pátek 18. října 2024

V Aparthotelu Svatý Vavřinec zažijte podzim i Vánoce bez starostí

Na Aparthotelu Svatý Vavřinec v srdci Pece pod Sněžkou je unikátní to, že žádný z 90 apartmánů není stejný. Vybírat můžete ze 4 designových stylů a velikostí od studia, až po prostorný čtyřložnicový apartmán s vířivkou a saunou.

Všechny mají plně vybavenou kuchyni a tak je jen na vás, jestli využijete hotelovou restauraci, nebo si připravíte něco sami.

Čtyřhvězdičkový designový Aparthotel v srdci Krkonoš toho ale nabízí mnohem více. Nový multifunkční konferenční sál Sněžka je ideální na cvičení jógy, Váš teambuilding či firemní akci. Svatý Vavřinec ale přichází i s novinkou pro rodiny s dětmi. Čtyřikrát větší je nově teenagerovská herna s konzolemi PS5, air hockey, stolním fotbálkem a šipkami. Postaráno je tu i o menší děti, díky koutku umístěnému kousek od restaurace. Relaxaci v Krkonošském wellness můžete spojit s některou z řady masáží, či zábalů. Ty přijdou vhod zejména po podzimní túře nebo zimní lyžovačce.

A už plánujete Vánoce? Věnujte zážitek ve Vavřinci na rok 2024 jako dárek. Vyplatí se to i díky 10% navýšení zdarma pro vánoční vouchery, které Svatý Vavřinec nabízí. Anebo odměňte sami sebe a užijte si Vánoce bez starostí, při kterých jste ráno na sjezdovkách, odpoledne ochutnáte svařák a cukroví a pak zasednete k perfektně připravené štědrovečerní večeři. V horském apartmánu na vás už bude čekat ozdobený stromeček. Vánoční pobytové balíčky, ve kterých si užijete svátky bez stresu a starostí jsou nyní za zvýhodněnou cenu v akční nabídce na www.svatyvavrinec.cz.

zdroj foto / archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.