neděle 8. září 2024

jarní detox

Vitar EKO Detox

Veganské kapsle obsahují vysokou dávku ostropestřce mariánského, který je významným antioxidantem, podporuje trávení i přirozenou funkci jater a napomáhá udržovat správnou hladinu cukru v krvi. Obsažená skupina vitamínů B (B1, B2, B6 a B12) napomáhá ke snížení míry únavy a vyčerpání, ke správné tvorbě červených krvinek a přispívá k zachování správných neurologických a psychických funkcí.

Cena: 199,90 Kč

www.nasevitaminy.cz

Maxi Vita Premium Super linie je doplněk stravy, který podporuje snahu o hubnutí třemi přírodními extrakty, které vám pomohou a jsou každý den snadno k dispozici v praktických tabletách.

Užívání výrobku Maxi Vita Premium Super Linie v kombinaci s odpovídajícím pohybovým režimem a vyváženou stravou může podpořit úbytky tělesné váhy a redukci nadbytečného tělesného tuku.

Cena: 106 Kč

www.nasevitaminy.

tip na recept

Kuskusový salát s čočkou beluga a marinovanou mozzarellou

4 porce

Ingredience

280 g kuskusu Menu Gold

160 g čočky beluga Menu Gold

200 g zakysané smetany

1 dcl olivového oleje

1 citron

Hrstka čerstvého tymiánu

400 g mozzarelly

1 červená cibule

160 g cukety

160 g rajčat

120 g okurky hadovky

Sůl

Pepř

Postup

Ze zakysané smetany, olivového oleje, citronové kůry a tymiánu připravíme marinádu. Podle chuti osolíme a opepříme. Mozzarellu nakrájíme na kostky a necháme ji v marinádě pár hodin marinovat.

Kuskus zakápneme olivovým olejem, a v poměru 1:1 jej zalijeme vroucím zeleninovým vývarem. Na cca 8 minut přikryjeme pokličkou. Poté ho načechráme vidličkou.

Čočku beluga uvaříme v jemně osolené vodě se snítky tymiánu a necháme vychladnout. Cibuli nakrájíme nadrobno a zarestujeme na oleji. Po chvíli přidáme na kostičky nakrájenou cuketu. Rajčatům nakrojíme slupku do kříže a krátce spaříme. Poté je vložíme do ledové vody, oloupeme a nakrájíme společně s okurkou na kostičky.

Kuskus smícháme s čočkou a zeleninou, dochutíme citrónovou šťávou, solí a pepřem.

Podáváme mírně vychlazené spolu s mozzarellou v marinádě.

zdroj foto – archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.