Čtvrtek 19. září 2024

Tajemstvím krásné pleti je noční péče s produkty Arcaya Cosmetics

Víte, že péče o pleť nemusí být omezená jen na bdělé okamžiky dne? Naopak! O pleť můžete intenzivně pečovat během spánku a je to ideální čas pro její regeneraci a obnovu. Přes noc tělo přepíná do režimu oprav a odpočinku, což nám dává jedinečnou možnost hluboké péče o pokožku.

3 tipy pro noční péči o krásnou pleť od odborníků z kosmetického salónu Doelis aesthetic

Majitelka kosmetického studia Doelis aesthetic, paní Ljubov Štajner, přináší 3 tipy pro optimální noční péči o pleť.

  1. Dodržování pravidelného spánkového režimu je klíč. Ideální je spát 7 až 9 hodin denně, aby se optimalizovaly všechny regenerační procesy těla i pleti. Dobré je usínat i vstávat vždy ve stejnou dobu, aby si tělo vytvořilo vlastní biologický hodinový rytmus. Ten pak má pozitivní dopad na kvalitu spánku a celkový vzhled pleti. 
  2. Další tip, který vede k lepšímu spánku, jsou večerní procházky. Uklidní vás a připraví tělo na noční odpočinek. Přirozené mírné večerní světlo navíc pomáhá regulovat produkci melatoninu, klíčového hormonu pro zdravý spánek. Nekoukejte už poté před spaním do mobilů a počítačů a ničím se nestresujte. 
  3. Nikdy nezapomeňte na večerní režim péče o pleť. Po dokonalém odlíčení a vyčištění pleti je čas na aplikaci speciálních nočních produktů péče o pleť, jako jsou např. noční ampulkovvá séra a masky. 

Produkty noční péče od Arcaya Cosmetics

Noční masky a séra od společnosti Arcaya Cosmetics najdete na e-shopu www.doelis-beauty.cz  a  pomohou pleti v noční regeneraci a výživě. Skvělý tip jsou ampulková séra Beauty Sleep a luxusní obnovující liftingová noční maska s peptidy Overnight Repair Mask.

Produkty účinně pracují přes noc a obsahují aktivní látky jako bambusový extrakt, extrakt ze zelených fazolí, rutin, panthenol, peptidy a vitamíny, které hydratují, zklidňují a obnovují pleť, zatímco vy odpočíváte. Sérum a maska působí maximálně synergicky s přirozenými regeneračními procesy vašeho těla během spánku. Vy se tak probudíte svěží a se znatelně zdravější a zářivější pletí. A kdo by nechtěl začít den pohledem do zrcadla na hladkou, pevnou a svěží pleť bez námahy? Vyzkoušejte je! 


KONTAKTY: 

Kosmetické studio Doelis aesthetic www.doelis.cz  

e-shop: www.doelis-beauty.cz 

Instagram: www.instagram.com/doelis_aesthetic 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.