Čtvrtek 19. září 2024

TOP DÁRKY OD JEŽÍŠKA

Vánoce, ty nejkrásnější svátky roku, jsou opět zde. Užijte si letošní svátky tak, jak to má být. V kruhu milující rodiny a přátel, s dobrým jídlem a hlavně v klidu.

Které ženě by nevykouzlila úsměv elegantní kabelka jako dárek pod stromečkem? Objevte stylové kousky z nové kolekce Deichmann a podarujte svou maminku, sestru, kamarádku či manželku modelem, který bude nosit s radostí.

Černá kabelka Deichmann, 899 Kč
Červená kabelka Deichmann, 1299 Kč

Vánoční sázka na jistotu

Poslouchají vaši blízcí rádi příběhy? Ať už je baví detektivky, romantika, biografická díla nebo postřehy z cest, přijdou si na své na Audiotece, největší audioknižní platformě v Česku. Její katalog čítá přes 8 500 titulů od klasiky po moderní tvorbu. Kromě stále oblíbené jednohlasé četby jsou zastoupena i díla v superprodukčním zpracování. Pro něj platí, že co role, to jiný interpret, a to včetně největších českých hereckých hvězd. Posluchačský zážitek na další úroveň posouvají i působivé zvukové kulisy s řadou efektů. Věnujte svým rodičům nebo prarodičům dárkový poukaz a nechte je, ať si sami vyberou, které příběhy si chtějí poslechnout. Poukazy pořídíte v hodnotě 300, 500 nebo 1 000 Kč. Doručit si je můžete nechat v elektronické nebo tištěné formě, případně také v luxusním dárkovém balení. Více na audioteka.cz.

Stylová kolekce čajů TEEKANNE s praktickým hrnečkem potěší vaše blízké u stromečku i jako vánoční překvapení na přátelském setkání. Příjemné zimní momenty přináší třeba jemně kořenité čaje z kolekce Let it Snow, pro milovníky exkluzivního černého čaje je tady kolekce Sir Winston Tea a ovocnou svěžest v sobě ukrývá kolekce Premium Fruit Teas.

elektrickou škrabkou na led Kärcher EDI 4 (doporučená cena 1 390 Kč) očistíte námrazu na oknech vozu za 2 až 3 minuty. Elektrická škrabka váží jen 550 g a odstraní rychle a bez větší námahy i odolnější vrstvy ledu z oken automobilů. Práce s ní je jednoduchá. Přístroj je kompaktní a pohodlné uchopení za horní část zajistí i bezpečí vašim prstům, které tak nepřijdou do styku ani s čepelemi, ani s ledem. Zařízení lehce přitlačte na čištěný povrch a rotující kotouč se šesti plastovými lopatkami vrstvu ledu v mžiku odstraní.

Škrabka je vybavena funkcí inteligentního přepínání v pohotovostním režimu, který zajišťuje automatický start. Lopatky se zastaví v okamžiku, kdy přístroj zvednete a po přiložení se opět spustí. Při plném nabití má baterie výdrž cca 15 minut, což vystačí hned na několik dnů. Díky Li-Ion dobíjecí baterii může zařízení zůstat ve vozidle i delší dobu, aniž by se vybilo. Zařízení nabíjejte doma pomocí přiloženého nabíjecího kabelu. Pro bezpečnou manipulaci a uskladnění je přístroj vybaven krycím víčkem. A pokud jsou plastové nože už hodně opotřebované, lze jednoduše vyjmout celý disk bez nářadí a vyměnit za nový.

www.karcher.cz

Podlahová myčka Kärcher FC 2-4 BATTERY je vhodná pro pravidelné úklidy tvrdých podlah. Jedním tahem z podlahy odstraní suché i mokré každodenní nečistoty a dokonale ji umyje. Vytírání podlah zvládnete jednou rukou, jelikož váží pouhých 2,2 kg. Díky automatickému zapínání a vypínání je její ovládání velmi intuitivní. Stačí jednoduše zatáhnout za rukojeť směrem dozadu a myčka se sama spustí. Je poháněna výměnnou baterií 4V, která postačí na 20 min. intenzivního úklidu a navíc je kompatibilní s dalšími Kärcher přístroji na této bateriové platformě.

Válec myčky se neustále navlhčuje čistou vodou z nádrže, takže nehrozí, že byste nečistoty roznášeli dále po podlaze. Nemusíte se bát ani zamotaných vlasů nebo zvířecích chlupů. Díky integrovaným vlasovým filtrům se nenamotají do čisticího válce, ale sesbírají se do nádoby na nečistoty. Myčka umožňuje čištění až po okraj, abyste s ní zvládli uklidit skutečně každý kout.

Cena: 4 990 Kč, www.karcher.cz

Cestovní polštář Magniflex Sushi Standard

Tento cestoví polštářek je ideálním parťákem na cestách pro ty, kteří chtějí mít vždy svůj polštář při sobě na dovolených či krátkých výletech. Potah polštáře je snímatelný a pratelný. Sushi polštář lze srolovat do luxusního obalu tak, aby zabíral co nejméně místa.

