Úterý 22. října 2024

Výběr dárků podle redakce

Lámete si hlavu, čím o Vánocích potěšit své milované? Máme pro vás tipy pro přátele i všechny členy rodiny různých věkových kategorií.

MALÉ ALE MILÉ DÁRKY, KTERÉ POTĚŠÍ

TEEKANNE Magic Winter Collection je vynikající kolekce nejlepších ovocných čajů pro chladné zimní večery. Přivítejte zimní sezónu s lákavým výběrem čajů od TEEKANNE. Balení obsahuje 6 různých druhů čaje řady „WORLD OF FRUITS“: Winter Time, Magic Moments, Ginger Orange, Fresh Orange, Forest Fruits, Sweet Cherry. Cena od 60 Kč.

Vánoční hrnečky a plecháčky

Máte raději klasické hrnečky nebo máte slabost pro smaltové plecháčky? Obojí na Butter Kings čeká právě na vás. Na výběr je z velkého množství vánočních designů.

Cena od 299 Kč

Bílé vzorované ponožky ZOOT Originál Stromečky

Bílo-červené klasické bavlněné ponožky, které nebudete chtít přes Advent sundat. Díky jemnému, ale přesto stoprocentně vánočnímu vzoru v podobě malých zelených stromečků, vykouzlí tyto ponožky, nejen pod stromečkem, úsměv každému. Ostatně kdo říká, že se vánoční ponožky mohou nosit jenom na Vánoce?

Cena: 229 Kč

www.zoot.cz

A jaký dárek zvolit pro ty nejmenší? Pokud máte v rodině milovníky Tlapkové patroly a jejích hrdinů Marshalla, Chase, Rubbla, Everesta a Skye, zaručeně je potěší aktuální kolekce Deichmann a F&F, kde se to (nejen) těmito hrdiny jen hemží. Ať už zvolíte batůžek, botičky nebo oblečení, malému chlapečkovi či holčičce tím určitě uděláte radost.

Dárek, který každého vtáhne do světa fantazie a uchová jeho tajemství

Okouzlujícím dárkem pro vaše blízké může být Clipbook s úžasným kreativním setem. Základ balíčku tvoří zápisník Clipbook A5, ke kterému náleží řada doplňků – báječné kovové přívěsky, plastové korálky, inspirativní washi pásky a stuhy. Zápisníky hned v pěti pastelových barvách, ze kterých máte na výběr, lze ozdobit podle vlastní fantazie a vytvořit tak naprosto unikátní a jedinečné dílko. Uvnitř najdou obdarovaní i jednoduchý návod na několik zábavných způsobů, jak se svým novým Clipbookem pracovat. Zápisník na poznámky, vzpomínky a tajemství určitě ani po letech neztratí nic ze svého kouzla. www.filofax.cz

L.O.L. Surprise! Párty panenka Deluxe

Už ve třetí sérii přichází oblíbená L.O.L. Párty panenka Deluxe, která je skvělým dárkem k narozeninám či jiné slavnostní příležitosti. Každá z panenek je inspirována nějakým povoláním nebo zájmem. Má krásné třpytivé vlásky a lesklý outfit, díky kterému je zkrátka nepřehlédnutelná. Série obsahuje celkem 12 druhů panenek. Najdete tu, která má stejné zájmy jako vy?

Doporučená cena L.O.L. Surprise! Párty panenka Deluxe, série 3, je 379 Kč.

www.lolsurprise.cz

Lamino kufřík od českého výrobce

Lamino kufřík nejen na výtvarnou výchovu. Do kufříku se vejde formát A4. Materiál: papír, lepenka, kovový zámeček, kovové nýty.
Cena: 199 Kč,  www.oxybag.cz

HOJADE

Nástěnné hodiny, lesní/sklo, 30 cm, 199 Kč, www.ikea.cz

Koruny stromů v mlze tvoří pozadí těchto skleněných nástěnných hodin. Motiv, který působí uklidňujícím dojmem. Koneckonců, jak se říká – čas neplyne, přichází.

Už víte, čím podarujete své blízké? Pěkné hřejivé ponožky nebo bačkůrky vždycky potěší. (Deichmann)

Nejnovější vyživující udržitelná a veganská řada péče o pleť Artistry Skin NutritionTM působí jako doplněk stravy pro vaši pleť a postará se o všech pět základních požadavků na její péči. Krása již nemusí být kompromisem nebo otázkou výběru. Řada Artistry Skin NutritionTM přináší řešení přizpůsobená potřebám pleti každého jednotlivce. Je rozdělená do menších kolekcí, z nichž každá nabízí řešení konkrétních problémů. Je vaše pleť nedostatečně hydratovaná? Chybí ji živiny a působí unaveně? Rychle se mastí? Vybere si opravdu každý!

