Úterý 22. října 2024

Diagnostika pleti revolučním přístrojem SkinScope nově ve Face Place

Face Place nyní nabízí kompletní analýzu pleti obličeje pomocí diagnostického LED přístroje SkinScope. Ten díky speciálnímu světelnému režimu ukáže skryté vady hluboko v pleti – vrásky, pigmentace, nedostatečnou hydrataci a mnoho dalšího.

Přístroj SkinScope LED je navržen tak, aby pomohl vyhodnotit pleť klienta pomocí dvou světelných režimů. Režim simulovaného denního světla pro přezkoumání viditelných problémů na povrchu pokožky, a režim LED-UV světla pro identifikaci skrytých poškození v hlubokých vrstvách pokožky. To vše pomáhá Skin Kouči ve Face Place doporučit správný plán ošetření a produkty SkinCeuticals pro domácí péči. 

Benefity SKINSCOPE

  • Odhaluje viditelné a skryté nedokonalosti pleti včetně poškození způsobeného sluncem, mastnou pleť a ucpané pórů, dehydratované a ztenčené oblasti pleti, nerovnoměrné struktury a špatné odlupování pokožky.
  • Umožňuje následné sledování díky fotografování diagnostických sezení chytrým telefonem.
  • Umožňuje skin koučovi doporučit klientovi ošetření a produkty na základě diagnostických výsledků.
  • Pomáhá skin koučovi informovat klienty o pokroku po návštěvách a ošetřeních v průběhu času.

Jak to funguje?

SkinScope LED má dva režimy světla: režim simulovaného denního světla pro kontrolu viditelných kožních problémů a režim LED-UV světla pro kontrolu fluorescence kůže (vyzařované při 320-365 nm).

Denní světlo

Režim simulovaného denního světla umožňuje jasně osvětlit „viditelné“ problémy klientovi a skin koučovi také přesně určit, jaké problémy pacient má, a zvýraznit místa zarudnutí, podráždění, viditelné suchosti, mastnoty, vrásek či pigmentace.

Režim LED-UV osvětluje podpovrchové nedokonalosti vizualizované fluorescencí kůže. Oživí se tak problémy, které jsou pod UV světlem zvýrazněny. Zatímco zdravá pokožka odráží UV světlo zpět a vytváří modrou záři, melanin v pokožce světlo pohlcuje a projevuje se jako tmavé skvrny na povrchu obličeje. Podobně ucpané póry vydávají růžovou nebo oranžovou fluorescenci, mastná pleť je viditelná ve žluté barvě a suchá šupinatá pleť září jako jasně bílá fluorescence. Velké skvrny tmavší modré barvy označují oblasti tenčí, dehydratované pokožky.

Diagnostika přístrojem SKINSCOPE trvá přibližně 15 minut. Na analýzu odstraňujeme kompletně make-up a SPF. Cena diagnostiky je 600 Kč, pokud si během návštěvy nekoupí klient produkt nebo ošetření, pak je diagnostika zcela zdarma.

Rezervace na www.faceplace.cz .

zdroj foto – archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.