Jasná sázka na gastronomický zážitek, při kterém host zažije prvotřídní servis například od Zdeňka a v kuchyni zahlédne nespočet lidí, kteří pilně pracují a usmívají se. Zdejší uvolněná atmosféra se line celým podnikem. Žádný stres a spěch. Všichni hosté vychutnávají fine dining provedení jídel, které splňují požadavky vysoké gastronomie, avšak v neuvěřitelně přívětivě rodinném prostředí. Mnohdy se může stát, že je přítomen i majitel Yurij Kolesnik, který se dojde ke stolu optat, jak se hostovi vede a zda-li mu mohou pobyt ještě něčím zpříjemnit. Zkrátka péče a zážitek na prvním místě.
Na asijskou polévku, která je v podpultové nabídce, chodí vracející se hosté neustále již dvacet let. Menu se samozřejmě mění dle ročního období, a kromě toho je zde denní nabídka prezentovaná na tabuli u každého stolu. Zde se odráží ty nejaktuálnější pokrmy, které se tvoří za pochodu dle čerstvých surovin pořízených na trzích a od farmářů.
Vysoká gastronomie v centru s tím nejútulnějším prostředím, kterou nabízí již dvacet let oblíbená La Veranda.
zdroj foto / archiv spol.