pátek 19. dubna 2024

RIM CZ: Výrobce nábytku představil novinky pro nadcházející rok

Otrokovický výrobce kancelářského nábytku RIM CZ přivezl ke konci října 2019 do svého pražského showroomu dva nové koncepty sedacího nábytku. Společně s designérem Kai Staniou představil pozvaným hostům nové křeslo WINX Lounge a univerzální skořepinovou židli EDGE.

Obchodní partneři a příznivci designu se sešli ve čtvrtek 24. října odpoledne v showroomu RIM CZ v pražském Karlíně. Hosty přivítali jednatelé společnosti Milan Nagy a Rudolf Fukal. Součástí odpoledního programu byla prezentace designéra Kai Stanii o trendech, nejen v kancelářském designu, s výhledem na rok 2020. Mimo to mohli přítomní hosté zhlédnout akrobatickou Hand stand show v podání Davida Pargáče a Alžběty Moravcové, kteří do své choreografie zakomponovali právě zmiňované novinky.

Byly představeny novinky

Křesla Winx Lounge navazují na předcházející kolekci WINX, pro jejichž design Kaie inspirovala ptačí křídla, která jemně obepínají hnízdo s mláďaty. Právě dojem pohodlí a bezpečí je přesně to, co byste měli cítit, když do nich usednete.

Židle Edge na trh přichází na třech podnožích – dřevěné, drátěné a čtyřramenné, aby zapadla do každého interiéru. „U křesílek Edge jsme pyšní na kvalitu čalounění a velké množství potahů, které je možno kombinovat a přizpůsobit je tak prakticky jakékoliv místnosti nebo firmě,“ dodává designer Kai Stania.

Zdroj foto: archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.