Čtvrtek 19. září 2024

Prodlužte si prázdniny a vychutnejte si babí léto se zážitky na Dolní Moravě

Léto míří do své cílové rovinky, na Dolní Moravě ale můžete dál pokračovat v letních radovánkách a zábavě s celou rodinou. Prodlužte si prázdninovou pohodu a vychutnejte si nezapomenutelné dny na horách. Až do konce října – do začátku nové zimní sezóny – tu na vás a vaše děti čekají báječné zážitky.

Podzim na Dolní Moravě je ideální čas na návštěvu Mamutíkových zážitkových parků. V září a v říjnu vás tu čeká přívětivější počasí a menší ruch. Díky tomu máte skvělou příležitost dopřát svým dětem spoustu zábavy na čerstvém vzduchu. Prozkoumejte s nimi největšího mamuta na světě, vydejte se za vodním dobrodružstvím a užijte si krásy podzimní přírody v bezpečném a zábavném prostředí.

Babí léto je ideální období pro cyklovýlety, ať už na klasickém kole nebo elektrokole. Na Dolní Moravě se nemusíte o nic starat – půjčovna kol a elektrokol je v provozu denně až do konce září a o víkendech i v říjnu. Vydejte se na pohodovou projížďku malebnou krajinou a obdivujte zlátnoucí listí ve zdejších lesích.

Kromě toho jsou podzimní víkendy jako stvořené pro rodinný odpočinek ve čtyřhvězdičkovém wellness hotelu Vista. Využijte například speciální pobytový balíček „Rodinný pobyt na horách, který zahrnuje neomezený vstup do Mamutíkových parků a lanovku zdarma, takže vás každý den vašeho pobytu čekají hory zábavy! Navíc si můžete užít relaxaci v hotelovém wellness centru, zatímco děti se baví na animačních programech.

A pokud hledáte perfektní plán na podzimní prázdniny, hotel Vista vás nezklame. Přijeďte s dětmi a prožijte ty nejlepší podzimní prázdniny ve společnosti skvělých animátorů a oblíbeného maskota Mamutíka. I v následujících týdnech je animační program velmi bohatý. Tematicky bude ladit do barev podzimu. Během prázdnin se děti mohou těšit například na dobrodružství s rytíři a princeznami.

Na Dolní Moravě si zkrátka vychutnáte kouzlo babího léta naplno! Informace o otevíracích dobách a nabídku zážitků najdete na webu Horského resortu Dolní Morava www.dolnimorava.cz.

zdroj foto: archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.