Artistry Skin NutritionTM: od 555 Kč

Feel Eco sprchový gel

Přírodní sprchový gel s vůní levandule a ylang-ylang značky Feel Eco potěší každou ženu. Má šetrné složení, které je kompletně veganské, obsahuje kvalitní suroviny a je bez nebezpečných konzervantů. Při každém sprchování pečuje o pokožku a díky své vůni přináší uklidňující pocit.

Cena: 106 Kč

www.feeleco.com

nike A Spicy Attitude

Vůně plná výzev, výrazně mužná a aromatická, na 100 % souznící s městským stylem. Zatímco svěží ovocné svrchní tóny probudí všechny smysly, srdce příjemně obejme a zahalí do směsice cedrového dřeva a závanů moře. Základ vůně tvoří pižmo a santalové dřevo.

Cena: EdT 30 ml za 269 Kč EdT

Chcete své blízké obdarovat malým milým dárkem? Sada v roztomilé papírové krabičce potěší hned dvakrát: krásným balením a ještě lepším obsahem. Extravagantně přírodní svíčka – Vanilka se skořicí 70 g, Přírodní balzám na rty Malina 4,8 ml. Cena: 459 Kč. www.biorythme.cz

s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE WOMEN

Sebevědomá hra s protiklady: luxus na všední den s notnou dávkou nenucenosti. Nadčasová elegance v moderním provedení. To vše ztělesňuje vůně s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE. Ženská kompozice šíří mandarinkovými a rebarborovými tóny půvab a živost a poté se ponoří do květinových tónů omamných konvalinek, jasmínu, fialky a šťavnatých broskví. Smyslné základní tóny vůni zakulatí intenzivním pižmem, santalovým dřevem a orientální ambrou. Dostupná v drogeriích dm.

Ženy milují elegantní vůni frézie a tak balíček tělové kosmetiky Flower care od Dermacol potěší každou z nich, bez ohledu na věk. Obsahuje sprchový olej, sprchový krém a krém na ruce s vůní frézie, vše zabalené v elegantní plechové krabičce. Kombinace lotosového extraktu, bambuckého másla a vyživujících olejů pokožku těla dokonale hydratuje, vyživuje a zanechává ji hedvábně jemnou.

Doporučená MOC: 399 Kč

www.dermacol.cz

Hrníček nemusí být nudný! Propracovaný design sady sklenic LT9008 z řady Lamart VASO o objemu 420 ml neplní pouze účel estetický, ale i praktický. Odolné dvojité borosilikátové termo sklo udrží nápoj teplý po dlouho dobu, a přitom se nemusíte bát, že se spálíte. Materiál je v porovnání s klasickým sklem odolnější vůči tepelné deformaci i různým škrábancům a prasklinám způsobeným běžným používáním.

Doporučená MOC: 359 Kč, www.lamart.cz

Vánoční dárková kazeta Indulona

Je zdobená originálním a ručně malovaným srdcem, které je plné symbolů vyjadřujících lásku, ochranu a péči. Ornament srdce zdobí nejen samotnou kazetu, ale také bavlněnou látkovou tašku, kterou společně s krémem na ruce Original, pečujícím tekutým mýdlem Original a hydratačním tělovým mlékem Original naleznete uvnitř.

Cena vánoční dárkové kazety je 299,90 Kč.

Srdce každé milovnice hudby zaplesá nad elegantním bluetooth přenosným reproduktorem SENCOR SSS 1110 NYX s FM rádiem. Na jedno nabití vydrží hrát až 6 hodin a díky lehké, odolné konstrukci bude ideálním parťákem nejen do vnitřních prostor. Se stupněm krytí IPX7 ho neohrozí ani voda či nečekaný déšť. O kvalitní stereo zvuk se starají 2 aktivní reproduktory a 1 pasivní zářič. Je dostupný v červené, černé, zelené a modré barevné variantě.

Doporučená MOC: 699 Kč

www.planeo.cz

Můžete se zdát, že takový batoh si žádá větší investici. Na factcool.cz najdete bohatou nabídku městských či sportovních batohů v různých barevných provedeních, a to i do 500 Kč.

