Náš recept na sněhová Pavlova srdíčka zvládne opravdu každý, a navíc jimi svou drahou polovičku zaručeně potěšíte. Pokud byste náhodou přípravy nestíhali, máme pro vás možnost zamilovaných perníčků, které díky vynikající směsi na perník budete mít hotové během chviličky. Přeci jen – láska prochází žaludkem, a koho by nepotěšila originální chutná sladkost?
Sněhová Pavlova srdíčka
Ingredience:
- 6 bílků
- 210 g cukru krupice
- 1 Cukr s mandlovou příchutí Vitana
- 150 g cukru moučka
- 50 g rybízového džemu Hamé
Dohotovení:
- 500 ml smetany ke šlehání
- 2 balení Ztužovače šlehačky Vitana
Postup:
Bílky, krupicový cukr a cukr s mandlovou příchutí našleháme v pevný sníh, přimícháme moučkový cukr a rybízovou marmeládu. Pomocí cukrářského sáčku sníh nastříkáme do tvaru srdce na pergamenový papír a necháme usušit při 100 °C přibližně jednu hodinu. Po upečení stříkáme šlehačkou vypracovanou ze smetany ke šlehání a ztužovačů Vitana a slepíme.
Zdroj foto: archiv spol.