Cena: 1 990 Kč
Rozměr polštáře: 42 x 23 x 11 cm
www.magniflex.cz

ADV HYBRID MIDLAYER

Materiál: 92 % recyklovaný polyamid, 8 % elastan; přední a zadní panely: 100 % polyamid; výplň: 100 % polyester
Tato teplá celorozepínací mikina s kapucí je skvělou volbou na zahřátí pro sportovce před nebo po tréninku či závodě. Své uplatnění zcela jistě ale najde i jako volnočasová nebo turistická střední vrstva v chladnějších dnech. Střih přesně kopíruje postavu. V přední a zadní části je mikina vyplněna dutým vláknem pro vyšší tepelný komfort. Rukávy jsou z příjemného pružného matriálu, jsou dostatečně dlouhé a na jejich koncích je manžeta s otvorem na palec. Po stranách a na levé části hrudi jsou kapsy na zip.
Cena: 3 190 Kč, www.limoo.cz

Jako pomyslná vstupenka do světa chytrého osvětlení může být startovací sada Philips Hue, která představuje ideální dárek nejen pro muže, ale pro celou rodinu. Sada obsahuje tři chytré žárovky s paticí E27, Hue Bridge, který je mozkem celého světelného systému Philips Hue, a dálkový ovladač na baterii. Ovládání je jednoduché a možné pomocí aplikace, hlasem nebo vypínači.

Pro něžné pohlaví správně zvolené svítidlo představuje elegantní a dekorativní prvek, který zkrášlí a zútulní každý pokoj. Například stolní svítidlo Gradient Signe se skvěle hodí jako vkusný doplněk do ložnice, neboť oplývá zajímavým minimalistickým designem, jehož základnu tvoří dekor dřeva. V kombinaci s barevným světlem zafunguje také jako dokonalá ozdoba, která navodí tu správnou atmosféru pro chvíle (nejen) odpočinku.

Výkonný tyčový vysavač Gorenje SVC216FR s bezdrátovým provozem je určen pro pohodlné suché vysávání. Je dodáván s turbo kartáčem s vlastním elektromotorem a silným LED osvětlením, a také se štěrbinovým a kartáčovým nástavcem. Po vyjmutí hlavní jednotky jde použít i jako ruční vysavač pro pohotové vysávání drobečků v bytě nebo v autě. Má sklopnou rukojeť, a tak šetří cenné místo. Doba provozu bez nabíjení je díky šesti Li-ION bateriím až 38 minut, doba nabíjení 6 hodin. Objem nádoby na prach je 0,5 l. Má HEPA filtr. Váží jen 2,5 kg. Doporučená cena je 3 999 Kč.

Více informací: cz.gorenje.com

Právě Vánoce nás často upozorňují na to, jak moc můžeme v domácnosti plýtvat potravinami. Tomu lze předejít uvědomělejším nakupováním, ale také výběrem správných domácích spotřebičů. Chladničky Electrolux 700 MultiFlow s technologií DynamicAir dokážou zajistit stabilní teplotu uvnitř chladničky. Funguje na základě cirkulace chladného vzduchu, čímž chrání potraviny před účinky kolísajících teplot i při otevřených dveřích. Zásuvka s regulací vlhkosti zase zajišťuje, že zelenina zůstane déle čerstvá a chutná a bylinky si zachovají svou čerstvost a vůni. Díky správnému skladování vydrží všechny potraviny déle a vy se vyhnete zbytečnému vyhazování potravin.

Vánoční kosmetická taštička plná produktů Indulona Original

Krásná modrá kosmetická taštička Indulona Original v sobě ukrývá hned 4 produkty. Naleznete v ní legendární modrý krém na ruce Original, který poskytuje rukám každodenní péči, ochranu a regeneraci. O dokonalou čistotu rukou se postará pečující tekuté mýdlo Original s bavlnou a panthenolem a čisticí gel na ruce. A pokožku těla můžete rozmazlovat hydratačním tělovým mlékem Original s kyselinou hyaluronovou, která pomáhá udržovat přirozenou úroveň hydratace.

Cena: 429,90 Kč

Puaree, česká značka přírodní kosmetiky, má ve svém portfoliu řadu vonných svíček ze sójového vosku, které vytvoří útulnou atmosféru domova, podpoří slavnostní náladu Vánoc a svou intenzivní vůní zpříjemní dlouhé zimní večery. K dostání je vždy malá svíčka (45g) za 139 Kč na www.puaree.cz (hoří 10 hodin), nebo velká svíčka (180g) za 519 Kč (hoří 40 hodin)

Luxusní povlečení Mi Casa Collection – ten nejlepší vánoční dárek

Tento designový kousek nadchne každého milovníka krásy a bytového designu. Kolekce povlečení Asombroso Feel Home, Mi Casa Collection je z bavlněného saténu (100% bavlna) a je oboustranné, lze ho tedy používat podle nálady a ladit s interiérem. „Nechte se společně se mnou unést a hýčkat luxusním materiálem, karibskými motivy a barvami, které se skrze vzpomínky každý den dotýkají mého srdce,“ říká ke kolekci sám autor.

