Večeře jsou nově v nabídce každý všední den od 17:00 do 21:30 hodin. Večerní menu se skládá ze tří předkrmů, několika hlavních jídel a jednoho speciálního dezertu. Z bohaté nabídky si vyberou jak milovníci masa ve všech podobách, tak i ti, kteří dávají přednost spíše vegetariánským variantám pokrmů. Všechna zdejší jídla se připravují výhradně ze surovin od kvalitních a prověřených dodavatelů.
Tatarák, krevety i chřestové rizoto
Není žádným tajemstvím, že ideální zahájení příjemného večerního posezení představuje předkrm. Ten Jan Paukert Bistro nabízí ve třech variantách, na výběr máte variaci telecího a hovězího tataráku, krevety v bylinkové krustě a restovaný chřest s pošírovaným vejcem. Hlavních chodů je v menu hned šest. Milovníci masa si mohou pochutnat na kachním prsu s třešněmi či na tuňákovém tataki. Dále menu skýtá čtyři bezmasé pokrmy z italské kuchyně. V nabídce najdete špagety aglio olio e peperoncino s konfitovanými cherry rajčaty, chřestové rizoto, šafránovou fregulu “Campidanese“ a sicilskou caponátu se sýrem Burrata.
Na závěr si můžete dopřát opravdu nevšední dezert. Tým pod vedením italského kuchaře Gianfranca Coizzy si pro vás totiž připravil sladkou tečku v podobě redukce červeného vína s kefírovou pěnou, kandovanými citrusy a oříškové crumble. Samozřejmostí je také bohatá nabídka vína a osvěžujících drinků jako je například Aperol, Mimosa nebo Martini.
„Pracujeme neustále na vylepšeních. Brzy chceme přidat ještě maso z volného chovu, sušené maso i barbeque v Komodo grilovacím stylu. Rozšíříme také nabídku vína, drinků, tapas a typických fingerfood pokrmů,“ vzkazuje šéfkuchař Gianfranco Coizza.
Jan Paukert Bistro najdete na adrese Rohanské nábřeží 671/15. Otevřeno je vždy od pondělí do pátku od 7:30 do 21:30 hodin.
Zdroj foto: archiv spol.