Jak je již zvykem, Babička s mistrem řezníkem připraví výborné zabijačkové pokrmy, které jsou tak výtečené, že mizí doslova před očima. Nebude chybět ovar, který není pro dietáře. Pak určitě výtečná polévka prdelačka, která v podání Babičky je dotažená k dokonalosti. Každoročně nejoblíbenější je bezpochyby zabijačkový guláš plný toho nejlepšího masa. Předobjednávky již nyní chodí na svatou zabijačkovou trojici, a to jitrnici, jelito a tlačenku. Do zásoby si Babička nadělá škvarky a škvařené sádlo, které do konce zimy nepřijde na zmar. Ti, co mají vepřové maso rádi, ale těžší zabijačkové koření jim nesedí, nemusí se bát. Babička si pro ně chystá čerstvé řízky, které se na jazyce úplně rozplynou.
Hody v Babiččině zahradě stojí každoročně za to. Letos tomu nebude jinak! Hned je ta zima lahodnější.
https://babiccinazahrada.cz/cs/uvod/
zdroj foto – archiv spol.