ASTRID VITAMIN C Kompletní péče

Hýčkejte svoji pleť produkty proti vráskám od Astrid. Přípravky oblíbené řady ASTRID VITAMIN C zanechají vaši pokožku pevnou, hydratovanou a rozjasněnou. Vitamin C má antioxidační účinky a efektivně podporuje tvorbu kolagenu. Ve vánoční kazetě najdete kompletní péči, která vám zajistí svěží vzhled plný vitality, který si zamiluje každá žena nad 30 let. Kromě denního a nočního krému balení obsahuje také energizující textilní masku, která zajistí každému typu pleti dlouhotrvající hydrataci a pleťové sérum s koncentrovaným složením, které pokožce i v malém množství dodá přesně to, co potřebuje.

VITAMIN C Denní krém proti vráskám pro zářivou pleť 50 ml

VITAMIN C Noční krém proti vráskám pro zářivou pleť 50 ml

VITAMIN C Energizující a rozjasňující textilní maska 20 ml

VITAMIN C Pleťové sérum proti vráskám pro zářivou pleť 30 ml

Cena 659,90 Kč

Hřejivá atmosféra, teplo domova, vůně perníčků i čerstvého jehličí. Konečně nastal čas zpomalit a užít si svátky se vším všudy. A co dodá těmto magickým dnům ještě více útulnosti? Vsaďte na JACOBS CAPPUCCINO! Cappuccino s hustou krémovou pěnou jako z kavárny si zamilujete pro jeho neodolatelnou chuť i aroma. Příprava je rychlá a snadná, takže vám už žádná pohádka neuteče!

Jacobs Cappuccino v balení 92 g zakoupíte za doporučenou maloobchodní cenu 72,90 Kč.

Vyřešte své dárky chytře a pořiďte ty nejkrásnější šperky Ornamenti z oblíbené chirurgické oceli. 

A uvidíte, že nadšená bude u stromečku každá žena bez ohledu na věk. 

Přítelkyně, manželka, dcera, maminka, kamarádka i kolegyně v práci.

Biogena Beautea

Každá žena si zaslouží cítit se skvěle nejen na těle ale i duši a o Vánocích to platí dvojnásob. Speciálně vyvinuté bylinné čajové kombinace Biogena Beautea vám s tím pomůže. Šest dokonale sladěných čajů se postará o pocit pohody během celého dne. Je libo být Probuzená, Lehká, Svěží, Uvolněná, Vyrovnaná nebo Zářivá? Jistě si zamilujete všechny čaje z kazety.

Koupíte na www.tikaro.cz – za 119 Kč

Malý, ale výkonný, nyní navíc ve stereu. Reproduktor Sonos Era 100 je plný zvukových a technických inovací a je vybaven akustikou a designem nové generace, které umožňují detailní stereofonní zvuk a hluboké basy. Disponuje tak zvukovým projevem, který byste u reproduktoru takovéto kompaktní velikosti nečekali. Prostě elegantní doplněk s příjemným detailním zvukem, který se bude vyjímat na každé polici nebo nočním stolku. Pro vytvoření prostorového zvuku můžete přidat dva reproduktory Era 100 jako zadní kanály k soundbaru nebo jednoduše spárujte dva dohromady pro stereofonní zvuk, který zaplní celou místnost. Sonos Era 100 v elegantní bílé nebo černé variantě pořídíte za 6 990 Kč.

Náušnice CAMILLE

Náušnice s originální perlou, která symbolizuje bohyni Afroditu, nejkrásnější ženu všech dob, která se zrodila z mořské pěny. Náušnice podtrhnou přirozený půvab, láskyplnou energii a také nezlomnou odvahu, jež je ukryta v každé ženě.

Du Coeur CAMILLE, náušnice ve stříbrné/zlaté/růžové barvě: 1.590 Kč.

Láska je na prvním místě každého seznamu přání – a nové nápady na dárky od Pandora Timeless jsou dokonalým způsobem, jak ji vyjádřit. Jednoduché, ale přesto vznešené designy s trojitými kameny mají osazení ve tvaru srdce se třemi kameny zasazenými uvnitř. Odpovídající náhrdelník a náušnice jsou k dispozici jak ve stříbře, tak ve 14karátovém zlatě, a vytvářejí tak soupravu, kterou si oblíbí milovníci minimalistických šperků. Pandora Timeless také poutá na klasický brus kamene: hruškovitý tvar. Tento oblíbený brus je nově interpretován v nových designech prstenů kolekce, jako je stříbrný prsten Třpytivý překrývající se obroučkový prsten a Obroučkový prsten se střídavým třpytem.

Difuzér a svíčka   

Provoňte svůj domov jemnou a harmonickou vůní bílého pižma White musk nebo svěží éterickou vůní Ayurveda s dřevitými tóny a pačuli a nádechem pomeranče a citronu. Výjimečná kombinace designového difuzéru s ratanovými tyčinkami a svíčky v nejoblíbenějších vůních Tesori d’Oriente. Nabízí sítě Tesco, Globus nebo DM.

