neděle 8. září 2024

Processed with VSCO with a6 preset

Skvělý mediální servis a PR služby? Nezbytnost pro každou firmu, která chce být vidět

Znáte to. Máte firmu a skvělé produkty, které si zákazníci chválí. Vy ale cítíte, že máte na víc, máte větší potenciál a chcete se dostat mezi lidi. Kterou cestou se vydat? Právě s tím vám pomůže PR agentura cammino…

Zaměřují se na lifestyle, cestování, kosmetiku, dobré jídlo, šperky, krásu, módu a design. Ale rozhodně to není vše. V cammino… jsou otevření každé výzvě. Také nefungují jako klasická agentura, nabízí ryze osobní přístup a příjemné ceny. A nemusíte být dokonce ani z Prahy, s klienty zvládnou projekty skvěle řídit i on-line.

PR agentura cammino… 12 let zkušeností a úspěšné spolupráce mluví za vše

Pražskou mediální agenturu cammino… založila její CEO Dagmar Kutilová v roce 2012. „Po návratu ze Singapuru, kde jsem studovala angličtinu, jsem se stala šéfredaktorkou golfového časopisu. Po nějakém čase jsem od psaní o golfu přešla k mediální agentuře, kde jsem sbírala další cenné zkušenosti. Tato kombinace se později ukázala jako naprosto ideální. Jako bývalá šéfredaktorka totiž přesně vím, jaký servis novináři od PR agentur potřebují a snažím se jim ho zajistit. A dělám to tak dodnes,“ nastiňuje Dagmar svoji cestu.

Agentura již 12 let pomáhá známým, méně známým i začínajícím značkám dostat se nenásilnou a přirozenou cestou mezi lidi a do povědomí veřejnosti. To totiž potřebuje každá firma, jejímž cílem je navýšení prodejů produktů či služeb. A právě s tím jim cammino… skvěle pomáhá. „Klienta dostaneme do nejvhodnějších titulů, ať už jsou to tištěné časopisy nebo oblíbené on-line portály. Stavíme na skvělých vztazích s novináři, což nám v naší práci velmi pomáhá. Pokud má klient zájem, zajistíme i spolupráci s dnes tolik oblíbenými influencery na sociálních sítích nebo i samotnou správu sociálních sítí,“ vysvětluje Dagmar Kutilová.

Proč je cesta s PR agenturou cammino… to nejlepší řešení?

Nejenže se za vás o vše profesionálně postarají, ale také ušetříte statisíce za drahé reklamy. Cammino… nabízí skvělý servis a vy už si můžete jen užívat krásné výstupy v médiích, rostoucí prodeje a známost mezi lidmi. „Náš čas a energii věnujeme i menším a středním firmám, takže i v případě, že máte menší business, neváhejte se na nás kdykoli obrátit,“ doplňuje Dagmar Kutilová.

Více informací včetně klientů, referencí a ukázek výstupů najdete na webových stránkách www.cammino.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.