HEXBUG MOBOTS

Žhavá novinka a dokonalý dárek pro začínající vědátory. Roztomilí robůtci jsou velmi bystří a učenliví. Umí napodobovat hlas, nahrát a předat hlasovou zprávu se spoustou zábavných efektů, tančit na povel, svítit a blikat, nebo přenášet nejrůznější předměty. Záleží jen na Vás, jaký pokyn jim dáte. Vdechněte jim život a pronikněte do fantastického světa robotiky!

www.jabadaba.cz/mobots/

Cena: od 399 Kč

Nejlepší restaurace 2022 – rok s covidem

Průvodce s letopočtem 2022 představuje stovku nejlepších restaurací v Česku a otevírá tak již  9. ročník hodnocení kvality služeb zážitkových restaurací.

Na 240 stranách najdou čtenáři prezentace přesně stovky nejlepších restaurací z celého Česka s množstvím ilustračních fotografií a důležitých i aktuálních informací pro hosty. Tak jako řada průvodců z minulých let patří i ten letošní mezi nezbytnost a současně ozdobu knihovny každého příznivce zážitkové gastronomie. Podtitul rok s covidem reflektuje současné období pandemie, které nás všechny velmi citelně zasáhlo. Jak se s covidovou situací vypořádali v jednotlivých restauracích, se dozvíte prostřednictvím čtyř otázek, na které zástupci podniků odpovídají. Jsme rádi, že odpovědi, oproti předpokladu, vyznívají veskrze pozitivně.

oporučená maloobchodní cena je 660 Kč.

Průvodce je k dostání u knihkupců v kamenných i on-line obchodech.

Revitalon Box – Limitovaná edice

Slunce, horko, mořská voda. To jsou věci, které naše vlasy každoročně oslabí. Dárkové balení Revitalon nabízí celou řadu produktů, které zajistí komplexní péči pro slabé a vypadávající vlasy. Limitovaná edice obsahuje kapsle Revitalon Forte pro vnitřní výživu vlasů, Kofeinový šampon s obsahem arganového oleje a ceramidů a Vlasové sérum – bezoplachovou péči pro podporu růstu vlasů. K dostání v lékárnách nebo na www.revitalon.cz

Cena: 579 Kč

DÁRKY KOLEM TISÍCOVKY

Fén je nezbytným pomocníkem každé ženy a ten od BaByliss je sázka na jistotu. Vysoušeč vlasů BaByliss D572DE spojuje moderní design a uživatelský komfort. Díky silnému motoru si s mokrými vlasy poradí během chvilky. Podle potřeby je možno volit ze dvou rychlostních a tří teplotních stupňů a pro závěrečnou fixaci stylingu využít studený vzduch. Součástí balení je i difuzér a tvarovací nástavec.

Doporučená MOC: 879 Kč

 www.babyliss.cz

Elastin N-Medical kapsle s náušnicemi Swarovski

Doplněk stravy Elastin N-Medical je originální a jediný hydrolyzovaný bio-elastin pro komfortní užívání. Každá tobolka obsahuje 200 mg hydrolyzovaného bio-elastinu a 300 mg přírodního vitaminu C, získávaného šetrnou metodou ze šípků. Ke každému produktu N-Medical v hodnotě nad 1000 Kč teď navíc získáte vánoční dárek v podobě náušnic Swarovski.

Cena: 1450 Kč, n-medical.cz

Organická trička s potisky pro milovnice kabelek a šampaňského

Bílé bavlněné tričko tvoří základ šatníku každé ženy. Lucie Kalousová (Patrick Poppet) a Tereza Franc (Fine Labels) se rozhodly opět spojit své síly a vytvořit mini kolekci triček v té nejvyšší kvalitě s autorskými potisky s motivy šampaňského a kabelek. Ke spolupráci na grafice přizvaly také čerstvou studentku prestižní umělecké školy Central Saint Martins v Londýně Adélu Žižkovou. Cena 990 Kč. www.patrickpoppet.cz

Hledáte originální dárek, který je připravený ihned udělat někomu radost? Sada v českém balicím papíře potěší hned dvakrát: krásným balením a ještě lepším obsahem. Exkluzivní vánoční mýdlo 140 g, Svíčka Vanilka se skořicí 70 g, Přírodní balzám na rty Malina 4,8 ml, Přírodní balzám na rty Vanilka 4,8 ml. Cena: 859 Kč. www.biorythme.cz

Pánský kožený opasek, Baťa, 799 Kč

Pánský opasek v jednoduchém a nadčasovém designu s kovovou sponou. Pásek je vyroben z kvalitní kůže.

