Úterý 22. října 2024

Poslední natáčecí den filmu věnuje Gump pejskům

Volné pokračování filmu Gump – Jsme dvojka má před sebou poslední natáčecí den, a to veřejný. Příběh statečného pejska Gumpa se přesune k hoře Blaník a natáčecí den začne v obci Louňovice pod Blaníkem.

Zapojit se může kdokoliv, ať už se svým čtyřnohým miláčkem nebo jen s přáteli či docela sám. Sám totiž pod Blaníkem rozhodně zůstat nemusí. Jedinečné akce se /mimo jiné/ totiž zúčastní 25 organizací a útulků, které pomáhají opuštěným a týraným pejskům. A přivezou opuštěné pejsky, kteří hledají nový domov. Těmto organizacím se rozdělí finanční částka získaná prodejem malovaných kamínků s motivem filmu Gump. Malování vzniklo ve spolupráci se Super ZOO, do jehož prodejen malující svá dílka odnášejí a tam se kamínky prodávají za 50 Kč.

Do malování kamínků se již zapojily stovky dětí i dospělých, podpořily je i známé tváře ze světa kultury, jako například Keira Hrachovcová, Olga Lounová nebo Aneta Kernová. Malování si nenechal ujít také režisér filmu F. A. Brabec. Protože akce s kamínky trvá až do konce srpna, organizátoři očekávají ještě spoustu dalších krásných výtvorů.

Během posledního natáčecího dne filmu Gump, který začíná ve 13 hodin, se všichni účastníci mohou těšit na výstup na Blaník, který společně s nimi podstoupí herci filmu Gump – Jsme dvojka: Vica Kerekes, Richard Krajčo, Štěpán Kozub a Nela Boudová. Cílem totiž je vyvořit největší psí pochod pod širým nebem. Zatímco ti všichni vyrazí na Blaník s pejsky, Fatty Pilow půjde v průvodu s prasátkem Princem, jehož ve filmu diváci také uvidí.

Na závěr této veřejné akce na všechny čeká milá odměna v podobě akustického koncertu Olgy Lounové. Celá akce, která vznikla ve spolupráci s rádiem Blaník je pro příchozí zcela zdarma.

Zdroj: Helena Váňová Production

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.