Celkový koncept tohoto místa nelze ani popsat, to se musí zažít. Babička si připravila novinku, svou denní specialitu z červeného hrnce.
Jedná se o denní nabídku pro příchozí, která se podává v červeném hrnci. Je to pokrm, který Babička každý den připraví pro svou návštěvu. Co to bude dnes? Může se ptát každý host. Abychom poodkryli tajemství červeného hrnce, Babička ráda vaří svým hostům svíčkovou, králíka, dančí hřbet, pečeni, žebírka nebo třeba roládu. Každopádně vždy je to zážitek, protože Babička je nejlepší kuchařka na světě.
Specialitu je možné objednat každý den, kdy je restaurace otevřena, tedy od úterý do neděle, a to k obědu či večeři. Babička přece vítá své hosty kdykoliv a vždy s vřelým úsměvem.
https://babiccinazahrada.cz/cs/uvod/
zdroj foto / archiv spol.