L.O.L. Surprise! OMG Movie Velká ségra

Klapka, kamera, akce! Jste připraveni na natáčení? Zbrusu nová Movie série L.O.L. Surprise! panenek je totiž, jak už název napovídá, inspirovaná světem filmu. Balení nové OMG Movie Velké ségry ukrývá filmové rekvizity, stylové outfity, 3D brýle, filmovou scénu, scénář a spoustu dalších doplňků. Je tedy jen na vás, jaký filmový příběh bude vyprávět. Nasbírat můžete celkem 4 druhy OMG Movie Velkých séger. Gamma Babe je jako vystřižená z nějakého sci-fi akčního filmu. Outfit Ms. Direct je zase inspirován superhrdiny. Sestřička Starlette je velkou fanynkou tanečních filmů a na svém looku si vždy dává záležet. Spirit Queen je královnou dramatu a její outfity vzbuzují údiv i ohromení.

Doporučená cena L.O.L. Surprise! OMG Movie Velké ségry je 1 159 Kč. www.lolsurprise.cz

Pro dosažení krásné pleti je třeba zabezpečit v kůži rovnováhu, čehož je možné dosáhnout správnou regulací tvorby kožního mazu bez narušení hydratačních poměrů. Vyrovnávající olejové sérum od CBD STAR obsahuje 600 mg CBD a vyváženou kombinaci účinných látek, které respektují všechny potřeby problematické pleti. CBD přispívá k regulaci tvorby kožního mazu a zmírnění projevů akné, začervenání i vyrážek. Kombinace sedmi rostlinných olejů zároveň pleť zvláčňuje a dodává jí potřebné živiny, olivový skvalan zlepšuje její hydrataci a pružnost. Sérum obsahuje také extrakt z rozmarýnu a výtažek ze silice heřmánku, které představují účinné spojení v boji proti volným radikálům a stárnutí. Lehká konzistence séra se rychle vstřebává a neucpává póry.

BALANCING OIL SERUM – 2 % CBD, cena: 990 Kč/30 ml

www.cbdstar.cz

Keep looking ahead with hope

Tea Tree je hostinou pro všechny smysly od hlavy až k patě. Do koupelny vnese zážitek jako žádný jiný, zanechá za sebou velké wow a neuvěřitelný objem ve vlasech. Není to přesně to, co od vánočního dárku očekáváme?

1 249 Kč / 45,42 €

balíček obsahuje Tea Tree Lemon Sage: Thickening Shampoo® 300 ml, Thickening Conditioner 300 ml a Thickening Spray® 75 ml

ENEBY

Bluetooth reproduktor, bílá/gen. 2, 1 490 Kč, www.ikea.cz

Bluetooth reproduktor ENEBY 2. generace má vylepšený výkon, a tak vám reproduktor poskytne jasný a silný zvuk, ať jej umístíte kamkoli. Pokud chcete stereo zvuk, můžete spárovat dva identické reproduktory ENEBY a vytvořit širší zvukový zážitek.

YOU’VE GOT THIS MAMA DÁRKOVÝ SET PRO TĚHOTNÉ

Touhle sadou potěšíte každou nastávající maminku. Díky triu pečujících produktů bude pokožka zářivá, bříško bez strií a nohy lehké a hebké na dotek. Obsahuje: Wonder Worker Multifunkční balzám 25 ml, You Glow Girl Pěstící tělový olej 40 ml, Spritzy Toews Osvěžující sprej na nohy 40 ml. Cena 745 Kč.

K dostání na: www.madeformoms.cz

lyžařské brýle Adidas

CENA: 2 939 Kč (Alensa.cz)

Tento tvar brýlí je charakteristický jednolitým sklem, které zaručuje široké zorné pole. Skla brýlí jsou průhledná, ale zajišťují plnou ochranu proti UV záření.

Svetry, mikiny a pyžama s vánočními motivy jsou must-have každých Vánoc. www.cellbes.cz

Pouze čistá pleť může být krásná a zdravá. Čištění a tonizace s výrobky PHYRIS jsou spojeny s příjemným rituálem, který je neoddělitelnou součástí moderní péče o pleť. Vánoční balíček je zabalený v dárkové tašce v odstínu jemné růžové a je provázaný lesklou zeleno-tyrkysovou stuhou. Inspirujte se něžností. Obsah dárkového balíčku: Milky Cleanser, Hydro Tonic, Arabesque Makeup nebo pudr jako dárek zdarma. Cena: 1425 Kč. www.viviane.cz

LEDLENSER  H5R CORE – extra odolná a výkonná  čelovka

Kompaktní dobíjecí čelovka s intuitivním ovládáním vhodná i do těch nejnáročnějších podmínek. Nabízí rychlé zaostřování světelného kužele pomocí technologie Advanced Focus System a také plynulé stmívání světelného výkonu v rozmezí 15 – 350 lm pomocí otočného tlačítka.

