„Těsto připravujeme z cukety, špenátu, spiruliny, chlorelly a bezlepkové mouky. Díky tomu je samotný korpus sytě zelený. Nepoužíváme žádné umělé ani průmyslově vyráběné přísady nebo barviva. Dbáme na kvalitu surovin a díky své receptuře, kterou jsem dotahovala k dokonalosti několik měsíců, vzniká zelená Pizza Super Green se sníženým obsahem tuku, soli, sacharidů a současně je velmi bohatá na vlákninu,“ dodává majitelka, srdce a duše celé Pizza Natura Anna Brožková.
Chuť těsta podtrhává potřené pesto ze zelených oliv, které si tým Pizza Natura sám vyrábí. Pak už následuje chutná ozdoba pizzy v podobě čerstvých zralých farmářských rajčat, šťavnaté cukety, svěžím špenátem, zelenými olivami a alternativou veganské mozzarelly. Pizza Super Green se prodává v chlazené či mražené podobě. V obou variantách platí nutnost upečení v rozehřáté troubě cca 8 minut. „V letních měsících zkuste pizzu připravit na grilu. Stačí ji umístit na pečící papír a případně kámen. Díky vysoké teplotě okraje pizzy krásně křupou, a přitom je neuvěřitelně šťavnatá,“ dodává Anna Brožková.
„Chlorella a spirulina jsou prospěšné lidskému organismu. Jejich účinek je známý již miliardy let. Avšak poprvé v pizze, a navíc vzniká plnohodnotný oběd či večeře, která chutná a současně prospívá tělu,“ dodává výživová poradkyně PhDr. Olga Huspeková.
Česká firma Pizza Naturav čele s mladou podnikatelkou Annou Brožkovoupřichází na trh s vlastní řadou zeleninových pizz, které jsou zcela unikátní. Jedná se o český výrobek, ručně vyráběný, který je vhodný pro vegany, vegetariány, celiaky a ty, kteří milují zdravý jídelníček. Stojí za zmínku, že Pizza Natura je první výrobce v České republice s produkty tohoto ražení v maximálním zeleninovém zastoupení. Pizzy lze koupit v online světě prostřednictvím Rohlíku či na stránkách Pizza Natura přímo.
zdroj foto. archiv spol.