pátek 20. září 2024

Vonné svíčky Salt & Stone provoní dny babího léta i podzimu

Portfolio značky Salt & Stone, kterou nabízí obchod s přírodní kosmetikou Greenwave, doplnily vonné svíčky s minimalistickým designem a plnými vůněmi inpirovanými květinami, šťavnatým ovocem a vzácnými dřevy.

Vonné svíčky jsou vyrobeny z výhradně rostlinných ingrediencí, obsahují kokosový a sójový vosk a esenciální oleje v bio kvalitě.

Pohlcující aroma svíčky Black Rose & Vetiver voní po černých růžích a liliích. Je silné, smyslné a zároveň osvěžující. Doplňují ho jemné vlny vetiveru a hřebíčku, které vyvolávají zapomenuté vzpomínky. Základ vůně tvoří vetiver, santalové a cedrové dřevo.

Aroma vonné svíčky Grapefruit & Hinoki tvoří dynamická a zářivá aromatická směs růžového grapefruitu, pomeranče a černého pepře doplněná vetiverem a hinoki.

Cena vonných svíček Salt & Stone (240 g) s certifikovanou výdrží až 55 hodin je 1 385 Kč.

Značka přírodní kosmetiky Salt & Stone se zrodila ve slunné Kalifornii, kde jí v roce 2017 založil Nima Jalali, původní profesí profesionální snowboardista. Výsledkem pečlivého studia přírodních složek a precizních vědeckých postupů jsou dlouhotrvající a vysoce funkční produkty, které si okamžitě najdou místo ve vaší koupelně či obývacím pokoji.

Produkty značky Salt & Stone jsou k dostání v obchodě Greenwave nebo online na www.greenwave.cz.

zdroj foto – archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.