neděle 26. září 2021

Zdravá a chutná letní rychlovka? Ochucený tuňák!

Máte málo času a denně vymýšlíte, co ke svačině nebo na rychlou večeři pro rodinu? S Rio Mare je vaření hračka. Ochucený tuňák Rio Mare se skvěle kombinuje, je ideální ve všech receptech s těstovinami a zeleninou, takže během chvilky vykouzlíte pravou italskou pastu nebo osvěžující letní salát.

Když není čas, postačí kousek čerstvého pečiva – tuňák nejvyšší kvality dokonale ochucený špetkou pepře a citronovou šťávou je totiž lahůdkou sám o sobě.

Rio Mare tuňák s citronem a černým pepřem

Když se kvalita tuňáka Rio Mare setká s citronovou šťávou a černým pepřem, vzniká tím kombinace, která učiní i ten nejjednodušší pokrm výjimečným. Tento tuňák je určen všem milovníkům zajímavých, kořeněných a výrazných chutí, kteří rádi experimentují.

RIGATONI S TUŇÁKEM, CUKETOU A BAZALKOU

Suroviny na 4 porce:

  • 350 g rigatoni nebo jiných krátkých těstovin
  • 3 balení tuňáka Rio Mare
    s citronem a černým pepřem (po 80 g)
  • 700 g cuket
  • 1 stroužek česneku
  • 80 ml extra panenského olivového oleje
  • Velká hrst čerstvé bazalkové soli

Postup:

  1. Přiveďte hrnec vody k varu, když začne vařit, přidejte sůl.
  2. Cukety umyjte, nakrájejte podélně na polovinu a nakrájejte na tenké plátky. Cukety dejte na pánev s olejem a se stroužky česneku, trochu osolte, často míchejte a smažte do mírně zlaté barvy.
  3. Vložte těstoviny do vroucí vody a uvařte.
  4. Smíchejte tuňáka, cuketu, těstoviny a restovanou zeleninu na pánvi, doplňte čerstvou bazalkou a ihned podávejte.

www.riomare.cz

Zdroj foto: archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.