Čtvrtek 19. září 2024

Praktičtí pomocníci do kuchyně

Jaké spotřebiče na vaření nám ušetří drahocenný čas v kuchyni? Podívejte se na naše tipy.

Dva pokrmy najednou s horkovzdušnou fritézou Tefal Easy Fry & Gril XXL 2v1

Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill XXL 2v1 nabízí díky oddělovací přepážce Flexcook možnost připravovat až dvě jídla najednou. Díky extra velkému objemu zvládne připravit třeba celé kuře, jídlo až pro 8 osob nebo dvě různá jídla zároveň díky odděleným nádobám, a to pomocí 8 automatických programů pro horkovzdušné fritování či grilování.

Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill XXL 2v1 EY801D15 je k dostání za doporučenou maloobchodní cenu 4 199 Kč na tefal.cz.

Inteligentní multifunkční tlakový hrnec Tefal Cook4me+ Touch

Ušetřete čas strávený v kuchyni s inteligentním elektrickým tlakovým hrncem Tefal Cook4me+ Touch. Inteligentní hrnec od značky Tefal spojuje tlakový hrnec, pánev, rýžovar i parní hrnec dohromady a usnadní vám tak každodenní vaření. Digitální dotykový displej vás provede nekonečným množstvím receptů krok za krokem. Poradí, kdy a kolik čeho máte přidat, a vy se zatím můžete věnovat i jiným činnostem.

Hrnec Tefal Cook4me+ Touch můžete připojit na Wi-Fi a získat tak přístup ke stále novým receptům. Navíc můžete sledovat průběh vaření prostřednictvím mobilní aplikace My Tefal a po ruce budete mít kdykoliv i všechny recepty s nákupními seznamy.

Multifunkční elektrický tlakový hrnec Tefal Cook4me+ Touch CY912831 je k dostání za cenu 12 990 Kč na tefal.cz.

Optigrill 4v1 XL pro pořádnou grilovačku

Značka Tefal přichází s novým inteligentním elektrickým grilem: Optigrill 4v1 XL. Je kombinací inteligentního grilu, barbecue, trouby a pomocníka pro přípravu kompletního menu. S jeho extra velkou grilovací plochou pro 6–8 osob je ideálním řešením pro přípravu pokrmů pro rodiny nebo skupiny přátel.

Díky 12 automatickým programům můžete připravit širokou škálu jídel, od krvavě po dobře propečený steak, přes ryby, až po lasagne nebo třeba třešňovou bublaninu. Inteligentní senzory, které automaticky rozpoznají tloušťku a množství suroviny, zaručí, že každé jídlo bude připraveno perfektně podle vašich představ.

Inteligentní elektrický gril Optigrill 4v1 XL je k dostání za doporučenou cenu 8 999 Kč na tefal.cz.

Zdroj foto – archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.