Čtvrtek 21. listopadu 2024

Kombucha v PRU58

Lahodný fermentovaný nápoj, který osvěží kdykoliv během dne. Přírodní kvalita je u tohoto opojného lektvaru nutností. Pražská restaurace PRU58 v Holešovicích si zakládá na fusion kuchyni. Asijské pokrmy připravuje převážně z českých surovin, tedy čerstvost ingrediencí je maximální.

Tentokrát se tým PRU58 v čele se Štěpánem Návratem zaměřil na kombuchu. Ze 3 základů, a to z jasmínového čaje, který je absolutní nutností a základem všech kombuch. Druhým základem je zelený čaj s citrónovou trávou a nechybí ani klasický základ černý čaj.

Prvotřídní kombuchu doplní neuvěřitelné pokrmy, které PRU58 nabízí v polední i večerní době. Nemusí vždy jít jen o alkoholické zpříjemnění gastronomických chvil. Může to být v doprovodu zdravého nápoje jako je kombucha.

Kdo neochutnal, musí. Jaro k tomu vybízí a PRU58 také.

zdroj foto. archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.