Čtvrtek 19. září 2024

Nebylo to snadné, ale stálo to za to

Tři týdny pod dohledem výživové poradkyně programu The 1:1 Diet Pavlíny Císařové utekl jak voda. A jak to celé dopadlo? Pojďte si přečíst můj příběh.


Na začátku jsem se bála, jestli to zvládnu. Motivaci, abych to nepověsila na hřebík, jsem měla velkou, ale člověk nikdy neví, zda to prostě nevzdá. A jsem šťastná, že jsem to dala, a když se postavím na váhu, tak už tam nevidím na začátku 6, ale váha začíná číslem 5. A to je pro mně vítězství. 

Mé úbytky nejsou nikterak velké, tak nějak to jde hezky pomalu, ale co je důležité říct, že neubývá svalová hmota, ale ten zatracenej útrobní tuk, který nám v těle dělá takovou neplechu. Jen ať jde pryč, já o něj nestojím. 

V prvním týdnu programu jsem se musela naučit hlavně vše dobře plánovat. Nákupy, vaření a hlídat si, abych pravidelně jedla a pila. To je prostě alfou omegou, aby se vám vše dobře dařilo. Musela jsem se naučit i plánovat, co navařím rodině, abych neměla nutkání každý den ochutnávat oběd pro děti a manžela, to by se mi pak špatně dodržoval nastavený režim, ale jde to, když se chce. 

Po celé tři týdny jsem jedla pětkrát denně a z toho tři jídla jsem měla z programu The 1:1 Diet. Zamilovala jsem se do ranních čokoládových koktejlů a ovocných a čokoládových tyčinek, které jsem měla vždy u sebe a byla to skvělá svačinka odpoledne. K obědu nebo večeři jsem si vždy připravila polévku a mou nejoblíbenější se stala zeleninová s krutónky. Nabídku v programu The 1:1 Diet mají širokou, ale já na začátek otestovala vše možné, ale tak nějak jsem si pak už vybírala jen to, co mi zachutnalo nejvíce.

Jak už jsem dříve psala, na paní Císařovou jsem se mohla kdykoliv obrátit a vždy mi poradila, co si případně koupit, nebo jak správně nakombinovat. Člověk na to není sám a žádná otázka není špatná. Je lepší se zeptat, než udělat nějakou chybu. 

To, že jsem nepila po celou dobu alkohol mi vlastně vůbec nevadilo, spíš mi chyběla možnost si v průběhu těch tří týdnů dát nějakou jinou zeleninu než zelenou, nebo se zakousnout do nějakého ovoce. Ale tahle možnost se nabízí až v dalších fázích redukce. 

Co jsem na sobě vypozorovala za tu dobu bylo, že mně úplně přešla chuť na sladké, takže hip hip hurá. 

Jestli uvažujete, že potřebujete shodit klidně i jen pár kilo a nevíte si rady, tohle může být cesta i pro vás. Myslím si, že nejen paní Císařovou, ale i další výživové poradce navštěvují i lidé, kteří pravidelně sportují, nemají 100 kg, ale i tak být někdy pod dohledem, se prostě vyplácí. 

A jak to bude dál? Já se rozhodla v programu ještě pokračovat, jelikož můj cíl je ještě o pár kil dál, než jsem nyní, ale není to nedosažitelné, ale už teď vím, jak si tu váhu následně udržet. Stačí dodržovat určitá pravidla, něco si hold odříct, ale důležité je, být spokojen. 

V případě, že vás výživový program The 1:1 Diet zaujal, navštivte stránky www.spolukiladolu.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.