Čtvrtek 19. září 2024

Není nic osvěžujícího než sklenice dobře vychlazené limonády

Limonády, ať už domácí nebo koupené, nám pomáhají nejen osvěžit se, ale také udržet správný pitný režim. Pojďme se společně ponořit do světa nových chutí limonád TANJA, které jsou k dostání exkluzivně v PENNY.

Naše Malinovka

Naše malinová limonáda je osvěžující nápoj, který kombinuje chuť malin s jemnou sladkostí. Vyrobena z vysoce kvalitních surovin, tato limonáda neobsahuje žádné konzervanty ani umělá barviva, což z ní činí ideální volbu pro ty, kteří hledají zdravější alternativu k běžným limonádám.

Doporučení: Podávejte ledově vychlazené, ideálně s kousky ledu a čerstvými malinami pro ještě intenzivnější chuťový zážitek. Pro extra osvěžení můžete přidat i lístky máty nebo plátky citronu.

Naše Vinonáda

Naše hroznová limonáda je osvěžující nápoj, který přináší autentickou chuť vinných hroznů. Vyrobena z kvalitních surovin, tato limonáda neobsahuje žádná umělá barviva, což z ní činí ideální volbu pro ty, kteří hledají zdravější alternativu k běžným limonádám. Ideální pro horké letní dny, kdy potřebujete rychlé osvěžení.

Doporučení: Podávejte ledově vychlazené, ideálně s kousky ledu a čerstvými hrozny pro ještě intenzivnější chuťový zážitek.

Naše Oranžáda

Naše pomerančová limonáda je osvěžující nápoj, který přináší nezaměnitelnou chuť pomerančů. Vyrobena z přírodních surovin, tato limonáda neobsahuje žádné konzervanty ani umělá barviva, což z ní činí ideální volbu pro ty, kteří hledají zdravější alternativu k běžným limonádám.

Doporučení: Podávejte ledově vychlazené, ideálně s kousky ledu s plátky pomeranče pro ještě intenzivnější chuťový zážitek.

Doporučená cena: 24,90 Kč

www.penny.cz

Zdroj foto: ilustrační a PENNY

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.