sobota 27. července 2024

Zaujalo nás

Uvízlo nám v síti několik zajímavých trendy novinek z oblasti módy, technologií, gastra, ale i designu. Tyto tipy jistě zaujmou nejednu ženu či muže.

Bílá upcyklovaná košile pro večery s kamarádkami

Léto, víno, náplavka… Co si vezmete na sebe, až se konečně sejdete s kamarádkami? Perfektní večer si užijete v minimalistické košili Tvorbou z kolekce W H I T E s elegantními průstřihy na obou pažích. Rukávové rozparky a zapínání na manžetách je tentokrát viditelně přiznané. Pánské košile, ať už ty nechtěné, nebo poškozené, Tvorbou přešívá a vdechuje jim nový život. Každý kousek je důkladně ošetřený a vyčištěný a prošel pečlivou kontrolou samotné majitelky Veroniky Matějkové. Cena: 850 Kč. K dostání na www.tvorbou.cz

Sada pro muže a minimalisty

Tato sada je určená všem milovníkům jednoduchého a elegantního vzhledu. Obsahuje desky A4 z veganské kůže, kapesní blok Reporter, tečkovaný blok Spiral A5 s gumičkou na tužky, zápisníkovou versatilku a washi pásku, to vše v klasické černé barvě, a trhací blok Ripblok A4 v bílé barvě. Decentní minimalisty známe všichni, teď jen vybrat, koho chceme nejvíc potěšit. Sada pro muže a minimalisty, na e-shopu papelote zakoupíte za 1 079 Kč.

Oblíbený hořký mok v originální stylové sklenici potěší v každé době

Radosti z posezení u orosené sklenice piva se rozhodně nemusíte vzdávat ani v těchto dnech, kdy v souvislosti s šířením koronaviru platí řada omezení.  Namísto oblíbené hospůdky si příjemný zážitek vychutnáte v klidu domova, stačí jen správně vychlazené pivo z lednice či “sedmého schodu“ nalít do originální stylové sklenice. Klasické půllitrové krýgly, buclaté korbele, ručně broušené třetinky i džbánky na pivo jsou k mání v oficiálním e-shopu Plzeňského Prazdroje na https://eshop.prazdroj.cz/vsechny-znacky/sklenice-korbele.

ZASTŘIHOVAČ VLASŮ BABYLISS PARIS S BATERIÍ POUŽÍVANOU V AUTOMOBILOVÉM PRŮMYSLU

Francouzská značka BaByliss Paris uvádí na trh nový zastřihovač vlasů E990E, který na jediné nabití vydrží až 160 min. Je přesný, variabilní s moderním designem. Dokonalá rovnováha mezi designem, stylem, vlastnostmi výrobku a cenou. Jde o jeden z prvních nových produktů pro muže, které Babyliss uvádí na trh v rámci obměny celého produktového portfolia. Nový bezdrátový zastřihovač vlasů BaByliss E990E je vybaven břity z japonské oceli. Díky jejich ostrosti zajistí jednoduché a hladké stříhání i delších a silnějších vlasů. Pro jednoduché čištění jsou čepele odnímatelné a omyvatelné. Zastřihovač má 8 výměnných hlav a 5 možností nastavení délky střihu na břitu pomocí otočného kolečka, což je 45 různých délek střihu v kombinaci nástavců a délky střihu na břitu od 0,6 do 28 mm. Aktuální nastavení se zobrazuje na LCD displeji, stejně jako zbývající životnost baterie. Značka Babyliss v nejnovějším zastřihovači vsadila na lithium-iontové baterie využívané v nejmodernějších elektromobilech současnosti, a které se vyznačují výjimečnou životností i rychlostí nabíjení. Vydrží až 160 minut bezdrátového používání, jejich plné nabití netrvá déle než 3 hodiny a třicetiminutové nabíjení zajistí až 15 minut provozu zastřihovače. BaByliss E990Emá perfektní a osobitý design v černo-modrém ladění a padne skvěle do ruky. Součástí výbavy je i praktické ochranné pouzdro. Doporučená cena BaByliss E990E je 2 590,- Kč.

