Kdo hádá, že zlaté vejce najde na Terase U Prince, má naprostou pravdu. Tento gastronomický klenot s úžasným výhledem na nejmalebnější náměstí v Praze je ikonou. Druhým místem v Michalské ulici je restaurace Deer, která láká svou vytříbenou mezinárodní kuchyní s moderním akcentem. Obě tyto místa mají jedno společné a to nový velikonončí dezert v podobě zlatého vejce.
Pozlacená čokoláda zvenku a uvnitř mousse z bílé belgické čokolády s vanilkovým luskem. Uprostřed je žloutek z maracuji a manga. Základem je čokoládový korpus. Fantastické spojení po chuťové i vizuální stránce. „Vejce je nápaditý dezert, které letos dostalo zlatavý nádech. Jsem zvědavý na reakce hostů,“ dodává talentovaný šéfcukrář Vojtěch Řehák.
Zlaté vejce v centru Prahy je symbolem letošních Velikonoc. Nenechte si ho ujít.
Zdroj foto: archiv spol.