Cena: 500 Kč

LEGO® Technic™ Lamborghini Huracán Tecnica (42161)

Superfanoušci sporťáků si užijí spoustu zábavy při objevování realistických detailů včetně motoru V10, řízení a otevíracích dveří. Tato stavebnice je skvělým dárkem pro všechny děti, které sní o tom, že budou vlastnit ikonické sportovní auto.

Remoska® T41/42 Tria Black

Cena: 4799 Kč

https://shop.remoska.eu/remoska-tria/remoska-tria–cerna/

Vyrobeno v česku

Ideální pro celou rodinu

3x úspornější než trouba

Vaří, peče a dusí pod mírným tlakem 

Multicooker Remoska® Tria představuje nejnovější a současně nejpokrokovější produkt v portfoliu značky Remoska®. Díky unikátní konstrukci lze pouhou výměnou horního víka přeměnit produkt v pečicí mísu, hrnec na vaření nebo soft-tlakový hrnec. Navíc díky modernímu designu doplněném o elegantní černé silikonové prvky zapadne do každé kuchyně.

Rychlé nabíjení za dobrou cenu

V dnešní době drtivá většina telefonů nabízí alespoň jeden standard rychlého nabíjení. Zpravidla jde o technologii Quick Charger (QC) nebo Power Delivery (PD). Obě tyto technologie naleznete u většiny Android telefonů a iPhone sází výhradně na Power Delivery. Různé značky často mají vlastní technologie, ale jsou zpravidla kompatibilní alespoň s Power Delivery. Co ale dělat, pokud jste si koupili telefon a v důsledku současných trendů nabíječka v balení chybí? Navíc v případě iPhonů bývala v minulosti přiložena často jen základní a tedy pouze 10W nabíječka.

Řešením může být právě novinka VARTA Speed Charger, která nabízí rychlé nabíjení pro všechny telefony. Zařízení podporuje oba zmíněné standardy s tím, že pro Quick Charger 3.0 je k dispozici až 18W nabíjení a pro Power Delivery až 20 W. Nabíječka je osazena klasickým portem USB (QC) a USB-C (PD). Oba porty je možné využít najednou a dopřát energii až dvěma zařízení. Speed Charger zvládá max. 48 W (30 + 18 W) a obě připojená zařízení tak nabíjí plnou rychlostí. Potěší velmi kompaktní rozměry s délkou pouze 36,1 mm a váhou 100 g. To vše díky použité technologii GaN (Gallium Nitrid), která umožňuje i při větší zátěži minimální zahřívání a rozměry. Není tak problém nabíječku vzít i na cesty. Samozřejmostí jsou pak 3 roky záruky.

Nabíjecí režimy:

1x USB Type C PD output: 5 V/3 A; 9 V/2.22 A; 12 V/1.66 A (20 W max.)

1x USB A QC output: 5 V/3 A; 9 V/2 A; 12 V/1.5 A (18 W max.)

Cena: od 599 CZK K dostání např. na https://www.chvatal-artex.eu/varta-baterie-nabijecky-svitilny/nabijecky-pro-mobilni-zarizeni-prislusenstvi/nab-varta-speed-charger-38w-rp-2-90-kc.html

Hledáte kávovar, který dokonale rozmazlí vaše chuťové buňky? Jestli milujete kávu a chcete si ji užívat v pohodlí domova, máme pro vás tip na kávovar, který splní všechna vaše přání. Volně stojící Miele CM 5510 Silence nabízí několik funkcí pro každodenní požitek z vašeho oblíbeného kávového nápoje. Jednou z nich je OneTouch for Two pro snadnou přípravu dvou nápojů pouhým stiskem tlačítka. Vy si tak můžete užít skvělé espresso, lungo nebo nejrůznější kávové speciality s krémovou mléčnou pěnou, jako je cappuccino nebo latte macchiato. A to vše bez zbytečného čekání a hluku, protože kávovar je zároveň velmi tichý a rychlý.

Jistě vás nadchne i funkce AromaticSystem pro optimální průtok vody a tlak při spařování kávy. Díky tomu se z kávových zrn uvolní plné aroma a intenzita chuti. Můžete si vybrat mezi třemi druhy kávových zrn podle vašich preferencí, nebo použít mletou kávu pro další druh kávy. Kávovar má také šetrný kuželový mlýnek, který vám umožní nastavit stupeň namletí podle vašeho gusta.

Snadná je i údržba a čištění kávovaru – stačí jen vložit čisticí nebo odvápňovací tablety a spustit příslušný program.

Luxusní vzhled dodá kávovaru provedení ve zlatorůžové PearFinish, které vyšperkuje každou kuchyni i pracovnu.

