pátek 18. října 2024

Horké léto si žádá hodně tekutin a lehkou stravu

Přinášíme vám skvělé tipy, jak v horkých měsících hravě a jednoduše dodržovat dostatečný pitný režim a do svého denního jídelníčku zařadit lehkou stravu, která je vhodná při redukci váhy i při vyznávání zdravého životního stylu.

Příchutě do vody The 1:1 Diet neobsahují cukr, zároveň ale plně nahradí chuť sladkých limonád. Vybrat si můžete z pestrého množství příchutí na www.spolukiladolu.cz, například citrón s malinou, ananas, pomeranč nebo malina a bezinka.

Vyzkoušejte jeden z našich tipů na míchané nápoje: Malinový koktejl. Do shakeru vložte lístky máty a rozmixujte je s hrnkem vody. Do směsi přidejte šťávu z půlky limetky a rozmíchejte ochucovadlo malina a bezinka. Nasypejte do sklenice drcený led, přidejte připravenou směs a zalijte půl hrnkem neperlivé vody. Nápoj můžete ozdobit lístky máty a plátkem limetky. Tento koktejl můžete i zamrazit a máte osvěžující zmrzlinu.

KMON MugCake Bylinky je proteinová bezlepková směs, kterou si doma snadno připravíte za pouhých 90 vteřin. Svou chutí si získá každého a jeho výhody ocení hlavně ti, kterým při redukci váhy chybí pečivo. Jedno balení obsahuje 5 porcí, každá z nich má 116 kcal. Mezi další přednosti KMON MugCakeu Bylinky patří vysoký obsah bílkovin, vlákniny a doplněné vitaminy C a D.

Recept na omeletu: KMON MugCake směs se dá připravit na mnoho způsobů! Jako omeleta, obložená houska nebo knedlík k oblíbené omáčce. Podrobnosti najdete na www.spolukiladolu.cz.

Proteinové koktejly od The 1:1 Diet jsou perfektní volbou pro ty, kteří nemají čas na přípravu jídla nebo svačiny na celý den. Jahodový koktejl je jednoduchý na přípravu – stačí smíchat se studenou vodou, protřepat a vychutnat. Můžete přidat kostky ledu nebo ledovou tříšť – vznikne chutný ledový shake ideální pro horké dny.

Dezert pro návštěvu: Jahodový koktejl The 1:1 Diet nalejte do vyšší sklenice. Nahoru stříkněte neslazenou smetanu ve spreji a posypejte jahodami nakrájenými na menší kousky. Můžete doplnit nasekanými mandlemi nebo pistáciemi.

zdroj foto – archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.