neděle 8. září 2024

Oslavte DEN ŽEN jak se patří

Mezinárodní den žen se tradičně slaví 8. března. Neváhejte a obdarujte svou drahou polovičku dárkem z lásky.

Ale třeba také maminku, sestru, kamarádku, kolegyni nebo kteroukoli úžasnou ženu vašeho života.

Darujte skvělý parfém

Z dámských vůní můžete vybírat z Asombroso The Dream Woman a Asombroso Eau de Parfum for Woman. Asombroso The Dream Woman je ovocná, květinová a sladká vůně. Je ideální pro citlivé ženy, které mají své sny, milují život a berou ho jako výzvu. Vůně v sobě nese ovocné tóny broskve, hrušky a černého rybízu, ale také třeba mimózu, jasmín, vanilku, pačuli a pomerančový květ. Asombroso Eau de Parfum for Woman je květinově dřevitá, lehce kořeněná vůně pro silné a sebevědomé ženy, které si jsou vědomy své krásy a síly. Parfém probouzí v ostatních ženách obdiv a v mužích touhu ochraňovat. V parfému se skrývá mošus, santalové dřevo, tóny bergamotu, šťavnaté mandarinky, lilie, jasmínu i konvalinky.

Novinka – autorská kolekce oblečení Osmanyho Laffity City Cool

Nová kolekce přináší stylové a kvalitní kousky, které jsou přesně tím, co každá žena v šatníku potřebuje. Nabízí dokonalý a propracovaný design, nejlepší kvalitu materiálu i zpracování a trendy barvy.

Kolekce přináší dámská trička, která lze nosit do fitka, kanceláře i na slavnostní události, i módní dámské mikiny s kapucí, které jsou ideální kousek na jaro coby vrchní díl outfitu.

Vyberete i dnes velmi oblíbené delší mikiny (mikinové šaty), které jsou dalším skvělým jarním tipem a vypadají skvěle s punčochami, legínami, úzkými džínami, ale i doplněné páskem, teniskami či kozačkami. Outfit doladí stylové kšiltovky, které skvěle ochrání oči i obličej, módní čepice a dámské šály.

Kouzlo kolekce je v kombinaci sportovnějších kousků Asombroso City Cool s těmi neformálně-elegantními z vašeho šatníku. Výsledkem bude trendy „athleisure“ styl, který nadchne a dříve narozené rozhodně omladí. Kolekce City Cool se pyšní několika certifikáty, které garantují bezpečnost produktů a celého výrobního procesu, i použití organických textilií.

Dárkový poukaz na poslední chvíli

V Ornamenti máte na výběr z nepřeberného množství překrásných a kvalitních náušnic, náhrdelníků, náramků i prstýnků. Pro dárek na poslední chvíli můžete využít i dárkový poukaz na nákup šperků Ornamenti v hodnotě 3000 Kč, 2000 Kč, 1500 Kč a 1000 Kč. Je to skvělý tip na univerzální dárek, který ocení každá žena. Navíc ho můžete mít opravdu „v minutce“, po zaplacení vám obratem přistane v e-mailu. Ideální pro všechny, kteří často zapomínají na svátky, výročí či narozeniny.

Šperky i dárkový poukaz najdete na webových stránkách www.ornamenti.cz.

Dámské sportovní tenisky Xero Forza Trainer

Elegantní tenisky Forza Trainer jsou vhodné do posilovny, na tréninky nebo na každodenní nošení. Boty jsou velmi flexibilní po celé délce a všemi směry. Díky svému zajímavému vzhledu je lze nosit i ke klasickým džínám do práce, na procházky se psem nebo do města. Boty jsou vyrobeny z veganských materiálů. Jsou dostatečně pohodné a stabilní, protože mají zamykací řemínek přes nárt. Vybírat můžete z mnoha variant bílé ve spojení s modrou, klasické černé nebo zajímavé barvy černého bezu.  Boty koupíte za 3490 Kč v internetovém obchodě xeroshoes.eu/cs/ a ve specializovaných prodejnách a e-shopech. 