Hlavice  se dá zcela jednoduše vyjmout a oddělit od čelenky. Čelovku tak během pár vteřin přeměníte na praktickou ruční svítilnu.

Díky inovativní technologii FLEX SEALING TECHNOLOGY je svítilna odolná podle indexu IP67, tudíž je zcela odolná proti prachu a odolná proti ponoření do vody na 30 minut do hloubky jednoho metru.

Vztahuje se na ni prodloužená sedmiletá záruka

Doporučená cena: 1990,-Kč  https://www.savetheday.cz/h5r-core/

Shark RC 2,4 GHz – žralok na dálkové ovládání

Parádní zábava pro všechny milovníky hi-tech hraček a divoké přírody. Robotický žralok umí dokonale napodobit pohyby mořského predátora. Může plavat rovně, zatáčet, kroužit, dělat osmičky i couvat.  Dálkové ovládání má dosah až 20 metrů, potřebujete jen 5 tužkových AAA baterií a můžete vyplout vstříc dobrodružství a skvělé zábavě! Rozčeřte stojaté vody obávanou žraločí ploutví. Koupání ve vaně, ani plavání v bazénu už nikdy nebude jako dřív!

https://www.jabadaba.cz/zralok-na-dalkove-ovladani-shark-shark-rc-2-4-ghz/

Doporučená cena: 1990,-Kč, akční cena v Hamleys a na jababada.cz: 760 Kč (sleva 60 %)

Termohrnek balance teasilverlining 0,5 l pro milovníky čaje obsahuje integrovaný závěs na čajové sáčky. Pohodlně se drží a jen tak z ruky nevypadne díky zajímavému designu. Udrží nápoje až 9 hodin teplé a 20 hodin studené. Cena: 919 Kč. Zakoupíte na: www.termoo.cz

Není tajemstvím, že kolagen prospívá kráse. Vědí to i výrobci kosmetiky. Proto jej v regálech obchodů můžeme najít jako součást krémů, slibujících hladší pokožku bez vrásek, nebo šamponů pro pevnější a kvalitnější vlasy. To je ale jen velmi malá část toho, co kolagen doopravdy umí. Prospívá totiž také šlachám a kloubům a prakticky všem orgánům v těle. KetoMix kolagen s kyselinou hyaluronovou a vitamínem C ideální dárek pro ženy i muže od 25. roku věku. Uděláte s ním radost mamince, sestře, kamarádce, přítelkyni, babičce, dědečkovi, tátovi ale i příteli nebo kamarádovi, který hodně sportuje. Je vhodný pro každého! Více na www.ketomix.cz, MOC 1000 Kč.

LUXUSNÍ DÁRKY

Balíček pánský, www.edelikatesy.cz, cena 2035 Kč

Existuje jeden naprosto originální dárek, který se nedá zabalit. I když se vám nevejde pod stromeček, bude z něj nadšená celá rodina. Věnujete tak ten nejkrásnější dárek nejen rodině, ale i sami sobě, protože společně strávený čas plný dětského smíchu a společných vodních radovánek se nedá nahradit ničím na světě. Koupání v bazénu patří ke snům mnoha rodin, a pokud se už v nové sezóně plánujete koupat ve vlastním, je ten správný čas pro výběr a objednání nového bazénu právě teď! Při plánování se nejprve důkladně zamyslete nad preferencemi jednotlivých členů domácnosti. Neváhejte se obrátit na bazénové specialisty společnosti ALBIXON, kteří vám s výběrem rádi pomohou. Jsou připraveni vám poradit a najít to nejlepší řešení. Provedou vás celým procesem od stavební přípravy po dokončení realizace.  

TRIOLA model 22832 – ametystová

Ideální pro střední velikosti prsou. Podprsenka s tence vyztuženými koši, jejichž díly jsou sešité do  tvaru T, vykouzlí přirozeně kulatý tvar prsou. Koše i ramínka jsou potažené luxusní krajkou v ametystové barvě. Najdete ve vybraných velikostech s koši od B do G a s obvody pod prsy od 65 do 95.

