Čtvrtek 19. září 2024

Hosté Mandarin Oriental, Prague mohou během podzimu podpořit oddělení chirurgie Fakultní nemocnice Motol

Hotel Mandarin Oriental, Prague na podzim podpoří prostřednictvím svých wellness procedur Fakultní nemocnici Motol. Během října a listopadu, měsíců věnovaných osvětě o rakovině prsu a rakovině prostaty a varlat, bude část výtěžku z vybraných procedur dostupných v hotelovém Spa věnována právě jednomu z nejvýznamnějších zdravotnických zařízení v zemi.

Deset procent z každého říjnového prodeje procedury „Inner Strength“ poputuje v rámci iniciativy Růžový říjen na chirurgické oddělení motolské nemocnice.  Hosté, kteří si tuto proceduru vyberou, tak kromě samotného zážitku aktivně přispějí na boj proti rakovině prsu.

Tato procedura zahrnuje tři hodiny péče o tělo i duši a kombinuje sílu léčivých aromaterapeutických olejů, které prostřednictvím masáže pomáhají uvolnit napětí. Použitý speciální aromaterapeutický olej s názvem Vnitřní síla byl vytvořen pro ty, kteří procházejí náročným obdobím, a zaměřuje se na zmírnění stresových situací. Součástí zážitku je také Wellbeing Facial a kuličkový váleček jako dárek. Cena této procedury je 11 088 Kč.

V listopadu pak Fakultní nemocnice Motol obdrží stejnou část výtěžku z procedury pro muže „Men’s Mindful Mo’s“. Touto nabídkou Mandarin Oriental, Prague podpoří celosvětovou kampaň „Movember“, která dlouhodobě zvyšuje povědomí o problémech mužského fyzického a duševního zdraví.

„Men’s Mindful Mo’s“ je důkazem toho, že Movember není jen o pěstování kníru: procedura pomůže nastolit mužům vnitřní klid prostřednictvím 90minutové masáže a 30minutové péče o obličej.

Jejím prostřednictvím se zapojí do hnutí Movember a současně zažijí, jak může mindfulness posílit jejich duševní a emocionální odolnost. Cena balíčku je 5 720 Kč.

„Tyto lázeňské procedury hostům poskytnou nejen nezapomenutelné zážitky, ale navíc přispějí i na dobrou věc,“ říká Duarte Correia, generální ředitel hotelu Mandarin Oriental, Prague. „Je nám ctí, že můžeme prostřednictvím tohoto programu pomoci podpořit fantastickou práci, kterou zdravotníci v motolské nemocnici každý den odvádí.“

Spa v Mandarin Oriental, Prague je jedním z nejluxusnějších wellness míst v Praze. Nachází se v bývalé renesanční kapli a honosí se šesti nádhernými lázeňskými místnostmi a širokou nabídku procedur pro každého hosta a každou příležitost. Hotel se nachází v srdci Malé Strany a vytvářejí oázu klidu na jednom z nejkouzelnějších míst Prahy.

zdroj foto – archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.