Dárkové balíčky na výlet se sdílenými vozy od Anytime

Pokud chcete být originální a zároveň potěšit praktickým dárkem, darujte voucher od Anytime carsharing. Potěšíte ty, kdo sdílená auta již pravidelně využívají tak ty, které své auto nemají, ale rády by vozem vyrazily třeba na výlet. Služba populárních sdílených vozů Anytime připravila dárkové vouchery. Vybírat můžete podle libosti a účelu. Vůz si pak lze jednoduše půjčit přes aplikaci, která zobrazí nejbližší automobily v okolí. A jaké balíčky vybrat? Můžete darovat třeba výlet na hory s dárkovými vouchery na víkend do Krkonoš, Jizerek, na Šumavu nebo Krušných hor, či jednodenní výlet na Ještěd. Ale i větší výlet třeba do Německa na velikonoční trhy do Drážďan nebo za zábavou do Tropical Islandu a spojit to i s návštěvou Berlína. Všechny balíčky zahrnují zapůjčení auta, včetně pohonných hmot zdarma. Těšit se může na jízdu vozem Toyota z nabídky dle vlastní volby včetně kombíků, vždy s hybridním pohonem a parkovací kamerou.Dárkové vouchery můžete zakoupit na e-shopu darky.anytimecar.cz.

Červené saténové trenky Styx s bílými kostičkami

Novinkou značky Styx jsou dámské saténové trenýrky v červené barvě s bílými kostičkami. Saténové trenýrky patří mezi oblíbené produkty této značky. Ocení je každá žena, která má ráda pohodlí a zároveň chcete vypadat sexy, jsou tou správnou volbou na doma, na spaní a prakticky pro jakoukoliv jinou příležitost. Chladivý efekt a jemnost materiálu potěší i ty nejnáročnější, stejně tak, jako kvalita provedení. Saténové trenýrky Styx jsou baleny dle aktuální akce. Trenýrky jsou vyráběné v České republice. K dostání jsou za 349 Kč na www.styx-underwear.cz, na www.trenyrkarna.cz a u dalších předních prodejců spodního prádla a módy.

Modrá prošívaná crossbody kabelka a psaníčko Chini Vuch

Ani malá ani velká, prostě tak akorát. To je modrá kabelka Chini. Využijete ji na pocházkách, koncertě nebo třeba randíčku. Díky prošívanému povrchu má nevšední vzhled, který na první dobrou zaujme. Má odepínací ramenní popruh, díky tomu ji lze jednoduše použít jako psaníčko. Zdobí ji stříbrné detaily a kovové logo Vuch. Má hlavní zapínání na zip a vnitřní kapsy na drobnosti.K dostání za 799 Kč na www.vuch.cz, u vybraných partnerů a v kamenné prodejně Vuch na Národní třídě.

Vínová dámská bunda Jott Cha

Tato netradiční barva zaujme na první pohled. Její zvláštní zbarvení je přesně to pravé pro milovnice vínových odstínů. Francouzská módní značka Jott je proslulá svým netradičním výběrem barev, ze které si vybere opravdu každý. Je velmi pohodlná a ideální do města i na volnočasové aktivity. Díky svému jednoduchému designu se hodí pro každou příležitost a podrží i v nepříznivém počasí. K dostání za doporučenou cenu 4249 Kč na e-shopu www.urbanbrands.cz a také v prodejně Jott na Westfield Praha – Chodov.  

V nabídce portálu spa.cz najdete přes 200 pobytů pro dámy, které se skvěle hodí k příležitosti Mezinárodního dne žen. Kombinují procedury, které mají ženy nejraději. Zpravidla na ně kromě perfektní péče a příjemného ubytování čeká také drobný dárek či překvapení. Zároveň jde o pobyty, které si obdarovaná nejlépe užije s maminkou, kamarádkou, sestrou či kolegyní.

