pátek 19. dubna 2024

Slavnostní otevření nové podoby butiku Tatiany Kovaříkové odstartovala originální sabráž

Značka TATIANA významné české návrhářky Tatiany Kovaříkové slaví letos 25. výročí svého působení na našem trhu. K tomuto jubileu Tatiana sobě i svým klientkám nadělila novou podobu butiku nacházejícího se v centru Prahy v blízkosti Staroměstského náměstí v Dušní ulici. Slavnostní večer nesoucí se ve stylu oslavy kvalitní módy, řemesla a radosti ze setkávání byl zahájen a butik pokřtěn originální sabráží.

Techniku otevření šampaňského šavlí, využívanou při slavnostních příležitostech, si osobně vyzkoušela i sama návrhářka. Pro křest bylo zvoleno exkluzivní šampaňské MUMM, ladící k večeru nejen svou kvalitou, ale i svým heslem oslavy nových začátků.

Láska k módě, vytváření emocí a chuť se hýčkat je DNA Tatiany Kovaříkové, která obléká nejen významné osobnosti, ale všechny ženy milující kvalitní jednoduché formy podtrhující ženskou siluetu. Hlavním motem Tatiany je „Nebát se být ženou …“ Kolekce jsou většinou tvořeny modely, které nejsou určeny pro jednu sezónu, ale jsou nadčasové a stávají se oblíbenou součástí šatníku v podobě pouzdrových a úpletových šatů, overalů, outfitů s kimono střihy, decentními volány a výstřihy. Pozvání na slavnostní křest přijala herečka Kateřina Kaira Hrachovcová, která pro tuto příležitost zvolila atraktivní černý model z dílny Tatiany Kovaříkové, kamarádka a herečka Jitka Asterová a v neposlední řadě též moderátorka Štěpánka Duchková. Akce se účastnila i předloňská vítězka Miss Czech Republic Kateřina Kasanová, se kterou Tatiana Kovaříková nafotila kampaň své kolekce jaro-léto 2020.  Večer si nenechala ujít  i módní a designová stylistka Džamila Nováková, která se podílela na nové podobě butiku TATIANA.Po celý večer měli všichni hosté společného jmenovatele v podobě radosti, inovace a jedinečnosti, nádherně koexistujících s novým konceptem butiku, chutí oslavovat originalitu, kvalitní řemeslo a módu, která přetrvává.

Někdy navštívíme módní butiky, protože nás osloví jejich výloha či nějaký detail, jindy do nich vstupujeme již s jasným cílem a přesnou představou toho, co chceme. Co je ale vždy společné, je opojný pocit, který vzniká, když opouštíme kabinku s oděvem, který nám perfektně sedí. To vše je umocněno tím, že se v butiku, sotva překročíte jeho práh, cítíte dobře. Zrekonstruovaný interiér butiku TATIANA kombinuje vzájemné propojení materiálů a barev tak, aby co nejvíce vyhovoval potřebám ženy-klientky. Prostor je členěný do tří zón.: hlavní prodejní prostor, zkušební kabinky s prostorem na sezení a v neposlední řadě salónek v zadní části butiku. Jakmile vstoupíte, přivítá vás pohled na krásný dominantní prodejní pult s lehkým nerušivým podsvícením, které navazuje i v části kabinek. Jednoduché konstrukce z kovu v černé barvě s kombinací bílých stěn dávají vyniknout kolekcím. Druhá zóna butiku je zkušebním prostorem s kabinkami a závěsy z přírodního saténu. Poslední částí je VIP salónek, kde se Tatiana Kovaříková setkává se svými zákaznicemi nad tvorbou modelů na míru. Mezi oběma posledními sekcemi je prostor k sezení, kde si při zkoušení modelů s radostí vychutnáte šálek kávy či sklenku šampaňského.

BUTIK TATIANA, Dušní 1, Praha 1 

www.tatiana.cz 

Zdroj foto: archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.