Čtvrtek 19. září 2024

Užijte si pohodovou a uklidňující atmosféru díky avivážím a bytovým vůním od značky Tesori

Vůně mají neuvěřitelnou moc ovlivnit naši náladu a celkovou pohodu. Dokážou připomenout nám příjemné vzpomínky a přenést nás zpět na místa, kde nám bylo dobře. A proč si takový pocit neužít každý den? A nemusí jít jen o parfémy.

Vyzkoušejte třeba i aviváže a bytové vůně. Aviváže nejenže změkčují prádlo, ale také zanechávají svěží a dlouhotrvající vůni, která dodává pocit čistoty a péče. Bytové vůně pak dokážou proměnit jakýkoliv prostor v útulné a harmonické místo, které vyzařuje pohodu. Vyzkoušejte třeba produkty od značky Tesori, která využívá a oslavuje vzácné tradiční ingredience orientální kosmetiky. Filozofie značky má své kořeny na dálném východě, odkud bere inspiraci nejen pro ingredience, ale i samotné vůně.

Tesori d’Oriente koncentrovaná aviváž Ayurveda

Tesori d’Oriente AYURVEDA je italská parfémovaná aviváž s tajemnou orientální vůní citronu, pačuli a amla. Koncentrované a krémové složení aviváže dokonale změkčuje vlákna tkanin a redukuje minerální, čímž usnadňuje žehlení a poskytuje výjimečnou jemnost. Aviváž TESORI D’ORIENTE vám vystačí celkem na 38 praní. 

Cena: 99 Kč/760 ml

Tesori d’Oriente koncentrovaná aviváž Persian Dream

Tesori d´Oriente aviváž na prádlo Persian dream zanechá vaše prádlo krásně parfémované a měkké. Smyslné tóny jasmínu a sladké a kořeněné tóny granátového jablka se prolínají s vůní červeného čaje a dodají vašemu prádlu květinovou vůni. Aviváž usnadňuje žehlení a je obohacená o mikrokapsle parfému, vystačí vám celkem na 38 praní.

Cena: 99 Kč/760 ml

Tesori d’Oriente aroma difuzér Hammam

Aroma difuzér Hammam s ratanovými tyčinkami provoní váš domov smyslnou vůní jasmínu projasněnou pomerančovým květem až na 8 týdnů. Vytvoří atmosféru pohody, relaxace a harmonie a současně bude i elegantním doplňkem každého interiéru.

Cena: 283 Kč/200 ml

Zdroj foto: archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.