Příznivkyně zdravého stravování  

Každá milovnice zdravého životního stylu určitě ocení, když bude mít pocit, že si může trochu zahřešit. Ale zdravě! S tímto úkolem si hravě poradí horkovzdušná fritéza Lauben Hot Air Fryer 4000BC. Digitální multifunkční horkovzdušná fritéza s 8 funkcemi šitými na míru konkrétním surovinám bez problémů zvládne nahradit hned několik domácích spotřebičů. Co je však hlavní, oblíbené smažené pokrmy připraví bez tuku, krásně křupavé a bez zápachu, který vzniká běžným smažením. 360° cirkulace horkého vzduchu ohřeje jídlo ze všech stran stejnoměrně bez nutnosti použití tuku a pachový filtr si poradí s nepříjemným aroma, které by jinak zaplavilo byt. No řekněte, není to ideální dárek?

Horkovzdušnou fritézu Lauben Hot Air Fryer 4000BC zakoupíte na www.lauben.com za 2 490 Kč.

Řidička tělem i duší

Miluje vaše žena řízení, ale vy doma občas trnete, aby se ze svých cest v pořádku vrátila? Pořiďte jí praktický dárek do auta a dopřejte jízdu s pocitem, že má krytá záda. LAMAX S9 Dual stačí nacvaknout na zrcátko a zapojit zadní kameru. Kamera je nenápadná, takže zbytečně nepoutá pozornost nezvaných hostů. LAMAX S9 Dual navíc disponuje zabudovanou a aktualizovanou databází rychlostních radarů ze 37 zemí Evropy. Kameru lze ovládat i pomocí mobilní aplikace. Součástí balení je rovněž zadní kamera, která zajišťuje daleko lepší přehled o dění za autem. Zároveň díky parkovacím linkám pomůže se zaparkováním i na místech, kam by si třeba řidička sama netroufla.

LAMAX S9 Dual zakoupíte na www.lamax-electronics.com/cz za 4 990 Kč.

Ráda o sebe pečuje  

Darujte přístroj, díky kterému si dopřeje péči sama o sebe. Třeba epilátor TrueLife BELLE IPL E5 pracující s technologií TrueIPL® odstraní nežádoucí chloupky jednoduše a bezbolestně nejen na nohách, ale také v obličeji, podpaží a oblasti bikin. Jemné impulzy světla pod povrchem pokožky totiž zasahují melanin ve folikulu chloupků, což narušuje cyklus jejich dorůstání. Teplo ze světelných impulzů zahřívá vlasovou cibulku a chloupky samovolně vypadají. Celková epilace trvá jen pár minut a zvládne ji úplně každý. Přístroj je navíc vhodný i pro osoby s velmi citlivou pokožkou. Technologie SensCool® zajišťuje naprosto bezbolestné ošetření, epilátor po každém záblesku pokožku ihned ochladí a zklidní.

Epilátor TrueLife BELLE IPL E5 je k dostání za doporučenou cenu 6 990 Kč na www.alza.cz

Pro milovnici kosmetiky

Když se spojí věda se sílou přírody, bývá to zpravidla dobré znamení. A to hlavně pro ženy, které si rády dopřejí kvalitní kosmetiku. Pořiďte své drahé některý z produktů řady NovAge, ve které najde výtažky z rostlinných kmenových buněk, jenž přirozeně bojují proti procesu stárnutí pleti. Každá žena se chce pyšnit mladší a zdravě vypadající pletí bez ohledu na věk. Vybírejte z řad:

NovAge Skinergise (20+) pro okamžité zdokonalení pleti a redukci prvních známek stárnutí
NovAge Ecollagen (30+) pro okamžitou redukci vrásek až o 49 %
NovAge Ultimate Lift (40+) pro o 70 % větší pružnost pleti
NovAge Time Restore (50+) pro zlepšení pružnosti a vyživení pleti

K zakoupení na e-shopu www.oriflame.cz

Sladkost vždy potěší

Radost můžete udělat i mixem oblíbených bonbonků. Díky Haribo Favourites Mix je to snadné, v jednom sáčku najde hned pět oblíbených Haribo příchutí – kultovní medvídek Goldbären s neposednými žabkami Quaxi, které doplňují chutě šťavnatých třešní Happy Cherries, ovocných srdíček Love Hearts na pěnovém polštářku či originálních lahviček Happy Cola.

