Čtvrtek 19. září 2024

Soutěž s lifestylenews o 1 ze 3 poukazů Bushman

Jedinečná a nespoutaná – taková je duše „bushmanek“ a taková je i dámská kolekce BUSHMAN. Vyhrajte 1 ze 3 poukazů Bushman v hodnotě 1 000 Kč.

Kdo jsou bushmanky? Ženy s mnoha přednostmi. Respektují přirozenost, drží slovo, jsou nezávislé a pojem svoboda berou zodpovědně. Jsou to ženy, které pohání touha objevovat, cestovat a být blízko přírodě.

I proto je dámská kolekce BUSHMAN založena převážně na přírodních materiálech. Bavlna je vstřícná k pokožce, len poskytuje chladivé pohodlí, splývavý modal dodává oblečení nádech luxusu…

Dovolte si být proměnlivá

Všechny dámské kousky mají jedno společné: dokonale sedí. Při všech svých aktivitách – ať je to sport, expedice, zahradničení nebo třeba péče o děti – se totiž ženy chtějí cítit především v pohodě a pohodlí.

Nechte svou kůži dýchat v bavlněných tričkách s potisky, které vás rozveselí. Kolekce košil nabízí ryze expediční kousky i sofistikované designy, vhodné do města i na pracovní poradu. V ručně dělaných špercích a kloboucích bije srdce Afriky a kolekce šatů překvapí svou propracovaností a ženskostí.

U Bushmana si vybere každý. Vždyť také šije na každého! Oblečení je zkoušeno na lidech všech typů postav a konfekčních velikostí. Prožijte každý den naplno a v oblečení, na které se můžete 100% spolehnout.

www.bushman.cz

BUSHMAN tipy:

Tričko AVA – animální potisk jej ozvláštňuje, organická bavlna zvyšuje pohodlí při celodenním nošení. Buďte divoká i krotká, zkrátka jaká chcete!

Šaty ELIZA – celopropínací bavlněné šaty lichotí postavě a speciální barvicí technika jim propůjčuje moderní vintage vzhled.

Košile LORA – basic košile s 55% podílem lnu příjemně chladí a uvolněný střih se postará o maximální komfort.

Batoh NOEMI – elegantní ručně dělaný batoh z prvotřídní a té nejjemnější kůže. Bytelný a zároveň neskutečně příjemný na dotek.

SOUTĚŽ

Vyhrajte jeden ze tří voucherů na nákup u Bushmana v hodnotě 1000 Kč! Stačí prozkoumat dámskou kolekci a odpovědět na otázku:

V jakém z šátků BUSHMAN byste nejraději vyrazila na pořádné safari?

Odpovědi zasílejte na e-mail: redakce@lifestylenews.cz nejpozději do 2.9.2024. Do předmětu e-mailu uveďte: BUSHMAN. Losování vítězů proběhne 3.9.2024.

Nápovědu najdete na: www.bushman.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.