pátek 19. dubna 2024

Obujte se do stylových slip-onu

Nepatříte zrovna k ranním ptáčatům a když musíte ráno do práce, utíkáte téměř vždy na poslední chvíli? Naučte se čas při chystání využívat efektivněji a žádné zpoždění vám už hrozit nebude.

Popřemýšlejte nad tím, co vás před odchodem z bytu nejvíc zdržuje. Je to ustavičné hledání klíčů, peněženky, aktuální nandávání roušky, nebo zdlouhavé obouvání? S tím posledním vám umíme skvěle poradit! Zapomeňte na věčné zavazování tkaniček a pořiďte si slip-on obuv!

S nazouvací obuví bez šněrování jste se jistě seznámili už v minulých kolekcích. Obliba pohodlných slip-onů neustále stoupá, a proto není divu, že se staly jedním z top trendů letošního jara. Objevte novinky z kolekce Deichmann a osvěžte svůj botník komfortní slip-on obuví ve sportovním stylu.

Stylové slip-on tenisky potěší každou milovnici ležérní a sportovní módy. Na předních příčkách se drží ponožkové nazouvací modely z pružných a prodyšných materiálů, ve kterých se bude vaše noha cítit jako v bavlnce. Vklouzněte do nich a užívejte si neuvěřitelnou lehkost a pohodlí, které vám tyto slip-on tenisky přináší.

Rozjasněte svůj jarní outfit poutavými teniskami v atraktivním designu. Obujte se do roztomilých modelů v pastelových nebo sytých barevných odstínech. Troufnete si i na zářivé slip-on tenisky v nepřehlédnutelných neonových barvách? Jestli preferujete spíše módu v nenápadných neutrálních tónech, vsaďte na nevšední modely poseté blýskavými kamínky. Ať dáte přednost jakýmkoliv, rozhodně je unosíte!

Již nyní v e-shopu www.deichmann.com. Doručení je zdarma.

Zdroj foto: archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.