Whiskey Restaurant, Bar & Museum, místo zaslíbené všem milovníkům světové kuchyně, vín a koktejlů, je jedním z největších prostorů svého druhu na světě. Designový interiér v rozlehlých podzemních prostorechje lemován více než 1 000 druhy whisky pocházející z destilerií ve Skotsku, Irsku, Indii, v Japonsku a dalších zemích, včetně České republiky. Kapacita podniku je až 144 hostů, je možné jej flexibilně rozčlenit na hlavní sál a dva plně vybavené VIP salónky s exkluzivním vstupem z Kaprovy ulice. Praha je teprve druhým městem, kde je Whiskey Restaurant Bar & Museum otevřen, tím prvním je Tel Aviv, kde patří k hosty nejvyhledávanějším podnikům.
Moderní kuchyně nabízí pokrmy z prvotřídních surovin, specificky navržené tak, aby umocnily chuť whisky a zároveň rezonovaly s nevšedním prostředím restaurace. Na menu naleznete excelentní steaky připravované na dřevěném uhlí, ryby stejně jako vegetariánské speciality, předkrmy a neodolatelné dezerty. Charcouterie Platter – variace jemně zauzeného hovězího, kuřecího a krůtího masa, Filet z lososa grilovaný na dřevěném uhlí podávaný s pečeným lilkem, cuketou, bramborovým fondánem a krémem z červené řepy nebo třeba delikátní Whiskippy… Stačí si jen vybrat!
Zdroj foto: archiv spol.