Doporučená cena: 22,90 Kč za 80g balení

Květiny, které jí neuvadnou

Darovat k MDŽ květinu je klasika. Zkuste ji ale dostat trochu na vyšší level. Zatímco živý pugét z květinářství za pár dní ve váze uvadne, kvítek ze zlata ozdobený diamantem od JK Jitky Kudláčkové vaší milované zůstane navždy a bude jí připomínat lásku, se kterou tento hodnotný dárek dostala. Zlatý květinový přívěšek s diamantem navíc každou ženu ozdobí a bude si díky němu připadat výjimečně.

K zakoupení na e-shopu https://www.jk.cz/ nebo v kamenné prodejně za 7 040 Kč.

Stále nevíte? Nechte se inspirovat

Pokud ale pořád tápete a nevíte, čím udělat své milované ženě radost, nechte se inspirovat. Navštivte nákupního rádce Heureka, kde ten nejideálnější dárek dozajista najdete. Nápady lze čerpat přímo z inspirativních článků na webu. Mrknout se zde můžete i na dárky/zboží, které aktuálně mezi lidmi nejvíc frčí a současně jsou zde k dispozici i uživatelské recenze na dané zboží. Produkty lze i různě filtrovat dle jejich zaměření, snadnější už to být nemůže. Uvidíte, že z Heureky s prázdnou určitě neodejdete.

Tramín červený 2021, výběr z hroznů, polosladké, Vinařství Garčic

(podoblast Mikulovská, Pavlov, trať Stará hora, 13 %)

„Tohle je Tramín podle očekávaní všech – bohatý v aroma i chuti zaoblený zbytkovým cukrem a spoustou tropického ovoce. Dárek, kterým žádnou ženu neurazíte. Doporučujeme donést se žlutou růží,“ radí národní sommelierka Klára Kollárová.

Slavnostní den si také zaslouží slavnostní chod. A ať už se na MDŽ držíte spíše chlebíčkové tradice nebo preferujete modernější menu či sladké potěšení, v nabídce online restaurací, bister a kaváren si rozhodně vyberete. Rozvážková scéna ale naštěstí nekončí jen nabídkou z podniků. Z maloobchodů a poboček Wolt Marketu si totiž objednáte mnoho dalších pochutin, které vám letošní MDŽ zpříjemní. Takový potenciál s sebou přivezou třeba čokoládové pralinky, oblíbená zmrzlina nebo láhev dobrého vína.

CTM NORDLITE ULTRA

Těžký kalibr na silnici a gravelu. Nejnovější generace výkonnostní běžecké boty, která je nadupaná těmi nejlepšími technologiemi. CTM Nordlite Ultra je ideálním společníkem pro výkonnostně laděné běžce, kteří chtějí podpořit svůj výkon na silnici i v lehkém trailu, kde se Nordlite neztratí díky univerzálně laděnému vzorku.

Klíčovým prvkem je tlumení. 40 milimetrů pěny CR Foam, která je ještě lehčí a ještě rychlejší, než jakákoliv tradiční tlumící směs. Díky jednodávkovému vstřikování pod nadkritickým tlakem dostává CR Foam extrémní výbušnost, bez které se při rychlém běhu už nebudete chtít obejít. Tento způsob výroby je přitom netoxický a tlumící pěna se dá zrecyklovat a znovu použít.

Ultralehký svršek doplňuje botu jako celek a díky vysoké prodyšnosti vás nebude brzdit v žádných klimatických podmínkách.

Maxi Vita Beauty Kolagen
Intenzivní kúra pro hloubkovou výživu vaší pleti obsahuje vysokou dávku bioaktivního mořského kolagenu COLLAGEN HM. Kolagen je látka tělu vlastní, která se vyskytuje téměř ve všech tkáních. Je zásadní pro správnou funkci nejen krevních cév, chrupavek a kostí, ale i k udržení krásné a pružné pleti. Té svědčí také další obsažené látky – kyselina hyaluronováse schopností vázat na sebe vodu a vitamin C podporující správnou tvorbu kolagenu v lidském těle. Vitamin C je významným antioxidantem, který přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem a pomáhá tak zpomalovat proces stárnutí.

