neděle 7. března 2021

Krabičky all inclusive

Restaurace J&J, která patří do sítě severočeského Lagarta, je bezpochyby nejlepší restaurací od Prahy směrem k Norskému moři vůbec. Je to díky šéfkuchaři Romanu Čaníkovi, který nasbíral zkušenosti v týmu Přemka Forejta.

Jeho kreativita propojená s kvalitními surovinami a nádechem severského stylu je povznášející. Nemluvě o celé zaměstnanecké komunitě restaurace J&J, která v časech plného servisu či pandemie vykonává špičkovou práci.

Servis v rukavičkách, svižné tempo na place, krásný plating na talíři a v neposlední řadě neuvěřitelně syté chutě v jednoduchých kombinacích, to je J&J v čele s Romanem Čaníkem. Elegance je zřejmá i při jídlech s sebou. Tím se pozná skvělá restaurace. Žádné obyčejné bílé krabičky a pokrmy bez emocí, i do krabičky to jde all inclusive. A to nemluvě o talíři v kombinaci s úžasným personálem. J&J má v nabídce home office menu, které je bezpochyby zajímavé ve velikosti nabídky. Jsou zde pokrmy, které osloví každého, jde totiž o snídaně, polévky, burgery a samotnou sekci home office. Vše s celodenním provozem. Takže pokud se člověk vzbudí hodně pozdě a zatouží v poledne po českých lívancích s jablky, nebo pro zahřátí odpoledne volí místo kávy rajčatovou či kroupovou polévku, jde to. Nemluvě o domácích burgerech, které mají vlastní sekci. Když oči ustrnou na samotném homeoffice menu, jistě každého zaujme flank steak, koprovka či roastbeef.

Pro všechny věrné návštěvníky existuje kartičkový systém, který ctí každého hosta. Všichni příchozí získávají bonusy hodné komunity Lagarto. Gastronomie má poslední rok na mále. Přežívá díky věrným hostům, odborníkům na kvalitu     a gastronomickým srdcařům. Všichni tito mají neuvěřitelnou sílu, která by měla působit na všechny sektory v lidských životech. Na tohle budeme jednou všichni vzpomínat, včetně elegantních krabiček v černé barvě.

Zdroj foto: archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.