S Reginou Řandovou jsme se setkali na openingu světově vyhlášeného steakhouse konceptu El Gaucho, který má sesterské podniky například v jihovýchodní Asii, ale také v Německu a na Slovensku a nyní konečně už i v Praze. Celý podvečer byla jako v sedmém nebi, steaky totiž miluje. Ochutnala také chorizo, pikantní klobásku, jehněčí kotletku i masovou taštičku. A jak jí chutnalo v El Gaucho? „Vše bylo perfektně upravené a nebylo nic, co bych jídlu vytkla,“ pochvalovala si ochutnávku skvělá dabérka a milovnice masa: „Steakhousy jsou pro mne vždy příležitost, jak si pochutnat právě na skvělém kusu výběrového masa,“ prozradila, ale nejvíce si vždy pochutná na hovězím steaku na grilu, medium propečený k tomu opečený brambor a ideálně s pepřovou omáčkou.
Zbytek léta už má herečka rozplánovaný, svůj čas bude dělit mezi Prahu a jižní Čechy, kde má chalupu. „Budu hrát golf, jezdit s vnoučaty po výletech, zahradničit a odpočívat. Také stále točíme Slunečnou, takže program mám opravdu pestrý,“ prozradila spokojená Regina Řandová.
Foto: El Gaucho a Herminapress
Více o El Gaaucho se dozvíte na:
Instagram: https://www.instagram.com/elgauchoczechrepublic/
Facebook: https://www.facebook.com/ElGauchoCzechRepublic/