sobota 12. dubna 2025

Sváteční menu v luxusní restauraci

Pro milovníky kulinářských zážitků je zde Aquarius Restaurant, perfektní místo pro romantickou večeři ve dvou nebo setkání přátel, který najdete v Alchymist Grand Hotel and Spa.

V menu najdete pokrmy ovlivněné italským původem pana majitele, také speciality kombinující francouzskou i českou kuchyni pod vedením šéfkuchaře Františka Mizerovského. To vše naleznete jen několik kroků od Karlova Mostu, v samém srdci Malé Strany. Nejen v letních měsících si lze vychutnat oběd či večeři, nebo jen kávu či sklenku vína v prostředí skrytého nádvoří, v létě s dech beroucí květinovou oázou, v zimě atmosféru umocňuje vánoční výzdoba v popředí s unikátním betlémem pana majitele.

NABÍDKA MENU NA ŠTEDRODENNÍ OBĚD

Vánoční šneci

Šneci se pozvolna vracejí do české kuchyně, ve které už kdysi své místo měli. Za první republiky i dříve patřili mezi oblíbené vánoční lahůdky dostupné i pro měšťanské domácnosti. Oživte s námi nyní tuto starou tradici a vychutnejte si naše šnečí menu připravené speciálně pro štědrodenní oběd.

MENU ŠTEDRODENNÍHO OBĚDA

  • Amuse-Bouche
  • Staročeský houbový kuba
  • Šneci připravovaní na tři způsoby s domácím makovým rohlíčkem
  • Biskupský chlebíček s vanilkou a vánoční muzikou
  • Čerstvě vařená káva nebo čaj s tradičním vánočním cukrovím

Cena menu 750 Kč na osobu

Toto menu si můžete vychutnat 24. prosince 2019 od 12:00 hodin.

VÁNOČNÍ MENU

Zatímco se nad otevřeným ohněm opékají kaštany a mráz Vás štípe do nosu, všude kolem je cítit vůni svařeného vína a vánočního cukroví, a naši kuchaři pro Vás připravují speciální vánoční menu…

VÁNOČNÍ MENU

  • Amuse-Bouche
  • Terina z dančího masa (svařené víno, marinovaná zelenina)
  • Vývar z chobotnice (Brunoise zelenina, citrónové noky s parmezánem)
  • Uzený halibut (tradiční bramborový salát, červená řepa)
  • Roláda z krůty se šalvějí (rozinky, hrášek)
  • Crème brûlée z vaječného likéru (mandarinky, kokos, mléčná pěna)
  • Vánoční punč nebo káva (vánoční cukroví)

Cena menu 2.950 Kč na osobu

Toto menu si můžete vychutnat 24. – 26. prosince 2019 od 19:00 do 23:00 hodin

SILVESTR

Nechte šampaňské téct, tak jako ubíhají polední minuty roku 2019… Aquarius Restaurant je perfektní místo pro oslavu příchodu Nového roku při našem devítichodovém slavnostním menu za doprovodu živé hudby od dua Yves a Oleg

SILVESTROVSKÉ MENU

  • Aperitiv a čerstvé ústřice na ledu
  • Krevetové trio (tempura, carpaccio, marinované)          
  • Paštika z kachních jater foie gras (granátové jablko, hořčice)
  • Křepelčí vývar (tortellini, parmezán)
  • Otevřená zelená raviola (humrové ragout, artyčok)
  • Filet z turbota (zeleninové listy, zázvorová pěna, jasmínová rýže)
  • Telecí hřbet (smrže, kaštanové pyré, hrášek)
  • Cannoli s ricottou (pistácie, maracuja, bílá čokoláda)
  • Káva nebo čaj (čokoládová pralinka)

Cena 8.950 Kč za osobu

Cena zahrnuje přípitek na uvítanou, gurmánské menu včetně doporučených vín, kávu, neomezenou konzumaci minerální vody a piva, půlnoční přípitek se šampaňským, živou hudbu po celý večer a po půlnoci pečené selátko s čočkou podávané našimi šéfkuchaři.

Toto menu si můžete vychutnat 31. prosince 2019 od 19:00 hodin

Servírováno bude pouze toto speciálně sestavené menu, nabídka a la carte nebude k dispozici.

Zdroj foto: archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.