Doporučená cena podprsenky – 1099 Kč

Doporučená cena kalhotek brazilek – 499 Kč

Užívejte si dokonalé grilování celoročně, bez ohledu na počasí. Spolehlivý kuchyňský pomocník Optigrill Elite XL (GC760D30) je vysoce výkonný domácí elektrický kontaktní gril. Nově nabízí XL kapacitu, díky které zvládnete připravit pokrmy až pro osm osob. Nové inovativní rozhraní nabízí vysoce intuitivního grilovacího asistenta, ten vás bude řídit pokyny krok za krokem. Připravíte tak naprosto bez problému dokonale ugrilované maso (nebo zeleninu) přesně tak, jak je máte nejraději. Inteligentní technologie s příkonem 2200 W se automaticky přizpůsobí tloušťce a velikosti masa. Ať už je vaším favoritem krvavý, středně propečený nebo zcela propečený steak – bude vždy připravený na míru přímo pro vás. Funkce prudkého opékání zajistí naprosto lahodné výsledky a dokonalé restování pro kusy masa s neodolatelnými ogrilovanými proužky, maso tak bude křupavé navenek a šťavnaté uvnitř. Doporučená cena Optigrill Elite XL (GC760D30) je 9 999 Kč. www.tefal.cz

Designové podnosy Orbita z kolekce Natoor Styl jsou vyrobeny z jednoho kusu dřeva. Originální svou kresbou je ořech ošetřený přírodním olejem.

Cena: 6990 Kč, natoor.cz

Dámská mikina klokanka z ovčí vlny

Nesmrtelným hitem je mikina klokanka. Známe ji všichni, přetahuje se přes hlavu a vpředu má  kapsu s levým a pravým otvorem. Vlněná varianta od Ovečkárny má navíc u krku zip  všitý do zvýšeného límečku z vlněného úpletu, který vám ochrání krk před průvanem a zimou. Kapsa je uvnitř podšitá jemným fleecem a z obou stran se dá zapnout na zipy, aby nemohlo nic vypadnout. Díky propojení kapes vzniklo skvělé místo, kde si rychle zahřejete studené ruce. Proti profouknutí pomůže i variabilní spodní okraj mikiny se šňůrkou, která se dá utáhnoutnebo povolit tak, aby mikina obtáhla každou postavu.

Dámskou mikinu klokanku z ovčí vlny koupíte na www.oveckarna.cz za 2449 Kč.

Dárkový balíček Premium Beauty

Dárková luxusní sada s novou řadou čistě přírodních produktů. Do dárkového balení Premium Beauty pro vás Ecce Vita zabalila čistě přírodní denní krémy s vybranými „cosmos ingrediencemi a to Day Ultra, přírodní noční krém Night Ultra, pěstící a regenerační přírodní sérum pro den i noc Serum No 1. Dále zde najdete ručně vyráběné přírodní mýdlo Spring Bloom s dřevěnou podložkou. Dárková sada je zabalena ve speciální, na míru vyrobené, bílé dárkové krabici, kde najdete také kartičku s přáním. Celé balení je převázané zlatohnědou stuhou Ecce Vita.

Cena 4,861 Kč. Eccevita.cz

Rowenta X-Plorer Serie 95 Total Care (RR7987) je optimální volbou pro všechny domácnosti s alergiky! Disponuje navíc speciálním protialergenním mopem a vysoce efektivním filtrem, který odstraní až 99,97 % prachových částic a alergenů! Doporučená cena je 18 999 CZK.

Obyčejný mop a kbelík zkrátka nestačí. Nejen proto, že na rozdíl od Steam XXL mopu úklid s klasickým mopem trvá mnohem déle, ale také proto, že pouhé stírání podlahy nedezinfikuje. Parní mop zničí 99,9 % bakterií, a to jen za použití páry, oproti klasickým mopům tedy není potřeba používat žádné chemikálie. To vám zajistí netoxickou a ekologickou domácnost, což s malými dětmi či domácími mazlíčky obzvlášť oceníte. Jeho nahřátí trvá pouhých 15 sekund, je tedy téměř okamžitě připraven k práci. Díky nastavitelnému výkonu se popasujete s jakýmkoliv typem podlah bez jejich poškození včetně delikátních povrchů a také koberců, které parní mop ve vteřině osvěží. Měnitelný návlek mopu je opakovaně použitelný, jednoduše ho vyperete v pračce při maximální teplotě 60°C. Steam mop XXL zakoupíte od 2 390 Kč

AEG Vestavná parní trouba SteamPro (BSE798380M)

S troubou 9 000 SteamPro s funkcí Steamify můžete doma připravovat pokrmy v profesionální kvalitě. Tři úrovně vaření umožňují ohřev, vaření v páře nebo kombinaci obojího. Můžete dokonce vyzkoušet metodu Sous-Vide, se kterou lze dosáhnout těch nejlepších a nejšťavnatějších výsledků. S teplotní sondou si zase vychutnáte pokrm propečený přesně podle vašich preferencí. Díky aplikaci My AEG Kitchen můžete dobu pečení i nastavenou teplotu ovládat na dálku. Najdete v ní i užitečné rady a spoustu inspirace. Intuitivní displej EXCite vám umožní nastavení mnoha funkcí pouhým dotykem. Cena je 42 990 Kč.

