Nejuznávanější průvodce s hodnocením kvality restaurací v Česku má inovativní grafické zpracování a nový čtvercový formát knihy. V knize je uveden přehled stovky nejlepších restaurací, které získaly v hodnoceních inspektorů prestižního projektu ocenění jedním, dvěma či třemi Zlatými lvy. Tři Zlatí lvi jsou zárukou neobyčejného zážitku, dva slibují vrcholnou gastronomii a jeden výbornou kuchyni a obsluhu.
Ročník od ročníku se vyrovnávají síly Prahy a regionů. Seznam restaurací nabízejících zážitkovou gastronomii mimo hlavní město bude v roce 2020 zase o něco delší. Zájemci tak mohou objevit oceněné restaurace po celé České republice. Na čtenáře čeká 250 stran s přehlednými prezentacemi oceněných restaurací, infografika pro snazší orientaci a dvojjazyčné texty se základními informacemi o restauraci, typu kuchyně a šéfkuchaři.
Autoři prestižního tuzemského projektu publikují výsledky nezávislého hodnocení restaurací vždy pro nadcházející kalendářní rok. Více než pět desítek nezávislých hodnotitelů pravidelně navštěvuje nejlepší restaurace a na základě jednotné metodiky hodnotí podniky z pohledu kvality a estetiky nabízených pokrmů, úrovně obsluhy, útulnosti, originality, vybavenosti interiéru a dalších důležitých atributů. Zlatí lvi tak přehledně navádějí fanoušky té nejkvalitnější gastronomie do pečlivě vybraných a ohodnocených restaurací po celé naší vlasti.
Maloobchodní cena publikace je stanovena na 660 Kč.
Zdroj foto: archiv vydavatelství