Valentýnské menu, servírované exkluzivně 14. února, připraví hostům čtyřchodový gastronomický zážitek, který nabídne čerstvé ryby a prémiové hovězí od pečlivě vybraných lokálních dodavatelů. Na úvod čeká hosty sklenka šumivého vína a překvapení šéfkuchaře v podobě prvního sousta. Následovat bude předkrm, kde hrají prim sýry z rodinné farmy Krasolesí doplněné domácími hruškovými povidly a lískovými ořechy. Hlavní chody nabídnou sumečka žraločího z ekologické farmy Rybí zahrada a steak z vyzrálé svíčkové od řezníků z Amaso. Sladkou tečku obstará domácí jahodový dezert s mandlemi a růžovým pepřem. Těšit se můžete také na interaktivní servis a příjemnou atmosféru za doprovodu živé hudby.
Lásku k dobrému jídlu však můžete oslavit už během valentýnského víkendu. V Artisanu nebude chybět servírovaný nedělní brunch s tradičně bohatým menu. Těšit se můžete na široký výběr předkrmů, hovězí tatarák, pečené kachní stehno v kombinaci s domácím červeným zelím a bramborovými šiškami či stařený roštěnec z Josper grilu. Milovníky sladkých chutí potěší nabídka dezertů místních mistrů cukrářů jako jsou čokoládový dort s vanilkou a višněmi, medová tartaletka s ořechy nebo malinový sorbet s šumivým vínem a jedlými květy.
The Artisan je moderní česká restaurace, která využívá výhradně suroviny od lokálních dodavatelů, dbá na kvalitu, vlastní produkci, dodržování sezónnosti surovin a udržitelnost svého provozu. Dominantou restaurace je otevřená kuchyně, v níž ti nejpovolanější v čele se šéfkuchařem Davidem Rejhonem předvádějí své umění přímo před zraky hostů.
Speciální valentýnský brunch proběhne 12. února od 12:30 a „zamilované “menu The Artisan si budou hosté moci vychutnat 14. února od 18:00.
Více informací o restauraci The Artisan a její nabídce naleznete na www.theartisan.cz.
zdroj foto – archiv spol.