K Vánocům neodmyslitelně patří bramborový salát. S foodprocesorem Sage BFP820 se jeho příprava stane mnohem snazší. Tento výkonný přístroj totiž nejenom míchá, šlehá, ale také rychle nakrájí brambory i další zeleninu na dokonalé kostičky. Stačí nastavit tloušťku řezání a velikost kostiček a vy tak můžete docílit ideálního vzhledu a textury salátu.

Obdarujte letos o Vánocích také své kolegy, zaměstnance, nebo studenty. Každý z nás už se nejspíš někdy setkal se špatně viditelnou prezentací nebo nefunkční hybridní schůzkou. Díky kvalitnímu projektoru Epson EB-L260F můžete ale těmto problémům zabránit. Obraz s jasem 4600 lumenů vám zajistí, že promítaný obsah bude vždy ostrý a barvy jasné, a to i za denního světla. Vysoký kontrast 2 500 000 : 1 a technologie 3LCD zaručí živé barvy s detaily stínů a hlubší černou. Projekční plocha je flexibilní a lze ji nastavit až do velikosti 310 palců. Obsah můžete sdílet hned několika způsoby včetně funkce Miracast. Díky kompatibilitě se softwarem iProjection je také možné sdílet obsah z mobilních zařízení, což jistě ocení nejen studenti.

Jedním z velmi univerzálních dárků, který bude lidem, jež jsou nám nejbližší, připomínat společně strávené chvíle, jsou hodinky. Potěší muže i ženy různých věkových kategorií a představují i určitý symbol věrnosti, úcty a lásky. Přesto bychom se při jejich výběru měli opět zamyslet nad osobností člověka, kterého obdarováváme. Nejde přitom jen o samotnou povahu, ale také životní styl, záliby či postavení. Souvisí s tím dále způsob využití, zda vybrat hodinky spíše designové, sportovní, společenské, pro každodenní nošení nebo například z limitované edice. Jestliže si nejste výběrem jisti, pomohou vám specialisté z Helveti.cz.

Nová plně integrovaná myčka nádobí MORA IM 6687 s XXL kapacitou, se třemi koši a třemi ostřikovacími rameny perfektně umyje a usuší až 16 sad s rekordními 170 kusy talířů, příborů, náčiní, skleniček, šálků, podšálků, misek a menšího hrnce v jednom cyklu se spotřebou 9,6 l. I větší nádobí snadno umístíte díky sklopným držákům v inovovaném, nyní vyšším spodním koši. Mezi osmi programy nechybí úsporný AUTO program se senzorovou technologií nebo nový rychlý 20minutový program při 35 °C. Programy doplňují i speciální funkce, jako je RychléMytí, které umožňuje zkrátit např. hodinový program na rekordní čtvrthodinu nebo úsporné SušeníPlus se závěrečným dosušením při otevřených dvířkách. Program ExtraHygiena zase umožňuje v kombinaci s intenzivním programem mytí při teplotě 75 °C eliminaci většiny bakterií a patogenů. Tichá myčka s invertorovým motorem a s hlučností jen 42 dBA má i automatický samočisticí program i oplachovací systém pro čištění filtru. Pokročilá myčka, která je připravená posloužit v jakékoliv situaci, stojí 13 990 Kč.

Revitalon Mořský kolagen DRINK je lahodný kolagenový nápoj s příchutí maliny a višně určený všem, kteří chtějí pečovat o svou pleť. Příjemně vás překvapí nejen svou jemnou chutí, ale také vysokou dávkou 4 000 mg rozpustného hydrolyzovaného mořského kolagenu ve velmi dobře vstřebatelné formě v kombinaci s vitaminem C, který se podílí na tvorbě kolagenu v těle.
Cena: 699Kč, www.nasevitaminy.cz

Dárkové balení s vitaminy Vitar Kids a tetováčky
Vitaminy Vitar Kids jsou speciálně vyvinuté pro školáky a potřeby jejich organizmu. Pomáhají řešit slabá místa ve výživě školáků doplňováním důležitých látek, jakými jsou vitaminy, minerální látky, nebo omega 3 mastné kyseliny.
Cena: 418 Kč, www.nasevitaminy.cz

Enduring Glow
Vůně nabitá rafinovanými květinovými a ovocnými tóny vyjadřuje novou kapitolu v nadčasové kariéře Jennifer Lopez, která chce inspirovat své fanoušky k tomu, aby se stejně jako ona nebáli plnit si své sny. Do její kompozice hvězda vložila své oblíbené ingredience – italský bergamot, orosenou hrušku a liči. Kytice čerstvých magnolií, růžových pivoněk a lístků fialky v srdci upoutá pozornost, zatímco pižmo, bílá ambra a santalové dřevo v základu dávají vůni plnost

Cena: 799,-

Dřevitě ambrový úvod vůně Tom Tailor Cool Mind vás nejprve obklopí pikantními tóny kardamomu ve spojení s hřejivými doteky skořice, které následuje lahodná sladkost ananasu s pryskyřicovými nuancemi cistu. V elegantním srdci vůně se mísí zemité tóny pačuli s výraznými dřevitými akcenty cedru, jež vůni vdechují nezaměnitelně mužný charakter. Prolínají se se šťavnatě svěžím jablkem a intenzivním pomerančovým květem. Základ tvoří krémová kombinace tonka bobů a vanilky, jež vytváří smyslný kontrast se santalovým dřevem a mechem.
Cena: 540,-/30ml

Krém na ruce fenjal Intensive

Pečující krém na ruce fenjal Intensive je obohacen o blahodárný přírodní avokádový olej a výživné bambucké máslo. Okamžitě se vstřebává do pokožky a zanechává ji vyživenou a příjemně vláčnou. Jeho smyslná krémová vůně si podmaní vaše smysly.

