sobota 27. července 2024

Revoluční ochranný olej Neviditelné rukavice – letní nezbytnost do každé kabelky

Při krásném jarním a letním počasí chceme být co nejvíce venku. Jezdíme na výlety, dovolené, zažíváme dobrodružství, nové věci a zážitky plnými doušky. Právě v tomto období je však také důležité myslet i na svoje zdraví a prevenci.

Na cestách se totiž setkáváme s nejrůznějšími mikroby a viry, které umí naše skvělé plány velmi rychle zhatit. 

Neviditelné rukavice ochrání, ale také hydratují a regenerují

Ochranu vašeho zdraví zajistí revoluční olej Neviditelné rukavice, který vyvinuli vědci z laboratoří kosmetické značky Oda Professional. Olej je skutečným průlomem v péči o pokožku rukou. Nejenže ji chrání před nežádoucími mikroorganismy, ale také zajišťuje hydrataci a regeneraci. Ochranný efekt zajišťuje složka reHeal s dusičnanem lanthanitým. Účinky oleje jsou podložené vědeckými studiemi a rozsáhlými testy ve spolupráci s Institute of Biosciences Vilnius University a laboratořemi Eurofins Biolab v Nizozemí. Prokázány byly následující účinky:

  • Antivirové účinky – 99% proti bonvinnímu betakoronaviru.
  • Antifungální účinek zastavuje růst většiny hub už po 3 hodinách.
  • Antimikrobiální účinek – eliminuje mikroorganismy po dobu 24 hodin po aplikaci

Jednoduchá aplikace a ochrana pro celou rodinu

Aplikace oleje je velmi jednoduchá. Stačí nanést malé množství na čistou a suchou pokožku a jemně vmasírovat. Používat jej mohou i děti od 3 let, což z produktu dělá dokonalého společníka pro ochranu celé rodiny. Olej je velmi příjemný pro každodenní aplikaci, rychle se vstřebává a nezanechává mastný ani lepivý pocit. 

Neviditelné rukavice a spoustu dalších produktů najdete na stránkách e-shopu www.doelis-beauty.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.