Televizor jako stvořený pro večery s rodinou

Televizor Philips PUS8506 vznikl na základě přání a požadavků zákazníků. Může se pochlubit vyváženým poměrem ceny a výkonu. Nabízí úžasně ostré rozlišení Ultra HD nebo třístranný Ambilight, který rozzáří prostor za televizorem barvami. Díky tomuto působivému efektu opticky rozšiřuje obraz i mimo rámeček televize, a navíc šetří vaše oči. Na chytré televizi Philips PUS8506 s Androidem můžete zdarma stahovat a hrát hry, využívat oblíbené aplikace nebo ji jednoduše propojit se svým telefonem. LCD televizor Philips 43PUS8506 od 18 590 Kč.

Elegantní telefon s výjimečným fotoaparátem

Připravte se na budoucnost internetu nové generace s mobilním telefonem Motorola edge 20 pro. Díky podpoře 5G sítí si užijete znatelně vyšší rychlost dat a větší stabilitu připojení. Motorola edge 20 pro potěší také elegantním designem v modrém provedení. S trojicí fotoaparátů uděláte fantastické fotografie. Hlavní objektiv dokáže fotit v rozlišení až 108 Mpx, kde se neztratí jediný detail. Dalším do party je speciální 8Mpx periskopický teleobjektiv s až 50násobným zoomem. Na přední straně Motoroly edge 20 pro se pak nachází mimořádně přesná 32 Mpx kamera. Motorola edge 20 pro od 17 999 Kč.

Pro vášnivé tvůrce online obsahu

Tvoříte pro Instagram, YouTube, TikTok? Streamujete, vlogujete? Malý, ale výkonný bezzrcadlový fotoaparát EOS M50 Mark II celý proces od pořízení po publikaci obsahu maximálně zjednodušuje. Umožňuje záznam videa v rozlišení 4K v orientaci na šířku i na výšku nebo živě streamovat Full HD přímo na YouTube. Kompaktní tělo, otočný displej a možnost využít široké spektrum objektivů značky Canon vám dají skutečnou tvůrčí svobodu. 3,5mm mikrofonní vstup a čistý výstup přes rozhraní HDMI a USB pak zajistí jednoduchý export. Canon EOS M50 od 17 590 Kč.

Příprava opravdu dobré kávy je takový malý rituál. S exkluzivním a designovým espresso přístrojem The Barista Pro SES878 od Sage, si ji ale jednoduše připravíte z čerstvě namletých zrn i doma. Zabudovaný mlýnek na kávu nabízí možnost nastavení hrubosti mletí kávy (až 30 variant) i volitelné dávkování. Milovníky cappuccina či latté potěší integrovaná parní tryska, která našlehá hedvábně jemnou mléčnou pěnu. Do výbavy patří také nerezová konvička na pěnění mléka se zabudovaným teploměrem.  

Doporučená MOC: 21 990 Kč

www.sagecz.cz

Sonos Arc je více než soundbar. Tento prémiový inteligentní reproduktor přinese působivý zvuk v kino kvalitě i do vaší domácnosti. Staví na špičkových inovacích společnosti Sonos v oblasti domácího kina a softwarově poháněném zvuku, který posluchače díky podpoře Dolby Atmos vtáhne do dramatických momentů, křišťálově čistých dialogů a působivých basů. Nový rozměr dodá vašemu zážitku nejen při sledování vánočních pohádek a filmů, při poslechu hudby na vánočních večírcích, ale i při poslechu rádia, když je televizor vypnutý. Díky nové platformě Sonos přináší soundbar Arc výkonné domácí kino s bezkonkurenční volbou toho, co poslouchat, jak systém ovládat, a možností ho neomezeně rozšiřovat. Sonos Arc pořídíte za 25 990 Kč.