Cena: 99 Kč

Scrunchies Hana

Hedvábné gumičky do vlasů Srunchies Hana s limitovanými vánočními barvami jsou skvělým dárkem pro Vás i pro vaše blízké. Zazařte pod vánočním stromkem s tímto exkluzivním doplňkem do vlasů, který nerozjasní pouze váš účes, ale i duši obdarovaného.

Více informací na instagramu @scrunchieshana

Co takhle místo obyčejného dárku přát si kvalitní koženou kabelku? Takový kousek vám bude dělat radost mnoho let a bude mít své místo v srdci i v každodenním životě. Kvalitní kabelka není jen prchavou módou, která se rychle omrzí, je to investice, která vydrží. Je to dárek, který vás vždy přivede k úsměvu na tváři. Pokud navíc podpoříte lokálního výrobce, můžete se z kabelky těšit dvakrát více.

Kabelky ELEGA se vyrábí v dílně v Třebechovicích pod Orebem, na východě Čech. Každý kousek je ručně vytvořen s láskou a precizností týmem zkušených odborníků. Výroba každé jedné kabelky trvá několik hodin a vyžaduje nejvyšší úsilí a péči. Výsledkem jsou klenoty, které v sobě nesou špičkovou řemeslnou dovednost a perfektní detaily.

Ale co když se stane nehoda, a vaše kabelka utrpí poškození? Se záručním i pozáručním servisem není třeba mít strach. V Třebechovicích dokáží obnovit poškozené kabelky, ať už jde o stopy po inkoustu, nebo drobné oděrky a škrábance.

Díky kvalitní péči budou vaše kabelky dělat radost nejen vám, ale klidně i vašim dětem.

Není to sen každé ženy – mít kvalitní koženou kabelku, která neztratí svou hodnotu a stane se památkou pro další generace?

Magnesium + šafrán chelát Nupreme 60 kapslí

Zbystří všichni, koho už teď dohání vánoční přípravy k nespavosti anebo duševní únavě. Při takovém zápřahu tělo hořčík spotřebovává jako bezedné. Proto musíte počítat ovečky déle a přes den máte mysl častěji unavenou. Ale nevěště hlavu. To se dá snadno vyřešit. Doplnit hořčík můžete co by dup, pokud ho máte v té správné podobě. Ihned a s 90% vstřebatelností vašemu organismu i náladě může pomoci Magnesium + šafrán chelát od české značky Nupreme. Nezatěžuje trávení, tělo s ním bude bravurně hospodařit a to nejlepší je, že přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, přispívá k normální psychické činnosti a normální činnosti svalů. Osvěžte svou mysl a užijte si krásné svátky. K dostání na Nustore.cz a v síti drogerií dm.

399 Kč / 60 kapslí

https://www.nustore.cz/magnesium-safran-chelat-60-kapsli-nupreme/

Velká knedlíkový kuchařka

Že jsou knedlíky jen pro babičku nebo pro dědečka? Ale kdepak! Sváteční tabule, hlídání kalorií po Novém roce, nápady, jak zužitkovat bylinky, ovoce a jak zacházet se sezónními surovinami a co skvělého si s knedlíky společně uvařit. O tom všem je Velká knedlíková kuchařka, v níž najdete recepty na 144 druhů knedlíků. Ukáží se vám zde v roli sváteční přílohy, v bezlepkovém provedení, jako součást moderní zdravé výživy, jako inspirace ze zemí blízkých i dalekých. Naučíte se je připravit jako hlavní chod a zjistíte, že mohou být i nepřekonatelně svůdným dezertem. Ponořte se do světa kulinární fantazie s Velkou knedlíkovou kuchařkou a objevte nový svět plný lahodných dobrodružství. K dostání u vašich knihkupců i online na https://www.velka-knedlikova-kucharka.cz/.

699 Kč

Cells Life od GERnétic – hydratační a liftingové sérum

Unikátní sérum pokožce poskytuje nevšední zpevnění, omlazení a hlubokou hydrataci. Zvětšuje objem pleti, redukuje vrásky a revitalizuje. Zvláště jej ocení zralá, dehydratovaná, povadlá, demineralizovaná a unavená pokožka, jíž rychle navrací ztracenou vitalitu.

Doporučená MOC: 15 ml / 4 158 Kč

Návlek na dekorační polštářek s motivem zasněženého kostelíku v poklidné venkovské scenérii si oblíbíte na první pohled. Zimní kousek pro tu pravou útulnou atmosféru. Můžete jej naaranžovat na sedačku či na vaše oblíbené křeslo jako solitér, případně doplnit dalšími polštářky dle libosti.

