pondělí 16. září 2024

Měsíc: Září 2024

Podzimní rovnodennost v Levandulovém údolí

Podzimní rovnodennost v Levandulovém údolí se koná 22. září 2024 ve spolupráci s portálem CESTY K SOBĚ. Program se zaměřuje na duchovní rozvoj, alternativní medicínu a osobní růst. Snaží se inspirovat a podporovat každého, kdo se snaží jít cestou k lepšímu porozumění sobě samému i světu kolem sebe.

Jak uchovávat víno pro dokonalý požitek?

Víno je opravdovým zázrakem přírody – a jeho jedinečný příběh, který se píše už tisíce let, začíná přímo mezi řádky vinné révy. Ale cesta od sazeničky až ke sklence dokonalého vína není jen věcí talentu vinaře. Vyžaduje také naprosto specifické podmínky, které zajistí správné zrání a uchovávání každé kapky.

Jak jste na tom se znalostmi první pomoci vy?

Pouze 15 % Čechů si je jistých, že by dokázali správně poskytnout první pomoc člověku v kritickém stavu. Přitom právě rychlý a správně provedený zásah může rozhodnout o tom, zda pacient přežije, bude mít trvalé následky, anebo bude žít ve zdraví.

Pleťová séra jsou klíčovým krokem ke krásné pleti

Pleťové sérum je krokem v péči o pleť, který byste rozhodně neměli vynechávat. Díky své lehké a rychle vstřebatelné konzistenci dokáže proniknout do hlubších vrstev pokožky, kde působí intenzivněji než běžné krémy. Séra jsou nabitá aktivními látkami, jako jsou vitamíny, antioxidanty nebo kyselina hyaluronová, které řeší specifické potřeby pleti – ať už jde o hydrataci, rozjasnění, redukci vrásek nebo boj proti pigmentovým skvrnám.

Čisté a voňavé prádlo bez námahy

Nikdy nekončící péče o prádlo nemusí být žádná věda. A to ani tehdy, když je váš životní styl náročný – třeba když jste pořád v pohybu a počítáte každou minutu. Nebo když máte vysoké požadavky na čistotu kvůli malým dětem, alergikům a domácím mazlíčkům v jedné domácnosti.

Objevte magická místa Adršpašských skal

Příroda zbarvená úchvatnými barvami a zklidňující atmosféra unikátního prostředí uprostřed impozantních skalních masivů. Období začínajícího podzimu vybízí k výpravám na zajímavá místa, mezi něž určitě patří Broumovský výběžek a jeho klenot v podobě Národní přírodní rezervace Adršpašsko-teplické skály. Projděte si pět nejpozoruhodnějších lákadel této jedinečné lokality.