Nechte se pohltit skvělými diváckými zážitky, které vám přinese nová řada chytrých 4K televizorů Hisense A7GQ. Inovovaná QLED obrazovka s kvantovými tečkami umožňuje věrně reprodukovat více než miliardu odstínů barev. Televizor disponuje umělou inteligencí pro optimalizaci obrazu AI Picture Optimization, která v reálném čase automaticky rozpozná a optimalizuje nastavení dynamiky obrazu podle obsahu, na který se zrovna díváte. S technologií Dolby Vision a HDR vás čeká podívaná s dokonale sytými a bohatými barvami, ostrými křivkami a precizně vykreslenými detaily ve světlých i tmavých částech obrazu. O zvukový zážitek se pak postará technologie Dolby Atmos známá z kina. Máte rádi sportovní přenosy nebo akční filmy a hry? Pak oceníte plynulý a ostře ohraničený obraz bez rozmazání nebo problikávání. Technologie MEMC totiž zaručuje díky vkládání mezisnímku plynulý pohyb i při rychlé změně scény nebo při rychlých pohybech kamery. Prostřednictvím chytrých funkcí televizoru a nejnovější verze operačního systému VIDAA U5.0 s herním módem se můžete snadno, rychle a intuitivně připojit ke všemu, co máte rádi. Televizory řady A7GQ jsou v prodeji ve velikostech obrazovky 75, 65. 55 a 50 palců. www.hisense.cz

Nová mimořádně tichá pračka Whirlpool W8 W946WB CS z prémiové řady Supreme Silence má kapacitu 9 kg prádla a poslouží tak i ve velkých rodinách. Jejím srdcem je nejpokročilejší přímo poháněný invertorový ZEN motor umístěný přímo na ose  bubnu – chod je tichý, spolehlivý a bez vibrací i během odstřeďování. Pračka proto patří do skvělé energetické třídy A podle nového systému energetických štítků, a také to třídy hlučnosti A. Během praní ji neuslyšíte, a i při odstřeďování vydává pouhých 71 dB. K úspornosti pomáhá také senzorová technologie 6. SMYSL, která přizpůsobuje parametry praní momentální náplni, a tak šetří až 45 % energie při dokonalém výsledku praní. Funkce WaterSave zase šetří při každém pracím cyklu vodu. Využívá systém sprchování, při němž se mnohem účinněji rozpustí prací prostředek a prádlo se dokonaleji vymáchá i v menším množství vody. Šetřit pomáhá i systém automatického dávkování detergentu, který vydrží až pro 26 pracích cyklů. Při každém praní pomáhá ušetřit až 30 % pracího prostředku. O dokonalou čistotu se postará parní funkce SteamHygiene, funkce SteamRefresh zase párou osvěží suché prádlo. Páru využívá i unikátní funkce FreshCare+, která bude osvěžovat vyprané prádlo párou a rotacemi bubnu, a to až 6 hodin po doprání, dokud nebudete moci prádlo z bubnu vyjmout. Díky osvětlení bubnu už nehrozí, že v něm třeba zapomenete ponožku. Pračka stojí 18 990 Kč.

Dyson Airwrap vytvoří z vlhkých vlasů romantické vlny, rošťácké kudrliny, objemné kadeře i hebký závoj… Díky unikátní technologii Coanda efekt dokáže sám přitáhnout pramen a navinout jej na nástavec styleru, který ho vytvaruje. Navíc nepoužívá extrémní teploty, takže je šetrný k vlasům i pokožce hlavy.

Cena: 15 990 Kč

Zakoupíte na: www.dyson.cz

Nový mirrorless fotoaparát formátu DX v sobě ukrývá inovativní technologie zahalené do retro hávu! Design NIKON Z fc je inspirován ikonickou jednookou zrcadlovkou Nikon FM2 na kinofilm z roku 1982, přitom ale disponuje veškerými moderními funkcemi. Vyniká svou lehkostí, zároveň je díky hořčíkové slitině odolný. Díky obrazovému snímači formátu DX s 20,9 miliony pixelů a širokému automatickému rozsahu citlivostí ISO 100–51 200 nabízí NIKON Z fc vynikající ostrost, detaily a brilanci obrazu ve dne i v noci. Rychlé a plynulé automatické zaostřování umožňuje fotografovat frekvencí až 11 snímků za sekundu. Jako první fotoaparát z řady Nikon Z podporuje korekci expozice v automatickém režimu, fotoaparát nabízí také 20 předvoleb Creative Picture Control pro jedinečné výrazy. Splní i další vysoké nároky uživatelů 21. století: zaznamenává video ve formátu 4K/UHD s frekvencí 30p, časosběrné sekvence 4K, disponuje výklopným a otočným dotykovým monitorem, takže lze jednoduše snímat z podhledu i nadhledu nebo si udělat dokonalé selfie. Můžete s ním fotografovat, natáčet videovlogy i živá videa a snadno vše sdílet nebo zálohovat prostřednictvím aplikace SnapBridge. Navíc jej pořídíte v různých stylových barvách!

Cena: 28 490 Kč. Koupíte na: www.nikon.cz

zdroj foto: archiv společností

úvodní foto: www.dedoles.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.