neděle 8. září 2024

V létě je nezbytná intenzivní hydratace pleti se sérem Hydro Booster

Léto je pro většinu z nás nejoblíbenějším obdobím roku. Patří k němu odpočinek, cestování a sluníčko. Právě sluneční paprsky, horko, ale i klimatizovaný vzduch mohou naši pleť namáhat a vysušovat, je proto důležité myslet na intenzivní hydrataci pleti. Skvělé jsou v tom produkty značky Asombroso, jejímž autorem je známý návrhář Osmany Laffita.

Intenzivní hydratační sérum The One Hydro Booster

Hydratační péče The One Hydro Booster je pro letní ošetření pleti jako stvořená. Intenzivní sérum je  doslova napumpované aktivními látkami, které povadlou a dehydrovanou pleť okamžitě povzbudí. Mezi klíčové složky patří silně hydratační kyselina hyaluronová, která proniká do hloubky pokožky a pracuje na buněčné úrovni. Pomáhá také při obnově kolagenu a elastinu a vyrovnává kožní reliéf. Významné je i  bambucké máslo, které hydratuje, zvyšuje obranyschopnost, pružnost a vláčnost pleti.  LACTIL® výrazně zvyšuje hladinu vlhkosti v pleti, HYDRACTIN® je pak směs ingrediencí, které okamžitě zlepšují hydrataci pokožky až o 38 % již po hodině, dlouhodobě až o 14 % po 28 dnech. Sérum obsahuje i antioxidant vitamín E, arganový olej a výtažky z afrického keře Myrothamnus Flabellifolia, který dokáže pozoruhodně přežít i v pouštních podmínkách.

Sérum naneste jemnou masáží na suchou a čistou pokožku, ideálně jednou až dvakrát denně.

Tipy pro udržení hydratace pleti

  • Pijte dostatek tekutin. Ideální je čistá voda, vynechte naopak slazené nápoje a kofein.
  • Noste s sebou lahvičku s pitím, kamkoli jdete.
  • Léto přímo vyzývá k pojídání čerstvého ovoce a zeleniny, ve kterém je nejen dostatek vitamínů a minerálů, ale také vody. Dopřávejte si je s klidným svědomím, takový meloun k svačině pleť určitě ocení.
  • Důsledně svou pleť chraňte. Nezbytné jsou přípravky na a po opalování, kvalitní sluneční brýle a pokrývka hlavy, která ochrání i pokožku obličeje.

Asombroso ve španělštině znamená úžasný… dechberoucí… S produkty značky Asombroso se budete cítit úžasně a výjimečně. Vytváří totiž jemnou síť, po které putuje radost, kterou si můžete dopřát každý den i Vy. Produkty najdete na webových stránkách www.asombroso.cz, parfémy a kosmetiku pak navíc i v parfumeriích Fann.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.