pátek 19. dubna 2024

8 tipů na jarní kosmetické novinky

Když příroda v březnu prochází každoroční dechberoucí proměnou, jedno je jisté: je čas nových začátků. Cítíme se inspirovaní: odkládáme zimní oblečení a zahalujeme se do čerstvých, neznámých vůní. K zítřejšímu Mezinárodnímu dni žen přinášíme inspiraci na 8 jarních kosmetických novinek.

Vyrovnaná – Betty Barclay Tender Love

Miluje dlouhé procházky po voňavých jarních lukách, ráda vyslechne každého a řídí se svým srdcem: proto se intuitivně rozhodla pro Tender Love od Betty Barclay. Svěží lehkost bergamotu a mandarinky se setkává s hravými tóny jasmínu a frézie, v těle vůně je patrný jantar a pižmo. Vůně tak jemná a pokorná jako Vyrovnaná sama. Betty Barclay Tender Love Eau de Parfum 20 ml, 545 Kč.

Nezkrotná – s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE

Nechceme ji zkrotit: Nezkrotná ví přesně, co chce, a podle toho jedná. Je tvrdá, sebevědomá a nachází svůj voňavý protějšek v s.Oliver BLACK LABEL Eau Légère. Zářivé tóny rebarbory a mandarinky jsou svázány v květinové kytici konvalinek a fialek. Intenzivní santalové dřevo a orientální jantar dodávají Nezkrotné potřebnou dávku elegance pro každý den. 
s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE WOMEN. Eau de Parfum 30 ml, 620 Kč.

Kokosová vzpruha pro vaši pleť

Vypadá vaše pleť unaveně a mdle? „Nastartujte ji“ pomocí kokosové vody obsažené v hydratační bázi pod make-up Coco Splash. Aplikuje se před líčením, ale pro pocit vyhlazení ji můžete použít i samostatně, protože na pleť působí doslova jako energetický koktejl. Okamžitě hydratuje, vyhlazuje a rozjasňuje pleť. To vše díky obsahu kokosové vody a aktivní látky BIOPHYTEX®, která zbavuje pleť šedého nádechu a zmírňuje tmavé kruhy pod očima. Vitamín B5 má na případná podráždění uklidňující účinky. Báze neobsahuje silikony a její složení je čistě veganské. Coco splash make up báze, Dermacol 299 Kč/20 ml.

ARTISTRY STUDIO™ Tokyo edition: OSVĚŽUJÍCÍ TĚLOVÁ MLHA 

Tělový sprej se svěží vůní rosy je inspirovaný japonskými zahradami. Pleť jemně provoní, zatímco voda z lotosových květů, přírodní pramenitá voda a výtažek ze zeleného čaje přispívají k hydrataci pleti. Pro dosažení osvěžující vůně použijte na tělo nebo vlasy.  K dostání ve dvou provedeních: Sweet Sakura a Refreshing Yuzu. Doporučená MOC: 630 Kč. www.amway.cz

SMOOTEA jemný a účinný peeling se zeleným čajem

Peeling Smootea pleť vyživuje, zjemňuje a rozjasňuje. Obsahuje moringový olej, který je zásobárnou vitamínů (A, C, E, B), minerálních látek (hořčík, draslík, zinek), aminokyselin a dalších živin, potřebných pro zdravou pleť. Další složkou je jojobový olej, který je vhodný i pro citlivou a aknózní pleť a díky vysokému obsahu vitaminu E přispívá k ochraně kožních buněk. Složení jojobového oleje je nejvíce podobné přirozenému kožnímu mazu a díky tomu se hodí pro každý typ pleti. Pleť nevysušuje ani nezatěžuje, ale napomáhá její harmonizaci a rovnováze. Součástí peelingu jsou jemně namleté částečky zeleného čaje, který obsahuje polyfenoly a flavonoidy, chránící pleť před škodlivými vlivy z vnějšího prostředí. Je zdrojem vitamínů, minerálních látek a stopových prvků. Cena je 850 Kč. www.omorfia.care

Dárkový balíček Biorythme

Hledáte originální dárek, který je připravený ihned udělat někomu radost? Sada v roztomilé papírové krabičce potěší hned dvakrát – krásným balením a ještě lepším obsahem. Malý balíček obsahuje přírodní pleťový krém – (Kakaové máslo, vanilka 30 ml) a přírodní balzám na rty Vanilka 4,8 ml. Cena 459 Kč.

Jílové oční stíny

Vyzkoušejte 10 vysoce pigmentovaných jílových odstínů Annabelle Minerals. Vysoce pigmentované odstíny, které se nerozmazávají, neopadávají a dodají vám krásný saténový efekt. Navíc se nemusíte obávat, že podráždíte jemnou pokožku kolem očí. Cena 239 Kč. Více informací o Annabelle Minerals naleznete na www.annabelleminerals.cz 

Rozjasňující pleťová maska Oliv´ se zeleným čajem a bílým jílem!

Pleťová maska Oliv´jemně odstraňuje odumřelé buňky a nečistoty, zlepšuje mikrocirkulaci a okysličuje pokožku. Směs aloe vera, bílého jílu, zeleného čaje a vzácných rostlinných másel a olejů pleť vyživí, stáhne a vyčistí póry a zanechá pokožku hladkou, vláčnou, zářivou! Aktivní složky: aloe vera, bílý jíl, sezam, jojoba, bambucké máslo, makadamie, extrakt z olivových listů, mrkev, zelený čaj, protěž. K dostání na www.wonderful.cz za 729 Kč.

Zdroj foto: archiv společností

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.