sobota 27. července 2024

O nás

Jsme online magazín, který přináší novinky ze všech oblastí moderního, současného životního stylu a nejen to. Inspirujte se zde množstvím zajímavých článků, tipů a rad.

Publikování nebo další šíření obsahu webu je bez písemného souhlasu redakce zakázáno.

Komentáře 

Komentáře čtenářů jsou moderovány. Redakce si vyhrazuje právo na nezveřejnění urážlivých komentářů, komentářů, které se netýkají daného tématu či komentářů obsahujících reklamu.

Obecné podmínky soutěží
Soutěže se smí zúčastnit jakákoli fyzická osoba starší 15 let s trvalým nebo přechodným bydlištěm na území ČR. Výherce soutěže losuje redakce. Do odpovědního e-mailu je nutné uvést pouze správnou odpověď (ve tvaru a, b, nebo c, z časových důvodů nelze Vaši odpověď v e-mailu hledat). Výherce bude kontaktován odpovědí na e-mail, ze kterého odpověď zaslal, a to do týdne od ukončení soutěže. Následně bude domluven způsob předání výhry, a to do 4 týdnů od ukončení soutěže. Výhru není možné vymáhat soudní cestou, ani vyměnit za hotovost. Každý soutěžící může zaslat pouze jednu odpověď.

Účastí v soutěži vyjadřuje účastník souhlas s pravidly a podmínkami soutěže. Údaje poskytnuté pro účely soutěže nejsou archivovány, dále zpracovávány, ani jinak využívány, nejsou poskytovány třetím stranám. Účastníci soutěží souhlasí (v případě výhry) se zveřejněním svého jména (ve tvaru např. Anna M., Praha) pod textem ukončené soutěže na stránkách webu lifestylenews.cz.

Obecné podmínky pro zadavatele soutěží

Soutěže pro čtenáře www.lifestylenews.cz visí na webu po dobu 2 týdnů, následně je soutěž ukončena a uveřejněno info o vítězi. Články se soutěží jsou dohledatelné v archivu.

Zadavatel poskytne redakce potřebné textové informace a fotografie a návrh otázky s možnostmi odpovědí a, b nebo c.

Počet výherců je sjednán na základě dohody mezi zadavatelem a redakcí. Jednu stejnou výhru požaduje i redakce.

Výhra/y jsou odesílány zadavatelem případně redakcí. Vždy jde o vzájemnou dohodu.

Hodnota vyjádřená v penězích – min. 499,00 Kč/1 výhra.

Redakce si vyhrazuje právo soutěž kdykoliv zkrátit, přerušit nebo zrušit či změnit její pravidla.