Bezdrátový vysavač Air Force FLEX 760 značky ROWENTA

Air Force FLEX 760 (RH9571) je nejvýkonnější tyčový vysavač značky Rowenta s neuvěřitelným dosahem díky flexibilní tyčové hubici s ohebným kloubem, dosáhnete s ním až 5x dále pod nízkým nábytkem. Maximální sací výkon (180 Air Wattů) a nadprůměrná výdrž baterie (1 hodina a 15 minut*) zaručují, že je úklid domácnosti skutečně za odměnu. Spolu s novou „off-road“ hubicí, která má integrovaný motorizovaný rotační kartáč, se pečlivě vypořádá s prachem, ale i s většími nečistotami a drobečky jako jsou kukuřičné lupínky či buráky. Intenzitu vysávání můžete vybírat ze 3 rychlostí – ECO (běžný výkon na všech typech povrchů), BOOST (zvýšený výkon), TURBO (mimořádný výkon). Účinná filtrace navíc odfiltruje až 99,9 % prachu a vypouští pouze čistý vzduch, Air Force FLEX 760 je vhodný pro domácnosti s alergiky, ale i domácími mazlíčky. S tyčovým vysavačem Air Force FLEX 760 máte neomezené možnosti ve vysávání – zbavíte se velkého množství prachu od podlahy po strop, odstraníte nashromážděné chmoury a jiné nečistoty ve škvírách dlažby, nebo se zbavíte prachu hluboko zašlapaného do koberce. S kompletní sadou příslušenství vyčistíte nejen domácnost, ale i vaše auto. Doporučená cena je 14 299 korun.

Navštivte Skandinávii

Možná to zní trochu legračně, ale cestovat můžete i ze své terasy nebo zelenající se zahrady. Stačí se příjemně zavrtat a přivřít oči… Hřejivé slunečné okamžiky s kouskem atmosféry zelených lesů a skandinávských jezer – přesně takovou náladu vám dokáže navodit venkovní křesílko LUSITO kdekoli ho rozložíte. Stylové lenošení v elegantním dřevěném křesílku s dotekem severských zemí, s měkkými plédy a pohodlnými polštářky, vás pohltí úplně pokaždé! K zakoupení v showroomu DECO LOCO, nebo zakoupíte online. Doporučená cena je od 4 890 korun. www.lusito.cz, www.decoloco.cz

Offline zábava

Maminky, potřebujete po náročném dni RELAX? Zasedněte i vy ke skládání se sklenkou dobrého vína. Mohla by se vám líbit třeba řada puzzle od Dino Toys RELAX 500 XL tvořena přímo pro VÁS. Módní vzory, uklidňující pastelové barvy a větší dílky pro lepší skládání. 

Sušenky La Mére Poulard

Slavná francouzská kuchařka známá pod jménem La Mére Poulard vytvořila své proslulé sušenky v roce 1888 v městečku Mont Saint Michel. S láskou vyrobené sušenky nazvala „Mes Porte-Bonheur“ a s ještě větší láskou je nabídla místním dětem a poutníkům, kteří tímto nádherným místem procházeli. Každému z nich popřála: „Užívejte! Hodně štěstí! Šťastný život!“ A v tomto duchu se nese celá kolekce francouzských sušenek. Balení je navíc inspirováno výtvarným stylem Alfonse Muchy, díky čemuž je toto „dílo“ naprosto ojedinělou záležitostí. La Mére Coffret Chocolate chip butter biscuits v originální plechové dóze, ale i papírovém balení jsou lahodné máslové sušenky s kousky hořké čokolády. Obsah a cena: plech – 24 ks / 200g – běžně stojí 222,- Kč, ale nyní jsou až do vyprodání zásob za 119 Kč. Všechny sušenky La Mére Poulard a další produkty značky MIX-TEE zakoupíte na e-shopu www.caje-mixtee.cz.

