Čtvrtek 19. září 2024

Lakované povrchy interiérových dveří: stylové, odolné a praktické

Chcete, aby váš domov vypadal jako vystřižený z luxusního magazínu? Vsaďte na lakované povrchy dveří od SOLODOOR. Modelová řada POLAR vás uchvátí svou sněhobílou elegancí, která rozzáří každý kout domácnosti.

Dveře z řady RAINBOW s jemnými liniemi, matným povrchem a elegantní šedou barvou ve dvou různých odstínech dodají interiéru sofistikovaný šmrnc. Jedná se o skutečné designové klenoty, které okouzlí vás i vaše návštěvy.

Krása těchto dveří ale není jen povrchní, jsou zároveň vysoce odolné proti běžnému opotřebení. Speciální lak se nanáší ve třech vrstvách a díky tvrzení v UV tunelu bez problému odolá poškození. Navíc je ekologický a vodou ředitelný, takže z něj neunikají do vzduchu žádné škodliviny. Pomáhá tak udržet zdravé prostředí vaší domácnosti, což oceníte zejména pokud máte děti nebo trpíte alergiemi. Vzhledem k tomu, že výroba těchto dveří nezatěžuje životní prostředí, budete mít doma nejen krásné, ale i udržitelné kousky, na které se můžete spolehnout.

Velkým benefitem je snadná údržba. Dveře stačí jednoduše otřít vlhkým hadříkem a vypadají jako nové. Díky tomu ušetříte čas při úklidu a váš domov bude zářit čistotou.

Dveře POLAR i RAINBOW nabízejí širokou variabilitu. Ať už máte malý byt nebo prostorný dům, můžete si vybrat z různých variant a provedení, včetně klasického falcového a moderního bezfalcového. Pro malé prostory je perfektním řešením posuvná varianta, která šetří místo a zároveň je bezbariérová. Díky úpravě KLIMA I, se kterou SOLODOOR tyto dveře standardně vyrábí, se nemusíte bát ani rozdílů teplot a vlhkosti – vše zvládnou s grácií.

Lakované povrchy kombinují estetiku, odolnost a funkčnost a díky tomu jsou skvělou volbu pro moderní i tradiční interiéry. Ať už si vyberete sněhobílou řadu POLAR nebo šedou řadu RAINBOW, můžete se spolehnout na kvalitu a dlouhou životnost.

Chcete se podívat, jak by konkrétní model dveří vypadaly u vás doma? Využijte konfigurátor, který je zdarma k dispozici na webových stránkách www.sestavsidvere.cz. Do tohoto nástroje pro vizualizace lze nahrát fotografie vlastní domácnosti a zkoušet si různé modely a dekory z nabídky SOLODOOR.

Více informací najdete na www.solodoor.cz

Zdroj foto – archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.