sobota 27. července 2024

SOUTĚŽ S EMIRATES

Společnost Emirates si pro letošní sezónu připravila pro malé průzkumníky další překvapení v podobě hraček a tašek, které dostanou přímo na palubě a mohou si je vzít s sebou domů.

Nejnovější kolekce je inspirována cestováním a kulturami, které na své cestě poznají. Dětské balíčky Emirates jsou pokladnicí zábavy plnou plyšáků, her, puzzle či přikrývek, která vám i dětem pomůže zkrátit čas strávený na palubě letadla.  Děti do 12 let tuto letní sezónu dostanou barevné brašny na opasek, batohy a tašky s motivy kultur z celého světa. A než se usadí ke sledování svého oblíbeného filmu, mohou se pomazlit s panenkou či panáčkem Emirates posádky nebo se zabalit do teplé deky. Nejmenším cestovatelům Emirates daruje měkkou vibrační hračku, kterou lze připnout na kočárek. Všechny tyto hračky jsou vyrobeny a testovány podle přísných zdravotních, bezpečnostních a jakostních norem.

Na tři z vás čeká balíček pro vaše ratolesti v podobě ba´tůžku a deky z nové kolekce Emirates.

Co pro to musíte udělat?

  • odpovězte správně na naši soutěžní otázku
  • stát se fanouškem stránky LIFESTYLENEWS na Facebooku nebo Instagramu

Soutěžní otázka:

V jaké zemi se nachází město Dubaj, kam denně z Prahy létá společnost
Emirates?

a) Saudská Arábie
b) Spojené arabské emiráty
c) Katar

Nápovědu naleznete na www.emirates.cz

Správnou odpověď zašlete na e-mail redakce@lifestylenews.cz nejpozději do 8. 6. 2023, do předmětu uveďte SOUTĚŽ – EMIRATES. Redakce vylosuje následující den tři výherce, které bude o výhře informovat e-mailem.

Staňte se fanoušky LIFESTYLENEWS na Facebooku nebo Instagramu a nepropásněte žádnou z připravovaných soutěží.

Účastí v soutěži potvrzujete souhlas s Obecnými podmínkami soutěží.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.