Povlakem na polštář se zajímavým vytkaným motivem můžete doplnit a ozvláštnit každý interiér. Váš obývací nebo dětský pokoj získají rázem veselý a optimistický vzhled. Může být i překvapivým dárkem. Kdykoliv si ho vaši přátelé povléknou, vzpomenou si na vás.

Materiál: 65% bavlna 35% polyester

Praní: 40 °C

Rozměry: 45 x 45 cm

Cena: 690 Kč

Další informace dostupné na e-shopu: www.scanquilt.cz

Stává se vám, že hůře rozumíte při sledování televize, v hlučném prostředí, při telefonování nebo na rodinné oslavě?

Máme pro vás řešení.

Widex Sound Assist – praktického pomocníka, který vám tyto a další situace pomůže vyřešit.

www.widex.cz

Tričko s ručně tištěnou ilustrací

Dárek v podobě černého trika s originální ručně tištěnou šedou ilustrací. Tohle triko je více než jen módní kousek, je to statement pro všechny, kdo chtějí ukázat svou příslušnost ke komunitě pivních gurmánů.

Cena: 490 Kč

Dostupné na e-shopu www.vinohradskypivovar.cz

Papírky EcoHaus jsou vysoce kvalitním prostředkem na praní, který si poradí s běžně špinavým prádlem stejně spolehlivě jako jiné prací gely nebo prášky. Papírky vyperou bílé, barevné a černé prádlo na vysoké i nízké teploty a k tomu je možné je kombinovat s jakoukoli aviváží či jiným změkčovadlem.

Velkou výhodou pracích papírků je jejich skladnost. Díky tomu, že v sobě nemají žádnou vodu (jen pro srovnání, běžné prací gely jí obsahují až 90 %…), zabírají minimum prostoru a téměř nic neváží. Jsou tedy skvělé nejen na běžné domácí praní, ale i na cesty, kdy je jednoduše sbalíte do jakéhokoli zavazadla a vezmete s sebou třeba i do letadla.

Hýčkajícím dárkem pro krásu uděláte radost hlavně ženám. Opravdovým znalcem péče o krásu je značka Dermacol. Brand manažerka Veronika Přibylová je tváří vánočního balíčku Collagen+ s denním krémem a krémem na oční okolí, které sama používá. „Tato řada s kolagenem a kyselinou hyaluronovou krásně vyhladí a hydratuje pleť a je ideální pro ženy po třicítce,“ jak sama říká. A jaký je Veroničin recept na Vánoce bez stresu? „Vánoční dárky nakupujte s předstihem, pak si totiž v klidu můžete vychutnávat domácí cukroví, vaječný likér i vánoční pohádky.“

Byla řeč o kráse a o cukroví a teď bude o zdraví, totiž o zdravých zubech. Kromě vzhledu, který je jistě důležitý, hraje u zubů velkou roli i jejich zdraví. Proto je v péči o chrup důležitá důslednost a pravidelnost. Mezi první pomocníky pro domácí čištění patří správné a kvalitní kartáčky. Kartáčky elektrické si už našly své příznivce po celém světě. Pro ně i pro nové zájemce SENCOR rozšiřuje nyní svou řadu o další modely, SENCOR SOC 4211 GD a SENCOR SOC 4210 BL. Tyto dva elegantní přístroje mají čtyři přednastavené čisticí a regenerační programy s rychlostí až 40 000 stěrů za minutu. Díky technologii Quadpacer rozdělí čištění na čtyři bloky, pro každou část úst. Kartáček vydrží až 45 dní při každodenním čištění na jedno nabití baterie. Novinkou je nabíjecí sklenička i pouzdro, které obsahuje UV sterilizátor hlavic. Nabíjení pouzdra i stojánku, tedy skleničky, probíhá přes USB kabel.

K péči o zdravé zuby se hlavně děti musejí zpočátku trochu nutit. Zato osvěžení mají rádi všichni. Pro toho, kdo má rád osvěžení s bublinkami, máme tip na SODASTREAM DUO: DOMÁCÍ BUBLINKY BEZ KOMPROMISŮ. Pokud přemýšlíte nad koupí výrobníku perlivé vody, ale při stolování si potrpíte na nadčasovou eleganci, DUO je stylový „obojživelník“ z nové generace výrobníků SodaStream. Už na první pohled zaujme nadčasovým industriálním designem a kvalitním zpracováním s nerezovými prvky. Díky kompaktnímu provedení si najde svoje místo v každém prostoru a vejde se i pod kuchyňskou linku. Kromě výrobníku balení obsahuje novou bombičku se systémem rychlého uchycení Quick Connect a dvě znovu použitelné lahve s objemem 1 litr – skleněnou a plastovou.

