sobota 20. dubna 2024

I Váš čtyřnohý miláček ocení pohodlí. Dopřejte mu kvalitní pelíšek

Psi jsou vskutku našimi nejlepšími přáteli. Přestože rádi ujídají z našich talířů, milují trhání toaletního papíru nebo po lese bláznivě prohánějí veverky, jejich věrnost nás pokaždé chytí za srdce.

Většina pejskařů jim jejich lásku vrací dobrůtkami nebo drbáním za uchem, málokdo už ale pomýšlí na další důležitou věc. Protože naši čtyřnozí miláčci jsou v mnoha ohledech dost podobní lidem, je logické, že i oni pro svůj šťastný život potřebují kvalitní spánek. Stejně jako my!

Mnoho psů může za nejlepší místo pro spánek považovat vaši postel. Zkuste se tomuto pokušení vyhnout! Společný spánek jen zhorší vaše alergie, časté jsou také rizika přenosu různých nemocí, a to jak ze psa na člověka, tak i opačně. Ohrožena může být i kvalita vašeho spánku, psi se totiž v průběhu noci budí častěji než lidé. Navíc mají vyvinutější sluch, díky čemuž zpozorní i při zvucích, které vy normálně nezaznamenáte.

Ani vy nespíte na zemi a máte vlastní postel s pohodlnou matrací, proč by to tedy váš milovaný společník nemohl mít stejně? Jednak si ušetříte spoustu chlupů ve vlastních peřinách, ale hlavně: dopřejete pejskovi nerušený spánek, který bude mít pozitivní vliv na jeho náladu i zdraví.

Ideální volbou je proto vybrat pohodlný pelíšek, do něhož se s radostí uchýlí, bude-li potřebovat spát nebo jen odpočívat. Je-li váš čtyřnohý kamarád starší nebo má problémy s klouby, je vhodné zvolit pelíšek s ortopedickým jádrem, který mu uleví od nepříjemných bolestí. Firma Moravia Comfort, která již 40 let vyrábí matrace do našich postelí, nabízí od letošního roku také pelíšky pro neposedná štěňata i velké psy. Kromě vysoce kvalitních materiálů bez obsahu škodlivých látek jsou vybaveny i snímatelnými potahy, díky nimž je jejich pravidelná údržba naprosto bezproblémová. Zatímco si váš pes bude s vyplazeným jazykem užívat ráj na zemi, vás potěší elegantní design, díky němuž bude váš domov zase o kousek stylovější!

www.moraviapet.cz, www.moravia-comfort.cz

Zdroj foto: archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.