Čtvrtek 19. září 2024

VYHRAJ DÁREK PRO TATÍNKA

Kromě Dnu matek se i u nás dostává do povědomí také Den otců. Je to svátek, který se slaví třetí červnovou neděli a stále více rodin ho začleňuje do svých domácností. Co tak potěšit tatínka příjemnou vůní? Pojďte si s námi zasoutěžit.

s.Oliver pánská EdT Superior je výrazná a charismatická pánská vůně, která začíná povzbuzujícím, svrchovaným akordem grapefruitu a bergamotu. Poté rozvine svou mužskou postavu s teplými, kořenitými prvky a vybranou kombinací. Dopřejte sobě nebo vašim blízkým dlouhotrvající vůni s.Oliver Superior.

Naopak drsně mužská, kořeněně svěží vůně Tabac Original, která byla typická již pro první produkt a na které se zakládá jeho úspěch, zůstává nezměněná. I přesto, že o přízeň zákazníků bojuje asi 300 pánských řad, Tabac Original zůstává klasikou mezi vůněmi a stále si udržuje přední pozici mezi pánskými parfémovanými řadami na německém trhu s tou nejlepší perspektivou.

Nad Route 66 se vznáší vůně benzínu s nádechem dobrodružství a svobody. Na cestě okolo starých vraků aut a zpustlých bister se musí muž se znamením ROUTE 66 na nekončící trase spolehnout sám na sebe. Před ním se rozkládají četná města duchů, která už jen dávají tušit, co někdejší „Matka všech cest“ nabízela. Ve vzduchu je cítit nostalgii. S vnitřním klidem vyzařuje rovnováhu síly a svěžesti, mužnosti a nezávislosti. Ze začátku rozptyluje aromatickou svěžest bergamotu, která v srdci přechází do vzrušující vůně stromu palo verde a nakonec končí bylinnou svěžestí levandule.

Otto Kern Ultimate Black je nepředvídatelně napínavá kompozice, rozvíjí se vibrujícími svěžími a exotickými předními tony skořice a růžových pepřových bobulí. Srdce vůně naplňují klasicky výrazné tóny šalvěje, levandule a cypriolu. V základu se pak přidává magická symfonie teplých, smyslných tónů a suchých, výrazných dřev, jež podtrhují mužův silný charakter.

Chceš vyhrát jednu z těchto čtyř vůní? Tak čti dál a zapoj se do naší soutěže.

Co pro to musíte udělat?

  • odpovězte správně na naši soutěžní otázku
  • stát se fanouškem stránky LIFESTYLENEWS na Facebooku nebo Instagramu

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA – Na které datum připadá letos DEN OTCŮ?

a) 11.6.

b) 18.6.

c) 25.6.

Správnou odpověď zašlete na e-mail redakce@lifestylenews.cz nejpozději do 14. 6. 2023 a do předmětu uveďte SOUTĚŽ – DEN OTCŮ. Redakce vylosuje následující den čtyři výherce, které bude o výhře informovat e-mailem.

Staňte se fanoušky LIFESTYLENEWS na Facebooku nebo Instagramu a nepropásněte žádnou z připravovaných soutěží.

Účastí v soutěži potvrzujete souhlas s Obecnými podmínkami soutěží.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.