Množství: 60 kapslí
Cena: 299 Kč

URTEKRAM sérum divoká růže BIO

Sérum Divoká růže pomáhá hydratovat pleť a zvyšuje její přirozený jas. Vitamin C a šípkový olej pomáhají oddálit známky předčasného stárnutí, jemných linek a vrásek. Objem 100 ml, cena 275 Kč, www.milujubio.cz

Již několik sezón se velikosti tašek a kabelek spíše zmenšovaly. Nyní se kyvadlo přehouplo na druhou stranu a heslem pro letošní sezónu, a to například i u kalhot nebo sukní,  je “čím větší, tím lepší”. “Kabelky téměř nepraktických velikostí se hojně objevovaly v módních kolekcí celosvětově uznávaných návrhářů pro tuto sezónu. Pokud se bojíte, že ve velké tašce už definitivně nic nenajdete, pořiďte si do ní organizér,” říká Erika Poštolková, módní expertka za Bezvasport.cz. S big size kabelkou už doma nic nezapomenete. 

MYTH Ethereal C1 MS1838

Cena: 4599,- Kč

Dostupnost:www.alensa.cz

Aromaterapeutická koule se slézem lesním pro zklidnění, revitalizaci a relaxaci

Olejová koule do koupele se složkami v BIO kvalitě s příjemnou a dlouhotrvající vůní přináší relaxaci a uvolnění těla. Obsahuje zvláčňující složky, které pokožku zjemní a hydratují. Obsažené bylinné kompozice během teplé koupele roztahují póry pokožky a snáze do ní pronikají. Navodí pocit svěžesti a odpočinku.

Koule do koupele obsahují vedle dalších prospěšných složek také bambucké a kakaové máslo, čímž zajišťují pokožce důslednou hydrataci a dodávají jí vitamín E.

Velký důraz klade Natava také na to, aby obaly výrobků zatěžovaly přírodní prostředí co nejméně. Jsou proto vyrobeny ze 100% recyklátu nebo jsou snadno recyklovatelné. Produkty samozřejmě nejsou testovány na zvířatech.

Natava nabízí i varianty – Citronová tráva, Chrpa polní, Růže stolistá (cena á 89 Kč), dárková sada 4 ks stojí 299 Kč.

Více na https://www.union-cosmetic.cz/natava-oil-bath-mallow

Designový doplněk do bytu, ale také skvělý pomocník

Difuzér Aria Ultrasonic Diffuser od společnosti Young Living je jedinečný a stylový přístroj, který umožňuje využívat výhody esenciálních olejů doma i v zaměstnání. Tento atraktivní difuzér kombinuje nejmodernější technologii difuzéru s řadou užitečných funkcí. Jeho součástí je dálkové ovládání, kterým můžete zapnout zklidňující hudbu a LED osvětlení v několika barvách. Zabudované reproduktory umožňují připojit vlastní přehrávač a užít si hudbu dle vlastního výběru. Difuzér je dodáván s olejem Lemon 5 ml a Peppermint 5 ml. Více informací o možnosti za zvýhodněnou VO cenu zde.

A čím bychom mohli každou ženu ještě potěšit?

Dopřejte jí maximální péči a relaxaci. Tonizační přístroj na obličej BEAR od značky FOREO je jako náročný pleťový workout – podporuje krevní oběh, zpevňuje pleť i kontury obličeje a pokožku příjemně promasíruje.

Pro maximální relaxaci a lepší spánek není nic lepšího než blahodárná večerní koupel. Sůl do koupele Kneipp Good Night obsahuje tu nejčistší přírodní sůl z termálního pramene a rostlinné i éterické oleje. Uvolní svaly i mysl a zároveň dodá důležité minerály.

Zdroj foto – archiv spol.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.