pondělí 16. září 2024

Měsíc: Srpen 2024

PENNY PRVNÍ POMOC

Může to být jen obyčejné odpoledne doma, kdy se s dětmi věnujete pečení, nebo večer strávený v klidu obývacího pokoje. Ale právě tehdy, kdy to nejméně očekáváte, se může stát něco, co vás přiměje jednat – okamžitě.

Zpět do školy s lehkostí

Letní prázdniny pomalu končí a s nimi i bezstarostné dny plné her a odpočinku. Návrat do školy je na obzoru a s ním i návrat do školního rytmu. Pro děti to může být trochu výzva, ale s trochou přípravy a pozitivního přístupu je to čas, na který se také mohou těšit.

Kombucha Nupreme nově taky ve variantě Cola

Ikonické nápoje s kolovou příchutí a chutí se v 90. letech staly synonymem svobody. Nyní může být ale kolová příchuť synonymem spokojeného zažívání a zdravého osvěžení. Nupreme právě na trh uvádí novinku: kombuchu s příchutí koly. Doplní tak již úspěšnou kombuchu ve variantě zelený čaj a yerba maté s malinou.

Elli a parta příšeráků aneb i duchové potřebují rodinu

Na konci prázdnin vstoupí do českých kin rodinná animované dabovaná pohádka s názvem Elli a parta příšeráků. Duch jménem Elli by chtěla být součástí velké a šťastné rodiny, a ne jen strašidelný duch žijící v osamoceném domě se svým strýčkem. Chtěla by být normální.

Velká soutěž Capri-Sun

Milujete Capri-Sun a jste sportovní nadšenci? Pak je tahle soutěž právě pro vás! Celý srpen máte poslední šanci zapojit se do hry s limitovanou edicí Capri-Sun Multivitamin ve sportovním designu.