Právě kus lesa lze okusit v restauraci Deer nedaleko Staroměstského náměstí. Houby, bylinky, lesní ovoce či zvěřina, to vše se zde podává v té nejčerstvější podobě přímo od zdroje. Tím to ovšem nekončí. Šéfkuchař Lubormír Dolejš je nejen nápaditým gastronomickým umělcem, ale rovněž má skvělé kontakty s českými farmáři, se kterými intezivně spolupracuje. Výtečné tuzemské maso, domácí těstoviny a ze zahraničí dovezené plody moře v té nejvyšší kvalitě. Každá surovina, která hraje roli na talíři v restauraci Deer by mohla vyprávět svůj příběh. Péče a lidskost se opakuje u všech.
Proto až usednete v restauraci Deer, pochopíte. Zemitý interiér, vzdušné tiché atrium dělá z tohoto místa nezapomenutelnou pohádku, kterou prolínají chutě roastbeefu z hovězí svíčkové, vepřových líček či jelena a vždy jde o nezapomenutelnou událost. „Rozhodně doporučuji dezert Les, který se stal bezpochyby naším nejoblíbenějším sladkým signature chodem. Vystihuje náš vztah k přírodě a každé surovině,“ dodává šéfkuchař Lubomír Dolejš.
Příběh v restauraci Deer vždy končí báječně. Přijďte a ochutnejte.
Restaurace Deer, Michalská 19, Praha 1
zdroj foto – archiv spol.