Úterý 22. října 2024

Tisíc snů na jednom místě nabídne slavnost LEGENDY 2023

A je to tady! Holešovické výstaviště v Praze ožije ve dnech 27. a 28. května největší motoristickou výstavou v Česku.

Prestižní automobilová slavnost LEGENDY 2023 představí přes tisícovku exponátů – vozů, motocyklů, karavanů a mnoho hvězd motoristického světa. Tato koncentrace umu, krásy a vášně nemá v Čechách obdoby. Takže se rozhodně stavte!

Všichni, kdo mají rádi techniku, motory a jsou obdivovateli jedinečného designu a inženýrství mají skvělou příležitost si naplno užít velkolepou slavnost LEGENDY 2023. V jubilejním desátém ročníku jsou hlavním tématem NĚMECKÉ HVĚZDY – NĚMECKÉ ZNAČKY. Těšit se můžete na tisícovku exponátů (automobily, motorky, karavany, závodní stroje…), potkáte tu zajímavé osobnosti, závodní týmy a piloty, sběratele, modeláře…těšit se můžete na prezentace jednotlivých značek. Chybět nebudou ani novinky a premiéry automobilek a prodejců motocyklů, obytných vozů a vybavení pro turistiku. Ve velké prodejní galerii budou k mání obrazy, plakáty, trička a mnoho dalšího. Dění v areálu výstaviště oživí i velkolepé soutěže, exhibice, kulturní program a k dispozici bude i rozmanitý catering. Nejmenší návštěvníci budou moci využít dětskou zónu.

Nabitá Shell Aréna

Dlouholetý partner slavnosti LEGENDY přiváží i letos unikátní program do Shell Arény. Co vás čeká tentokrát? Oblíbené duo komentátorů Formule 1 – Števo Eisele a Josef Král. Závodní speciál Ferrari 488 Challenge, Shell V-Power Pit Stop Challenge – soutěž o nejrychlejší výměnu pneumatik na Ferrari F10, Cisterna Shell, Shell Recharge, Autodráhy s modely Ferrari a BMW M. Chybět nebudiu ani Shell Café Food Truck nabízející chutné občerstvení, legendární hot dogy, kávu Shell Café a mnoho dalšího. Více o Shell na www.shell.cz

Novinkou Pavilon motocyklů

Novinkou v roce 2023 je velký Pavilon Motocyklů. Na ploše 2500 m2 se představí přes 100 různých strojů – motocyklů, skútrů, čtyřkolek, buggy a elektrokol. K vidění tu budou mimo jiné klasické americké legendární stroje Indian, elektrické špičkové motocykly ZERO, čtyřkolky Polaris, italské krásky DUCATI, luxusní italské supersporty BIMOTA , české legendy JAWA a řada dalších exkluzivních exponátů.

Zážitek, dobrodružství

Slavnost LEGENDY má za cíl inspirovat mladé i starší k lásce k technice. Automobily a motocykly vnímá jako umělecká díla na kolech, která dávají svobodu. Díky nim máme krásné zážitky a život plný dobrodružství. Tak neváhejte, a přijďte si užít víkend plný objevování, obdivování, inspirace a zábavy. Více na www.legendy.cz

zdroj foto – archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.