PEGAS PREMIUM BELGIAN CHOCOLATE

Novinkou mezi rodinnými vaničkami je Pegas Premium Belgian Chocolate. Čokoládová zmrzlina s kousky pravé belgické čokolády vykouzlí úsměv na rtech nejen milovníkům čokoládových dezertů, ale i každému, kdo si chce užít jedinečný smetanovo-čokoládový zážitek. Cena: 99 Kč.

MROŽ SORBET MANGO

Exotická chuť manga je to pravé osvěžení pro letošní sezónu! Jednoduše ovoce, bez kompromisů. V kelímku mangového blaha najdete spoustu velikých kousků manga, které jsme tam přidali, abyste si vychutnali pravé mango v největší možné míře. Tady na náhražky není prostor! Cena: 89 Kč.

PRIBINÁČEK

Kdo by neznal Pribináček? Pramen zdraví z Posázaví se vám letos představuje ve zmražené podobě jako Pribináček zmrzka! Plný tvarohu a smetany s vanilkovou příchutí udělá radost každému mlsnému jazýčku. Cena: 18 Kč.

Pochutnat si doma můžete i bez výčitek

Tyčinky YES! kombinují příznivé nutriční hodnoty se skvělou chutí. Na trhu najdete ořechové i ovocné varianty. Ořechové tyčinky se vyznačují vysokým obsahem vlákniny, kvalitních tuků a proteinu, který čerpají převážně z ořechů. YES! ořechové tyčinky jsou vhodné pro vegetariány, neobsahují lepek. Navíc je v nich obsaženo pouze 5–7 g cukru. Do dnešního dne byly k dostání ve variantě s mandlemi, mořskou solí a hořkou čokoládou či se směsí ořechů, brusinkami a hořkou čokoládou. Letos se na trhu nově objevuje také novinka YES! ořechová tyčinka, která obsahuje pekanové ořechy, hořkou čokoládu a banán. Ovocnou tyčinku YES! v portfoliu značky představuje varianta s příchutí malin a chia semínky obsahující pouze cukr přirozeně se vyskytující v ovoci. Tyčinka je bez lepku a laktózy, je čistě rostlinná, a proto je ideální i pro vegany.

Křupaví červíci – exotika z Moravy

WormUP, převratný projekt manželského páru, který přinesl na český stůl Křupavé červíky v podobě zábavné a současně zdraví prospěšné alternativy k chipsům či oříškům, slaví úspěch. V loňském roce zpracovala firma WormUP překvapivých jeden a půl tuny larev potemníka moučného v živé váze. V současné době majitelé firmy můžou připravit v nové kuchyni zhruba 30 tisíc pytlíků Křupavých červíků měsíčně. Za celým projektem stojí Libor Sloupenský, jehož společnost WormUP je prvním výrobcem slaných hmyzích pochoutek v celé EU. V současné době jsou na trhu Křupaví červíci se solí, dále pak s chilli či s česnekem. Doporučená cena jednoho balení činí 125 korun a jsou k dostání na e-shopu, přes Slevomat nebo v různých vinotékách, či prodejnách zdravé výživy.

i heart Prosecco pro dokonalé léto

Do jemného perlivého vínai heart Prosecco se zamilujete na první pohled. V okamžiku si vás získá nejen svou elegantní lahví s originální etiketou se srdcem, ale i svou neotřelou temperamentní chutí, v níž ucítíte vyzrálé broskve a zelená jablka. Prosecco se řadí do kategorie DOC (Denominazione di Origine Controllata), tedy patří mezi klasifikovaná kvalitní italská vína se zárukou původu. Zkuste nové i heart Prosecco, věřte, že nezkazí žádnou legraci! Doporučená MOC je 139,90 Kč. Zakoupíte například na www.osobnivinoteka.cz

Zdroj foto: archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.