Šéfkuchař Lukáš Vácha si pro své hosty letos připravil skvostné valentýnské menu, které v sobě skrývá předkrm v podobě Krevet po provensálsku s bylinkovou bagetou a beurre blanc omáčkou. Hlavní chod hned ve dvou variantách. Je libo raději Filátko z mořského vlka s pošírovanou zeleninou, béarnskou omáčkou a pečeným citronem nebo Jehněčí kotletky s hříbkovou omáčkou, batátovým pyré s piniemi. Poté následuje Pomerančový sorbet s kandovanou pomerančovou kůrou a Cointreau, který dokonale zvýrazní chutě. Sladkou tečkou je jak jinak Srdce, a ne tak ledajaké, vyrobené s láskou z mléčné čokolády a malin.
Lze okusit i jednotlivé položky, ale celé menu je za zvýhodněnou cenu. Každopádně na menu či na hlavní chod, pokaždé se láska s výhledem vryje do paměti páru. Vzpomínky jsou tím nejkrásnějším dárkem.
Cena menu: 999 Kč
Nabídka platná: 10.-15.2.2023
zdroj foto – archiv spol.