Pokud si vaše děti nerozumějí ani s kartáčkem, ani s bublinkami, určitě si budou rozumět s posledním tipem na vánoční dárek. Nová koloběžka SENCOR SCOOTER K5 je dokonalá pro malé dobrodruhy. S nastavitelnou výškou řídítek, pevnou ocelovou konstrukcí a barevným LED osvětlením nášlapné plochy nabízí nejen bezpečnost, ale také spoustu zábavy při každé jízdě. Model K5 vydrží náročné jízdy a hravé skoky bez problémů. Jeho maximální rychlost je až 8 km/h a dojezd až 8 km nabízí dostatek času a prostoru na zkoumání okolí a objevování nových míst.

Měkké a hřejivé mikiny a svetry patří k nejoblíbenějším dárkům vůbec. V ANSON’S navíc najdete tolik stylů, od sportovní elegance přes trendy styly světových značek po praktické, hřejivé či elegantní kousky, že jimi potěšíte opravdu všechny kategorie. Trendy mikina s kapucí v ledově modré barvě Lacoste (3799 Kč) či stylová bílá od HUGO (3599 Kč) pro teenagery a mladé muže, elegantní se stojáčkem na zip BOSS (2499 Kč) či praktická Adidas (1799 Kč).

Vnější krása je odrazem vnitřního zdraví a každou ženu určitě potěší přírodní doplňky stravy, které doslova rozzáří zralou pleť.

  • Super foodies ceremonial tranquil matcha tea: extrémně čistý, jemný, uklidňující a především zdravý čaj. Matcha je královnou zelených čajů z Japonska.
  • Truffle indulgence premier nutrition rejuvenating once a day dose: je přírodní doplněk stravy na bázi bílého a černého lanýže a je v hodný pro tu nejzralejší pleť.  Díky obsaženým složkám (astaxantin, kyselina hyaluronová, astrapure) bude pokožka viditelně hydratovaná a bez viditelných vrásek.

oolaboo Christmas Rituals: 2.535 Kč.

Více vánočních balíčků a ostatní produkty oolaboo https://eshop.oolaboo.cz

Když hledáte ten jedinečný dárek pro své nejbližší, neexistuje lepší volba než šperk s rodinnou tradicí. Klenotnictví a hodinářství BENY, s vášní pro zlatnické řemeslo, je spojením tradičního řemeslného umění a luxusního designu. Ve své nabídce představuje renomované hodinářské značky, jako jsou Chopard, Franck Muller, Arnold & Son, Zenith, Girard-Perregaux, Parmigiani, Bell & Ross, Corum, Graham, Montblanc,  CVSTOS, Longines, Maurice Lacroix, Frederique Constant, Gucci, Perrelet, Rado, Oris, Hamilton, Baume & Mercier, Raymond Weil, Fortis a Tissot. Široká nabídka zahrnuje i klenoty z dílen společností Chopard, Crivelli, Marco Bicego, Magerit, Gucci, Zancan a Baraka. BENY navíc představuje také vlastní kolekci šperků Beny Jewellery. V ní naleznete nejen nádherné náušnice, náhrdelníky, přívěsky a prsteny, ale i úchvatné snubní a zásnubní prsteny jako stvořené pro vánoční žádost o ruku. Pokud váháte, jaký šperk udělá vašim blízkým největší radost, můžete se spolehnout na dárkový poukaz, který jim umožní vybrat si originální klenot přesně podle svého vkusu. Výběrem šperku z klenotnictví a hodinářství BENY tak získáte nejen dokonalý dárek, ale přinesete svým milovaným také rodinnou tradici a dědictví, které zanechá v jejich srdcích trvalý dojem.

www.beny.cz

Žehlička na vlasy DysonCorralepro zdravé a hladké vlasy

Díky unikátní technologii speciálních měděných destiček, které se ohýbají kolem vlasů tak, aby je tvarovaly a držely pohromadě, působí na všechny prameny rovnoměrné teplo a napínací síla. Proto jsou vlasy dokonale vyrovnané, ale přitom se snižují nároky na přísun tepla. Žehlička je vybavena technologií inteligentní regulace teploty. Pomocí čidla, které měří teplotu 100krát za sekundu, nabízí tři přesné teploty. Je určena pro všechny typy vlasů, navíc je možné ji používat bez kabelu.

Cena (včetně úložného boxu): 11 990 Kč

Zakoupíte na: www.dyson.cz

Čajová konvice Teapot

Ideální dárek pro milovníky čaje! Konvice obsahuje integrovaný čajový filtr s nerezovou filtrační fólií pro přímo přípravu čaje. Navíc zachová jeho skvělou chuť díky speciální technologii AromaSafe. Všechny použité materiály jsou netoxické, díky nerezové oceli je prakticky nerozbitná a díky nadčasovému designu se stane ozdobou kuchyně. Můžete ji pořídit v menší variantě o objemu 0,6 l nebo větší 1,4 l.

Cena 0,6 l: 1999 Kč

Zakoupíte na: www.termoo.cz

Cena 1,4 l: 2899 Kč

Zakoupíte na: www.termoo.cz

zdroj foto – archiv společností

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.